d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1160016011602160316042299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,302.77
Mar 3 2014 06:13am
Quote (RRC @ Mar 3 2014 01:13pm)
De ahhoz party membernek kene lennie, szoval felesleges meghirdetned

Felveszed friendbe, és joinol a játékodba. Ez így nem működik?

Quote (sylke @ Mar 3 2014 01:13pm)

nem, csak akkor tradelhetö partyban, ha ott volt az emberke amikor kiesett az item
ugy nem lehet, hogy kiesik az item beinvelsz vkit és odaadod neki

Ja, értem már.

This post was edited by -joey- on Mar 3 2014 06:14am
Member
Mar 3 2014 06:17am
Akkor viszont valami olyasmi szolgáltatást tudok elképzelni, hogy brutálisan táp farmerek mellé betársulhatsz, és a menet közben esett cuccokat veheted meg. És alapjáraton fizetsz valamennyit a farm runokért. Hülyén hangzik, de ha valaki nagyon akar pénzt keresni, akkor miért ne. :D

This post was edited by -joey- on Mar 3 2014 06:19am
Member
Gold: 28.90
Mar 3 2014 06:22am
Quote (-joey- @ 3 Mar 2014 13:17)
Akkor viszont valami olyasmi szolgáltatást tudok elképzelni, hogy brutálisan táp farmerek mellé betársulhatsz, és a menet közben esett cuccokat veheted meg. És alapjáraton fizetsz valamennyit a farm runokért. Hülyén hangzik, de ha valaki nagyon akar pénzt keresni, akkor miért ne. :D

anno izéke csinálta ezt a játék elején.
A razeres gyerek. Bah nem jut eszembe a neve.

DH-val ment mint a hülye a többi ember meg szedte ami esett.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 3 2014 06:23am
Quote (sylke @ 3 Mar 2014 13:04)
mit lehet majd tradelni aminek van értelme is?
ha meggyözöl akkor megveszem a rost

dno, bennem a riftek meg hasonlók tartják a lelket, meg hogy lehet hogy van már most ? / lesz értelme játszani, nem pedig "[o] FG [n] 4000 common debris" és le van tudva minden 25 fg-ből

lesz vagy 100 legendás meg zöld craft mati, de ahogy elnézem azok is acc boundok, ha erre gondolsz :/

igazából eddig alig tudtam játszani, de ezek alapján szerintem elég fun hogy játszunk és abszolút zéró rossz érzéssel oda tudod adni valakinek a cuccot mert tudod hogy neked nem kell, és van rá 2 órád hogy lepasszold
(vagy lesalvageled majd rosban ahol már nem csak brimstone-t kapsz belőle és csinálsz belőle mást)

de azért én is törölném a f-szba a BOA-t ilyen D2-s múlttal, mint amivel mi rendelkezünk
szóval a tradeléssel nem fogunk tudni meggyőzni, but them riftz..

meg ugye most kb bármilyen skillel mehetsz, ráadásul mostantól lesz mód arra hogy valaki light damage-t stackoljon mert csomó cuccon spawnol, vagy cooldown-t és csomó más

szóval összességében én ennyit álltam ki a játék mellett :D boa nekem se jön be mint gondolat, a gyakorlatban mégis fun (ki tudja meddig)
Member
Gold: 710.00
Mar 3 2014 06:23am
Quote (Psyclon @ 3 Mar 2014 14:22)

vmi lestat nem?
Member
Mar 3 2014 06:25am
Quote (Psyclon @ Mar 3 2014 01:22pm)

Nem tudom, hogy van-e shared experience most D3-ban (nem vagyok képben egyáltalán), de ha van, akkor simán megéri úgymond xp/farm runokat meghirdetni, és a bentlévőknek eladni a dropot, plusz ugye maguk a leecherek is szedhetnek fel godlyt.
Member
Gold: 3,747.73
Mar 3 2014 06:29am
Quote (Anarkin @ Mar 3 2014 01:23pm)
dno, bennem a riftek meg hasonlók tartják a lelket, meg hogy lehet hogy van már most ? / lesz értelme játszani, nem pedig "[o] FG [n] 4000 common debris" és le van tudva minden 25 fg-ből

lesz vagy 100 legendás meg zöld craft mati, de ahogy elnézem azok is acc boundok, ha erre gondolsz :/

igazából eddig alig tudtam játszani, de ezek alapján szerintem elég fun hogy játszunk és abszolút zéró rossz érzéssel oda tudod adni valakinek a cuccot mert tudod hogy neked nem kell, és van rá 2 órád hogy lepasszold
(vagy lesalvageled majd rosban ahol már nem csak brimstone-t kapsz belőle és csinálsz belőle mást)

de azért én is törölném a f-szba a BOA-t ilyen D2-s múlttal, mint amivel mi rendelkezünk

meg ugye most kb bármilyen skillel mehetsz, ráadásul mostantól lesz mód arra hogy valaki light damage-t stackoljon mert csomó cuccon spawnol, vagy cooldown-t és csomó más

szóval összességében én ennyit álltam ki a játék mellett :D boa nekem se jön be mint gondolat, a gyakorlatban mégis fun (ki tudja meddig)

