d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szar Az Elet Topic
Prev11516171819231Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
May 20 2016 02:18pm
szoljatok ha buli van
Member
Gold: 0.00
May 20 2016 02:24pm
Quote (Jancsipapa @ May 20 2016 08:13pm)
Én már csak nevetni tudok rajtatok
Itt lennénk már lassan 10 eve, de visszafelé fejlődtök

Quote (-joey- @ May 20 2016 08:18pm)
Eszembe nem jutott, hogy komolyan kérdeztél, és nem csak kötekedni akarsz, így nem igazán érdekelt a dolog. Épp elméjű ember nem annak kezd el a spammelésről beszélni, aki 100 agyatlan meme közé meg ilyen random jarabek tier "ma is keményet szartam B) " topicba beszúr pár zenei videot.

De ezek szerint félreértettem, és tényleg ennyire hülye vagy, hogy téged ez zavar.

De kérlek magyarázd meg, hogy amit én csinálok az mekkora károkat okoz, míg te hónapokon keresztül folyamatosan vergődtél itt Vanekkal, mint egy kibaszott retardált.

Köszöntem az interjút.

az a baj, hogy mindketten olyan kibaszott ostobák vagytok, hogy egy faeke IQ-jával vetélkedtek, de legalább van akkora pofátok, mellé hogy ezt telibeszarjátok és magabiztosan nyomjátok az ilyen shit tier postokat
elhiszem, hogy 40 évesen ennyire eseménytelen már az ember élete, hogy egy internetes fórumon kell konfliktusokat keresnie, hogy aztán ketten orrvérzésig spammoljatok felváltva, miközbe egymás faszát szopkodjátok,
aztán diadalomittasan könyveljétek el, hogy ma is jobban voltatok mint mindneki más a világon, de erre nem én leszek a megfelelő partner
Member
Gold: 710.00
May 20 2016 02:25pm
gürke amugy miért baszta szét a saját topicját?
Member
Gold: 5,302.77
May 20 2016 02:27pm
Quote (llllllllllll @ May 20 2016 09:24pm)
az a baj, hogy mindketten olyan kibaszott ostobák vagytok, hogy egy faeke IQ-jával vetélkedtek, de legalább van akkora pofátok, mellé hogy ezt telibeszarjátok és magabiztosan nyomjátok az ilyen shit tier postokat
elhiszem, hogy 40 évesen ennyire eseménytelen már az ember élete, hogy egy internetes fórumon kell konfliktusokat keresnie, hogy aztán ketten orrvérzésig spammoljatok felváltva, miközbe egymás faszát szopkodjátok,
aztán diadalomittasan könyveljétek el, hogy ma is jobban voltatok mint mindneki más a világon, de erre nem én leszek a megfelelő partner

Milyen konfliktusról beszélsz? Az, hogy neked kiszúrja a szemedet 100 dank meme között 2 video? Gratulálok, ez már az a szintű autizmus, mint a földre szórt mákszemeket számolni.

Meséld el nekem mi az ami nem shit tier post. Basszam tele én is mémekkel a fórumot meg ugorjak rá rici + vismajor + senee postjaira és akkor fasza gyerek leszek? Kb erről szól a fórum baszd meg, te meg nekem állsz vergődni youtube videok miatt.

This post was edited by -joey- on May 20 2016 02:29pm
Member
Gold: 10,257.50
May 20 2016 02:28pm
Quote (Flutter @ 20 May 2016 21:33)
paprikaskrumplibol az utolso ket falat nem krumpli + virsli lett hanem debreceni meg virsli

miert ilyen szemet az elet?

Én zsíroskenyeret ettem újhagymával + paradicsom + sajt.
Member
Gold: 206.00
May 20 2016 02:28pm
Quote (llllllllllll @ May 20 2016 10:24pm)

azt hiszem te anyázol itt most habzó szájjal, úgyhogy szerintem be is fejezheted mára :D
és joey 33, remélem megy a matek a profiljáról

én pedig 27 vagyok

a spammolásról meg annyit, hogy az utóbbi 2 hétben volt kb 5 posztom ide, az is a ladder resetről

szerintem meny piheny le, mert ez így nem oké
Member
May 20 2016 02:29pm
Quote (-joey- @ May 20 2016 08:27pm)
Milyen konfliktusról beszélsz? Az, hogy neked kiszúrja a szemedet 100 dank meme között 2 video? Gratulálok, ez már az a szintű autizmus, mint a földre szórt mákszemeket számolni.

