Tegnap es tegnap elott voltam VIP eventeken felszolgalni egy kis extra penzert.
Az elso event egy eskuvo volt, mi kb 3 orat ha dolgoztunk max, rengeteg ember volt, 100 plusz siman, persze mind arab feher ruhaban fejkendoben ahogy azt illik. Nagyon kiraly volt latni egy arab eskuvot belulrol, a tradicionalis fajta volt. A ferfiak es a nok is kulon unneplik, raadasul valami sejknek a lanyat adtak ferjhez szoval volt rongyrazas boven. Kint a parkoloban rolls royce, bentley, ferrari meg hasonlo autok de ez mar alig alig tunik fel amugy..
Nekunk annyi volt a dolgunk hogy neha korbeviszunk egy talcat uditovel vagy vizzel es ennyi, ezt csinaltuk 3 vagy 4 oran at amig tartott a /ceremonia/.
A masodik event tegnap volt a legkemenyebb. Mar tobb mint egy eve elek a kozelkeleten de meg eletemben nem lattam ekkora fenyuzest. Egy palotaban kellett felszolgalnunk egy fogadason amit a haz asszonya /madam/ szervezett a baratnoinek. Csak es kizarolag arab asszonyok/nok voltak jelen, 15 en pontosabban. Mi a felszolgalok 5 en voltunk, mind az 5en europaiak, oltony, csokor nyakkendo, feher kesztyu ahogy azt illik. Az udvariassag kiemelkedoen magas fokan kellett a lelegzetedet visszatartva is figyelni a nok minden rezzeneset hogy mi kell nekik eppen. A vacsora tukor szervizzel volt levezetve /6 felszolgalo teljes szinkronban egyszerre rakja minden vendeg ele az etelt, vagy veszi le a tanyert/ a fogasok kozott a sarokban kellett allni vigyazban es a szemed se rebbenhetett. Delutan 4 tol ott voltunk hajnal 1 ig de hihetetlen jo elmeny volt. Szerintem ez volt eddig a legdurvabb elmenyem itt. A palota ahol voltunk annyira fenyuzo es hatalmas volt hogy azt szavakkal nagyon nehezen lehet leirni. Fenykepet persze nem lehetett csinalni de nagyjabol igy tudnam leirni: Minden marvany persze, grandiozus es hatalmas, kristaly csillar az emeletrol ami ketszer nagyobb hosszaban es szelteben is mint en. A fobejarat igazabol egy dupla szarnyu ajto amit csak erovel megfeszitve lehetett kinyitni annyira nehez. Mindenhol freskok meg festmenyek a falon amerre neztel. Kristaly poharak, arany etkeszlet. A vacsora asztal 16 szemelyes kurva hosszu, sarga rozsaval es gyertyakkal. A ket vegen az asztal kozepen ket hatalmas uveg kalitka az aljan tele sarga rozsa szirmokkal es mielott elkezdodott a vacsora beleraktak 2/2 sarga kanari madarat./ kesobb az egyiket a kurva indiai faszi sikeresen megfojtotta.../
A holgyek kozott volt az idostol kezdve fiatalig minden, gyonyorutol az elhizott rusnyaig. Volt egy No aki tenyleg annyira gyonyoru volt hogy alig mertem ranezni egesz este
Kedvesek voltak amugy, minden jol ment, jol is ereztek magukat. Mielott elmentek persze vigyazban sorfalat kellett allni nekik, az osszes akart egy fotot velunk, snapchat, instagram facebook mindenki egyesevel. ;D
A vegen meg minden /szolgalo/ sorban allt es a madam mindenkinek osztott borravalot. /20 ezer forintot mindenkinek atszamolva/ kb dolgozott 20/25 ember velunk egyutt.
Aztan persze erre meg majd rajon amit a cegtol kapunk aki vitt minket. Kb 60 es 75 ezer forint kozott fizetnek egy eventert.
This post was edited by Namechange on May 4 2016 08:28am