Quote (josheide @ Apr 22 2016 02:32pm)
Jolvan, ertem. De tenyleg egeszen mas dimenziokat nyit meg a gondolkdoasodban az lsd, mint egy sorozes. (az olvasottak alapjan, hiszen en sose probaltam)
Nem akarlak semmire rabeszelni, csak probalj nyitott lenni a vilagra es elfogadni, hogy nem minden feher es fekete, illetve hogy a torvenyeink nem teljesen fedik a tarsadalmi erdekeket.
Nekem a füvezéssel kapcsolatban szinte csak rossz emlékeim vannak. Túlpörgött az agyam, szédültem, rosszul érzem magam minden létező módon. Egyszer olyan erős migrén jött rám, hogy fél napig csak magzatpózban bírtam megmaradni. Ezeket nem tudtam kezelni, órákat kellett várnom, míg elmúlik. A pia, ha nagy ritkán a fejembe száll, 1-1,5l víztől szinte percek alatt érezhetően jobban leszek, a másnaposságra is van sokféle megoldás.
Ezeket azért írtam le, hogy lásd azt, hogy én nem elvakultan dobálom a szavakat, hanem személyes rossz tapasztalatokból indulok ki. Ja, és nem 2-3 esetről beszélek, hanem kb. 16 és 28 éves korom között jópár alkalomról, különféle társasággal, különféle anyagot próbálva.
This post was edited by -joey- on Apr 22 2016 08:03am