Quote (bajcli @ 3 Mar 2014 14:08)
én atm úgy vagyok vele, hogy pont a faszom az, aki tradelgetni akar, játszani jó vele, esnek nekem való cuccok, majd ha nagyon hiányzik, hogy a trade forumon harácsoljam a karvalytőkét, elmegyek poezni vagy mittudomén
haverokkal tökjól elvagyok, de még egyedül is (aztán lehet, hogy két hét alatt megunom, a kieget meg három, de addig legalább elvagyok)
pedig duzzogtam eleget a sok boa faszság miatt, de van csomó qol change, amik meg tökjók, meg most mit sírjak, vagy tetszik így, vagy nem tetszik, oszt nem kell megvenni
nekem is az a problémám, hogy szinte minden változtatás tetszik csak a boa nem, aztán néha szeretek suskát lovét lovettát forum aranyat keresni, hogy érezzem van vmi vagyonom a játékban :3
Quote (-joey- @ 3 Mar 2014 14:11)
Egyáltalán nem lehetséges a BoA itemek tradeje? Úgy tudom, bizonyos ideig (2 óra?) átadható party membernek. Szóval elviekben, ha találok egy imba cuccot, ami nem kell, meghirdethetem "fast trade"-be fg-ért, nem?
nem, csak akkor tradelhetö partyban, ha ott volt az emberke amikor kiesett az item
ugy nem lehet, hogy kiesik az item beinvelsz vkit és odaadod neki
This post was edited by sylke on Mar 3 2014 06:13am