d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Mi A Velemenyed Az Evoluciorol? > Izmos Vitatopic
Prev1151617181921Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Nov 4 2014 08:07am
Quote (xUb0rka @ 4 Nov 2014 14:52)
Tudjatok hadd helyett ki szokott mindig hibasan hagyot irni ilyen szoszerkezetben?
Egyet lehet tippelni :s

Bastiano Antonio Coimbra de La Coronilla y Azevedo?
Member
Gold: 0.00
Nov 4 2014 08:09am
Quote (Fej @ Nov 4 2014 04:07pm)
Bastiano Antonio Coimbra de La Coronilla y Azevedo?

Eltalaltad, pont ra gondoltam
Member
Gold: 4.20
Nov 4 2014 08:14am
Quote (xUb0rka @ 4 Nov 2014 15:09)
Eltalaltad, pont ra gondoltam

-joey-
Member
Gold: 0.05
Nov 4 2014 08:17am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:50pm)
nekem igen

mert mondta, hogy segitett a fidesznek (nyilván jo pénzért) már többször hatalmat megszerezni/megtartani
és ok, itt nem árt vele senkinek, mert senki nem veszi be a fidesz szart

de a sok nyomorult aki hisz istenben mert van 8 általánosa se azok ezt hallva hu milyen jo a fidezs reakcioval helyeslik.. pláne ha kapnak mellé még egy tányér levest is

és ezzel amúgy a te jövődet is megpecsételik, mert a nyakunkon tartja a fideszt, ezt a maffiállamot, ezt a tolvajbandát a kiszolgáltatott/hiszékeny szegények + gyökér nyugdijasok által

te tényleg azt hiszed, hogy az ilyen kis emberek, akik segítenek lebonyolítani a választásokat, bármivel is hozzájárulnak a pártjuk sikeréhez?

szerintem lószart, nem segítenek ők elő semmit. a fidesz nem az ilyenek miatt nyert, hanem a buta emberek miatt, akik azt se tudják kire lehet szavazni, nemhogy a programokat, egyszerűen beikszelik azt amit a legtöbbet látnak a tv-ben, plakáton

szerintem a toldi is úgy van ezzel az egésszel, hogy már csak megszokásból csinálja, meg az ismerősök akikkel együtt dolgozik, ilyenek, de a véleménye ugyanúgy megvan a kormányról, leírta, hogy mi az ami szar stb.

nem látom az okot arra, hogy lenézzék ezt az embert

ez most olyan, hogy te a kormány meg a világ iránti gyűlöletedet erre az egy szerencsétlere zúdítod :D
Member
Gold: 3,747.73
Nov 4 2014 08:17am
Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 02:51pm)
úgy látom, még mindig nem fogtad fel, hogy ez nem a te fórumod

nem csak a te szabályaidat, témáidat, véleményed, vallásod stb. kell megtűrni te intoleráns faszkalap

Nem az ove, hanem a mi forumunk es mi egyontetuen azt akarjuk h elmenj.
Member
Nov 4 2014 08:19am
Quote (Vismajor @ Nov 4 2014 03:17pm)
Nem az ove, hanem a mi forumunk es mi egyontetuen azt akarjuk h elmenj.

volt erről már számtalan topik, sehol nem volt egyöntetű döntés arról hogy elmenjek

ha jól emlékszem ilyen 3x-6x százalék volt az igen-nem, még úgy is, hogy az összes hater behívta a külföldi havert szavazni, meg hozta a multiját (mert amúgy nyilván 120 aktív fórumozó van itt xD)

szóval ne pattogjál pls
Member
Gold: 0.92
Nov 4 2014 08:20am
de hogy miért reagáltok még mindig ennek a fogyinak, 2-3naponta bekattan szegény mert a fogyiképzőben röhögcsélnek a barátaival és jön ide, de ti azért rendesen etetitek, rekt
Member
Gold: 343.00
Nov 4 2014 08:26am
Quote (TuskesVanek @ Nov 4 2014 02:17pm)
te tényleg azt hiszed, hogy az ilyen kis emberek, akik segítenek lebonyolítani a választásokat, bármivel is hozzájárulnak a pártjuk sikeréhez?

szerintem lószart, nem segítenek ők elő semmit. a fidesz nem az ilyenek miatt nyert, hanem a buta emberek miatt, akik azt se tudják kire lehet szavazni, nemhogy a programokat, egyszerűen beikszelik azt amit a legtöbbet látnak a tv-ben, plakáton

szerintem a toldi is úgy van ezzel az egésszel, hogy már csak megszokásból csinálja, meg az ismerősök akikkel együtt dolgozik, ilyenek, de a véleménye ugyanúgy megvan a kormányról, leírta, hogy mi az ami szar stb.

nem látom az okot arra, hogy lenézzék ezt az embert

ez most olyan, hogy te a kormány meg a világ iránti gyűlöletedet erre az egy szerencsétlere zúdítod :D

pont erről van szó
a buta emberek miatt

most gondolj abba bele, hogy ha nem egy értelmiségi fórumon hanem a nyomorékok között a buták között osztaná az észt, hogy mi minden mennyire jó lett (és most hadd ne keressem ki a videót - amikor ételt osztottak szavazáskor meg ingyen ez-ingyen az és ment a sok szerencsétlen és hajrá fidesz mert legalább aznap evett valami normálisat) .... szoval ha nem ebben a közegben lenne hanem a hülyék között és a hülyéknek még adna is egy kis elemorzsiát; már meg is lennének győzve, hogy hajrá fidesz

nem értem miért nem érted ezt

minden ilyen alak káros aki támogatja bármilyen formában a fideszt
persze csak azoknak akik nem profitálnak belőle (és hát ja, a nyomorult szerencsétlennek az az egy tál étel is profitálás - sokaknak meg a jövőjét bassza tönkre vele, de np)
Member
Gold: 0.92
Nov 4 2014 08:28am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:26pm)
pont erről van szó
a buta emberek miatt

most gondolj abba bele, hogy ha nem egy értelmiségi fórumon hanem a nyomorékok között a buták között osztaná az észt, hogy mi minden mennyire jó lett (és most hadd ne keressem ki a videót - amikor ételt osztottak szavazáskor meg ingyen ez-ingyen az és ment a sok szerencsétlen és hajrá fidesz mert legalább aznap evett valami normálisat) .... szoval ha nem ebben a közegben lenne hanem a hülyék között és a hülyéknek még adna is egy kis elemorzsiát; már meg is lennének győzve, hogy hajrá fidesz

persze csak azoknak akik nem profitálnak belőle (és hát ja, a nyomorult szerencsétlennek az az egy tál étel is profitálás - sokaknak meg a jövőjét bassza tönkre vele, de np)

volt egy kettesem az ötös lottón, zselé vagy?
Member
Nov 4 2014 08:28am
Quote (Senee @ Nov 4 2014 03:26pm)
pont erről van szó
a buta emberek miatt

de hol láttad azt, hogy ő arra buzdított bárkit is, hogy fideszre szavazzon?

Go Back To Magyar Topic List
Prev1151617181921Next
Add Reply New Topic New Poll