De azért ez a thunderstorm leszophatja a lőcsöm
Hiáb avna ebnt ds+klónozás megfaszomtudja széjjelbasz és még semmi előzménye nincs mint desecratornak vagy valami
nekem az nagyon OP
Meghát refdam is jópofa, nincs ll de azért refdam van...
Én nem sokat játszottam vele és ros cucc sem esett szóvla lehet h a cuccok meg a riftek tényleg megmentik a játékot, de
én azt látomh ablizz fogta az összes müködő buildet és tönkre baszta, ha op volt ha nem. Most csak annyit élvezünk, hogy senki nem tudja(yet) hogy mi az OP és megy a tapogatózás. Majd kilesz találva és akkor tök ugyanaz lesz mint d3ba.
Ez az ll kérdés... Nekem nem tiszta. Az összes cuccost rányomtam lohra de nincs nagy porcrates skillem. Persze kicsit d2ős hogy sorcival hátulról nyomom a dmget de könnyen halok, de van egy két szitu amit egyszerűen nem tudok megoldani masszív hp töltés nélkül..De ezt lehet a ros itemek megoldják, hisz ilyen 300 vita van rajtuk nekem meg van 500k thougnessem vagy mim összvissz

De a packokon kívül ez a nehézség remélem valami vicc. Sima nem peccses wizardommal torment V-n ölök, csak pakkok okoznak gondot. Mivan ha találok csomó ros itemet? Elvileg a dmgom, lájfom is sokkal több lehet mint most.
Member
Gold: 710.00
Mar 3 2014 06:30am
Quote (Anarkin @ 3 Mar 2014 14:23)

kidson

nem akarok még 1 single player gémet venni, mer akkor már inkább borderlandsezek amit még élvezek is és kurvára röhögök rajta
diabloban meg azér mégiscsak kell farmolni, és trade nélkül nekem elég üresnek tünik

Quote (Vismajor @ 3 Mar 2014 14:29)
Hiáb avna ebnt ds+klónozás megfaszomtudja széjjelbasz és még semmi előzménye nincs mint desecratornak vagy valami
nekem az nagyon OP
Én nem sokat játszottam vele és ros cucc sem esett szóvla lehet h a cuccok meg a riftek tényleg megmentik a játékot, de
én azt látomh  ablizz fogta az összes müködő buildet és tönkre baszta, ha op volt ha nem. Most csak annyit élvezünk, hogy senki nem tudja(yet) hogy mi az OP és megy a tapogatózás. Majd kilesz találva és akkor tök ugyanaz lesz mint d3ba.
Ez az ll kérdés... Nekem nem tiszta. Az összes cuccost rányomtam lohra de nincs nagy porcrates skillem. Persze kicsit d2ős hogy sorcival hátulról nyomom a dmget de könnyen halok, de van egy két szitu amit egyszerűen nem tudok megoldani masszív hp töltés nélkül..De ezt lehet a ros itemek megoldják, hisz ilyen 300 vita van rajtuk nekem meg van 500k thougnessem vagy mim összvissz

De a packokon kívül ez a nehézség remélem valami vicc. Sima nem peccses wizardommal torment V-n ölök, csak pakkok okoznak gondot. Mivan ha találok csomó ros itemet? Elvileg a dmgom, lájfom is sokkal több lehet mint most.

nem játszottal még eleget
1 napa alatt 200k ehprol meg 130k damrol feltoltam magam 240k dam + 1.1m ehpra
op build meg a frozen orb atm

This post was edited by sylke on Mar 3 2014 06:31am
Member
Mar 3 2014 06:35am
Quote (Vismajor @ Mar 3 2014 01:29pm)
nekem az nagyon OP
én azt látomh  ablizz fogta az összes müködő buildet és tönkre baszta, ha op volt ha nem. Most csak annyit élvezünk, hogy senki nem tudja(yet) hogy mi az OP és megy a tapogatózás. Majd kilesz találva és akkor tök ugyanaz lesz mint d3ba.

Annyit csináltam reggel, hogy átskilleztem frozen orb-ra, és T2-n simán tudtam játszani. Ráadásul sokkal kényelmesebb volt, mint a CM-mel verni a gombokat egyfolytában, aztán ha elbambultál, 1 sec alatt meghaltál. Szerintem sokkal inkább hasonlít most a D2-re a gameplay, de majd ma délután/este fogom még nyúzni, mert egyelőre én is csak ennyit tudok mondani.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Mar 3 2014 06:36am
Quote (Vismajor @ 3 Mar 2014 13:29)
nekem az nagyon OP

ja, ros kicsit más lesz, mentem egy level 60-as karival, level 64-en már minden irányból rommávertek TI alatti fokozaton

de pár nap farmolással ott is működik a T1-2

ezzel szemben atm ráfektetsz egy majmot a billentyűzetre hogy ossza ki a skilljeidet, és még úgy is viable (ami imo a legjobb dolog)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1160016011602160316042299Next
Add Reply New Topic New Poll