Quote (Jancsipapa @ May 20 2016 08:13pm)
Én már csak nevetni tudok rajtatok
Itt lennénk már lassan 10 eve, de visszafelé fejlődtök
Quote (-joey- @ May 20 2016 08:18pm)
Eszembe nem jutott, hogy komolyan kérdeztél, és nem csak kötekedni akarsz, így nem igazán érdekelt a dolog. Épp elméjű ember nem annak kezd el a spammelésről beszélni, aki 100 agyatlan meme közé meg ilyen random jarabek tier "ma is keményet szartam B) " topicba beszúr pár zenei videot.
De ezek szerint félreértettem, és tényleg ennyire hülye vagy, hogy téged ez zavar.
De kérlek magyarázd meg, hogy amit én csinálok az mekkora károkat okoz, míg te hónapokon keresztül folyamatosan vergődtél itt Vanekkal, mint egy kibaszott retardált.
Köszöntem az interjút.
az a baj, hogy mindketten olyan kibaszott ostobák vagytok, hogy egy faeke IQ-jával vetélkedtek, de legalább van akkora pofátok, mellé hogy ezt telibeszarjátok és magabiztosan nyomjátok az ilyen shit tier postokat
elhiszem, hogy 40 évesen ennyire eseménytelen már az ember élete, hogy egy internetes fórumon kell konfliktusokat keresnie, hogy aztán ketten orrvérzésig spammoljatok felváltva, miközbe egymás faszát szopkodjátok,
aztán diadalomittasan könyveljétek el, hogy ma is jobban voltatok mint mindneki más a világon, de erre nem én leszek a megfelelő partner