Quote (Smat @ 3 Jul 2019 17:50)
Lancos vezerlesnek nincs alapbol csere periodusa mig egy szijasnak 50k-100k (km) kozott van a csereje.
Barmelyik autos forumon rakeresel, VW, BMW, merci, toyota, az osszes ember, szakerto vagy nem, azt irja hogy csak akkor szorul cserere a lanc es a hozza tartozo alkatreszek ha problema van vele ami eleg obvious.
Ezt a 200k-t meg nem tudom honnan vetted elo btw.
/e
200k merfold mar vallahatobb szam egy lanc cserere.
/e2
Illetve ha dupla lancos akkor meg foleg kimegy a vilagbol.
Ha egy mostani autot nezunk ami 1-2 eves akkor ok, valoszinuleg a lancos vezerles ugyan annyit er mint a szijas vagyis egy kalap szar.
Az, hogy mi a javasolt élettartam != hogy lejárta után cserélni is kell. Egyszerűen megadnak egy értéket, amivel lehet kb számolni. Ha elkezd hideg indításkor zörögni, lehet méregetni, és közeljövőre betervezni.
Én amúgy egy toyota corollát hajtok, 2006-os 1,4 D4D, pont mostanában gondolkodtam el hogy lehet cserélni kéne, vagy komolyabb összeget rászánni egy kis ráncfelvarrásra. Napi 120 km, 350e benne van... De tökéletesen megy, kopó alkatrészeken kívül (na jó, meg generátor) eddig nem volt semmi gond. hibrid felé hajlok én is, utálom a váltókat. }: )