d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ákos és A Borderlands
Prev1151617181922Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 22,413.07
Feb 24 2017 09:40am
Quote (vtibor @ Feb 24 2017 04:21pm)
Hat biztos en vagyok a bena de igy az elejen folyamatosan doglok a macik miatt. Konnyeden agyonbasznak ahogy tolom a mellekkuldeteseket. Ezt a boom bewnt meg nem tudtam farmolni mert a rohadt kontroller rezgest nem lehet kikapcsolni es ugy rezeg mintegy xxles vibrator. Feltem felkel a csalad.

Amugy skillpont mire jar? Lvl 4 vagyok de meg semmi

lvl5től van a skill pont, minden lvl után 1, bónusz nincs, lvl72 a max

lvl5ig csak csinald a questeket amiket hammerlock ad, lvl5ön már menni fog boom bewm a skilleddel
célozz fejre btw, minden enemynek van egy crit spotja, ahogy a bossoknak is
Member
Gold: 25,465.35
Feb 24 2017 10:16pm
Na sikerult letolnom esett is fasza pisztoly aminek teruletre hato sebzese van. Utana eleg konnyen vegigwalkoltam a kov bossig (a skillt se kellett hasznalnom amit kozben ugye mar megadott). Sniperrel tavolrol fejeseket probalok loni a maradekot meg lovom a pisztolyommal.
Ez a flynt viszont geci mert alig sebzem es rohadtbsok a hpja meg mellette felgyujt mindig. Idenlehet combosabban kene jonnom
Member
Feb 24 2017 11:16pm
Quote (vtibor @ Feb 25 2017 05:16am)
Na sikerult letolnom esett is fasza pisztoly aminek teruletre hato sebzese van. Utana eleg konnyen vegigwalkoltam a kov bossig (a skillt se kellett hasznalnom amit kozben ugye mar megadott). Sniperrel tavolrol fejeseket probalok loni a maradekot meg lovom a pisztolyommal.
Ez a flynt viszont geci mert alig sebzem es rohadtbsok a hpja meg mellette felgyujt mindig. Idenlehet combosabban kene jonnom

Ne lodd ha langol, olyankor dam redje van de ja, kicsit tul eros lett sajnos. Viszont uniqueot dob majd es neki is van legendary a pooljaban. Milyen skillre raktal,? Az elejere sweet release kene. Tudod resetelni ott hammerlock kornyeken
Member
Feb 25 2017 12:13am
Quote (lacketto @ 25 Feb 2017 07:16)
Ne lodd ha langol, olyankor dam redje van de ja, kicsit tul eros lett sajnos. Viszont uniqueot dob majd es neki is van legendary a pooljaban. Milyen skillre raktal,? Az elejere sweet release kene. Tudod resetelni ott hammerlock kornyeken

Az nem sirennek van? Gugl azt dobta ki. Rampage agon a filled brimre raktam kovetve a guiLded :)
Member
Feb 25 2017 01:08am
Quote (vtibor @ Feb 25 2017 07:13am)
Az nem sirennek van? Gugl azt dobta ki. Rampage agon a filled brimre raktam kovetve a guiLded :)

Ja tegnyleg, sry autizmus valamiert azt hittem h siren vagy :D
Nem sokara gephez kerulok aztan nezek valami skill tree javaslatot.
Member
Feb 25 2017 02:16am
http://bl2skills.com/gunzerker.html#505050501000505500510000000000000

ezeket célozd meg, ha unkempt haroldot farmolsz akkor farmolj ki kettőt a gunzerk + i'm your huckleberry miatt, ne aggódj hogy low lvl weapon, a skilljeiddel nagyon erős lesz, lvl20-22ig simán jó leszel velük, legjobb mod: double penetrating
először a money shotot célozd meg, azzal fogod kitolni a legtöbb dpst tehát a gunlust ágba kezdj bele
ha megvan a money shot és a down not out akkor nyomkodd a másik ágat a hosszabb gunzerkért és rövidebb downtimeért

ha gunzerkelsz akkor mindkét használt fegyvered megkapja a money shotot és a másik crit bónuszát
http://borderlands.wikia.com/wiki/Lady_Fist
http://borderlands.wikia.com/wiki/Orphan_Maker

ezt a kettőt pl szokták kombózni, a lady fist kicsi dam, nagyon sok crit, a másik meg bónusz dam, amivel ha critelsz+money shotolsz, majdnem hogy mindent 1hitelsz

van egy quest a tinás dlcben, amit max normalon csinálj meg mert quest közben nagyon jó fegyvert ad, de quest után elveszik, ez a grog nozzle, quest: the beard makes a man
http://borderlands.wikia.com/wiki/Grog_Nozzle

ezzel fogsz tudni raidet solozni mert a többi moxxi weaponhoz képest több rajta a lifesteal, ad drunk effectet amivel több projectilet lősz és nagyon nagy slag chance tehát a slageléssel sem kell foglalkoznod (ultimate vault hunter fokozaton, slag nélkül nem is nagyon tudsz haladni)

de persze ha nagyon agyhalottban akarod tolni akkor később át lehet állni dual rocket launcherre is, ahhoz a buildhez a topneea és a norfleet a legjobb, sham shielddel (damage absorb) és logan's gunnal (ammo recharge)

This post was edited by lacketto on Feb 25 2017 02:20am
Member
Feb 25 2017 04:45am
Na sikerult leolni egy 10 perc alatt ezt a rohadtad. Allandoan a kezdeti varosba pakol es olyan mint a d2ben a townok? Szopas vegiggyalogolni allandoan a teleport meg olyan helyeket kinal fel ahol meg nem is jartam.