Meséld el nekem mi az ami nem shit tier post. Basszam tele én is mémekkel a fórumot meg ugorjak rá rici + vismajor + senee postjaira és akkor fasza gyerek leszek?

igen drága joey, ha nyílik egy topic, ami arról szól, hogy számodra shit tier mémeket postolnak bele, akkor az az arról szól, hogy számodra shit tier mémeket posztolnak bele
ha esetleg nem találnád a milyen zenét hallgatsz topicot, akkor szóljál és segítek
hidd el, hogy ha oda fosnád a szar zenéidet, akkor senki 1 szót se szólna
ha mégis, akkor meg ő lesz elküldve a kurva anyjába helyetted

This post was edited by llllllllllll on May 20 2016 02:30pm
Member
Gold: 122.92
May 20 2016 02:31pm
Quote (anyd @ May 20 2016 10:11pm)
Szerintem sose toleraltuk jol ha valakinek a postjainak 80%a egy teljesen random offtopic komment volt, a videok meg meg a kurva anyazasoknal is kevesbe kreativak

ez elég kevés figyelmet kapott, bumpolnám

van zene topic, oda is szoktam járni nézelődni, engem perpill nem zavarnak a videók de ennek a topicnak (ha eleinte nem is volt) van egy fonala, páran viccesnek tartjuk ezeket a szarokat akkor had postolgathassuk már egyhelyre és nézegessük a lehető legkevesebb offtopiccal

Quote (Genthor @ May 20 2016 10:28pm)
Én zsíroskenyeret ettem újhagymával + paradicsom + sajt.

aww man de rég ettem zsiroskenyeret, megkivántam

This post was edited by cowding on May 20 2016 02:34pm
Member
May 20 2016 02:33pm
Quote (Jancsipapa @ May 20 2016 08:28pm)
azt hiszem te anyázol itt most habzó szájjal, úgyhogy szerintem be is fejezheted mára :D
és joey 33, remélem megy a matek a profiljáról

én pedig 27 vagyok

a spammolásról meg annyit, hogy az utóbbi 2 hétben volt kb 5 posztom ide, az is a ladder resetről

szerintem meny piheny le, mert ez így nem oké

te ostoba fasz
feltettem egy egyszerű kérdést még bármilyen kötekedés nélkül, amire jött egy "szánalmasak vagytok" és "egymás faszát szopkodják" válasz és mind a kettőben szerepeltem én is
gondolom ez teljesen normális és még az én kurva anyámat

remélem amikor egy gyerek megkérdezi, hogy hogyan kell megoldani egy feladatot, mert ő és a padtársa se érti, akkor instantban vágod rá, hogy szánalmasak és egymás faszának szopkodása helyett inkább figyeljenek oda
hogy lehet ilyen agresszív és kretén embereket gyerekek közelébe engedni, az se teljesen tiszta mondjuk
Member
May 20 2016 02:34pm
Quote (cowding @ May 20 2016 08:31pm)
ez elég kevés figyelmet kapott, bumpolnám

van zene topic, oda is szoktam járni nézelődni, engem perpill nem zavarnak a videók de ennek a topicnak (ha eleinte nem is volt) van egy fonala, páran viccesnek tartjuk ezeket a szarokat akkor had postolgathassuk már egyhelyre és nézegessük a lehető legkevesebb offtopiccal

nem, ez nem lehet vélemény
ezek shit tier mémek
had fossak bele a közepébe párszor, meg had olvasgassam vis szokásosan retardált postjait, mert nyilván azért nyílt a topic, mert arra vagyok kíváncsi
Go Back To Magyar Topic List
Prev11516171819231Next
Add Reply New Topic New Poll