Quote (Fej @ Mar 11 2015 12:05pm)
akar lehetne
oszinten, szerintem egy reszt sem lattam az elejetol a vegeig, biztos igazad van es vesztenek a sulyukbol es nem valoszinu, hogy egy szallodai szobaban toltenek el a 21 napot, de neha annyira mesterkeltnek tunt az egesz, hogy szerintem tuti van valami forgatokonyv
az utolso ilyen resz amire emlekszem, vmi texasi macso volt (ilyen az asszonynak a konyhaban a helye tipusu), meg vmi hippi kornyezetvedo csaj, mar az elejen a nezo szajaba ragtak, hogy mekkora az ellentet a ket emberke kozott
a faszi folyamatosan vadaszni jart, mig a csaj vmi vackot epitett, a lany tobbszor kerte, hogy hadd menjen helyette most o vadaszni, a faszi leoltotta, hogy o a ferfi, ne rohogtesse mar, eltelt x nap, a faszi abszolut semmi elelmet nem talalt, majd meg le is serult, mehetett a csaj vadaszni, mig a faszi maradt bunkert epiteni
jon egy vagas, majd mutatjak ahogy jon vissza a csaj a tengerpartrol, egy tucat halat tartva, amit a kezevel (???) fogott 5 perc alatt, oke
Asszem azt a részt láttam. Bár én csak egy halra emlékszem. Az ilyen ilyen túldrámázott/mesterkélt dolgokkal kapcsolatban amúgy teljes mértékben egyetértek veled, viszont ezt legtöbbször a vágószobában intézik több száz órányi raw footage-ből. El tudom képzelni, hogy a faszi nem volt elég ügyes halat fogni, a nő meg igen, de valószínű, hogy órák hosszat szerencsétlenkedett ő is, vagy akár napokat. Egy ilyen helyen nem túl sűrű a napirend, más dolga nemigen volt (tiszta Countess-farm).
Utólag belegondolva tuti, hogy másik rész volt, mert abban a csávó még tüzet sem tudott gyújtani, full szerencsétlen volt, és mindent a nő intézett el.
This post was edited by ZaturekManfred on Mar 11 2015 04:21am