Megunva azt csinaltam hogy szaladva mindenki mellett atmentem es mikor olyan reszhez ertem ahol epp nem jon ellen akkor elnyomva a 2 pisztolyos skillt bevartam az uldozoket.

Eleg mocsok volt ez a flyn csak ugy tudtam megolni hogy mellette is elfutottam es ahonnan o jon van 2 sarokresz, oda bealltam mert oda nem jott utanam csak ezek a maszkos tuzes faszok kettesevel. Szerencsemre pont pisztoly ammot dobaltak es tavolrol majd negyed ora alatt leoltem. Lvl8 vagyok most athajoztam az uj helyre asszem itt van akit mondtal hogy farmoljak. (Youtuben rakerestem a nevere)

E: 2 rocket launcher eleg jopofan hangzik dualba :)

This post was edited by vtibor on Feb 25 2017 04:45am
Member
Feb 25 2017 05:16am
Quote (vtibor @ Feb 25 2017 11:45am)
Na sikerult leolni egy 10 perc alatt ezt a rohadtad. Allandoan a kezdeti varosba pakol es olyan mint a d2ben a townok? Szopas vegiggyalogolni allandoan a teleport meg olyan helyeket kinal fel ahol meg nem is jartam.

Megunva azt csinaltam hogy szaladva mindenki mellett atmentem es mikor olyan reszhez ertem ahol epp nem jon ellen akkor elnyomva a 2 pisztolyos skillt bevartam az uldozoket.

Eleg mocsok volt ez a flyn csak ugy tudtam megolni hogy mellette is elfutottam es ahonnan o jon van 2 sarokresz, oda bealltam mert oda nem jott utanam csak ezek a maszkos tuzes faszok kettesevel. Szerencsemre pont pisztoly ammot dobaltak es tavolrol majd negyed ora alatt leoltem. Lvl8 vagyok most athajoztam az uj helyre asszem itt van akit mondtal hogy farmoljak. (Youtuben rakerestem a nevere)

E: 2 rocket launcher eleg jopofan hangzik dualba :)

először menj be sanctuaryba ahova a quest visz, utána fogod tudni farmolni csak, addig nem spawnol
mindig azt dobnak ami éppen kell neked, ha low a hpd esik hp, ha mindenhez sok az ammod, de pisztolyt használsz és gránátot dobálsz akkor azok esnek
vannak ilyen waypointok ahova visszarak ha meghalsz, de ha kilépsz és új gamet kezdesz mindig a legutolsó terület kezdetére tesz
Member
Feb 27 2017 06:30am
Quote (lacketto @ 25 Feb 2017 13:16)
először menj be sanctuaryba ahova a quest visz, utána fogod tudni farmolni csak, addig nem spawnol
mindig azt dobnak ami éppen kell neked, ha low a hpd esik hp, ha mindenhez sok az ammod, de pisztolyt használsz és gránátot dobálsz akkor azok esnek
vannak ilyen waypointok ahova visszarak ha meghalsz, de ha kilépsz és új gamet kezdesz mindig a legutolsó terület kezdetére tesz

Na fasza koszi szepen az utmutatot, sikerult fel ora alatt kiutni ezt a unkempt heraldot. Eleg egy belole nem? Masodik fegyvernek valami random gepfegyver van jelenleg, igy mikor tarazok a pisztollyal azzal meg lovoldozok kozben. Eleg jo xpt adogattak igy, most 11,5 korul vagyok. Ezzel a fegyverrel a lilithes quest sima ugy volt, meg ugy is, hogy elfelejtettem sokszor elnyomni a gunzerkinget csak mentem es lovoldoztem siman.
Member
Feb 27 2017 07:05am
Quote (vtibor @ Feb 27 2017 01:30pm)
Na fasza koszi szepen az utmutatot, sikerult fel ora alatt kiutni ezt a unkempt heraldot. Eleg egy belole nem? Masodik fegyvernek valami random gepfegyver van jelenleg, igy mikor tarazok a pisztollyal azzal meg lovoldozok kozben. Eleg jo xpt adogattak igy, most 11,5 korul vagyok. Ezzel a fegyverrel a lilithes quest sima ugy volt, meg ugy is, hogy elfelejtettem sokszor elnyomni a gunzerkinget csak mentem es lovoldoztem siman.

ha elégnek érzed az 1 haroldot akkor nem muszaj kifarmolni a masikat
en a helyedben shotgunt hasznalnek offhandnek
Go Back To Magyar Topic List
Prev1151617181922Next
Add Reply New Topic New Poll