Quote (Anarkin @ Mar 3 2014 01:23pm)
dno, bennem a riftek meg hasonlók tartják a lelket, meg hogy lehet hogy van már most ? / lesz értelme játszani, nem pedig "[o] FG [n] 4000 common debris" és le van tudva minden 25 fg-ből
lesz vagy 100 legendás meg zöld craft mati, de ahogy elnézem azok is acc boundok, ha erre gondolsz :/
igazából eddig alig tudtam játszani, de ezek alapján szerintem elég fun hogy játszunk és abszolút zéró rossz érzéssel oda tudod adni valakinek a cuccot mert tudod hogy neked nem kell, és van rá 2 órád hogy lepasszold
(vagy lesalvageled majd rosban ahol már nem csak brimstone-t kapsz belőle és csinálsz belőle mást)
de azért én is törölném a f-szba a BOA-t ilyen D2-s múlttal, mint amivel mi rendelkezünk
szóval a tradeléssel nem fogunk tudni meggyőzni, but them riftz..
meg ugye most kb bármilyen skillel mehetsz, ráadásul mostantól lesz mód arra hogy valaki light damage-t stackoljon mert csomó cuccon spawnol, vagy cooldown-t és csomó más
szóval összességében én ennyit álltam ki a játék mellett

boa nekem se jön be mint gondolat, a gyakorlatban mégis fun (ki tudja meddig)
De azért ez a thunderstorm leszophatja a lőcsöm
Hiáb avna ebnt ds+klónozás megfaszomtudja széjjelbasz és még semmi előzménye nincs mint desecratornak vagy valami
nekem az nagyon OP
Meghát refdam is jópofa, nincs ll de azért refdam van...
Én nem sokat játszottam vele és ros cucc sem esett szóvla lehet h a cuccok meg a riftek tényleg megmentik a játékot, de
én azt látomh ablizz fogta az összes müködő buildet és tönkre baszta, ha op volt ha nem. Most csak annyit élvezünk, hogy senki nem tudja(yet) hogy mi az OP és megy a tapogatózás. Majd kilesz találva és akkor tök ugyanaz lesz mint d3ba.
Ez az ll kérdés... Nekem nem tiszta. Az összes cuccost rányomtam lohra de nincs nagy porcrates skillem. Persze kicsit d2ős hogy sorcival hátulról nyomom a dmget de könnyen halok, de van egy két szitu amit egyszerűen nem tudok megoldani masszív hp töltés nélkül..De ezt lehet a ros itemek megoldják, hisz ilyen 300 vita van rajtuk nekem meg van 500k thougnessem vagy mim összvissz
De a packokon kívül ez a nehézség remélem valami vicc. Sima nem peccses wizardommal torment V-n ölök, csak pakkok okoznak gondot. Mivan ha találok csomó ros itemet? Elvileg a dmgom, lájfom is sokkal több lehet mint most.