Quote (Senee @ Nov 4 2014 02:50pm)
nekem igen
mert mondta, hogy segitett a fidesznek (nyilván jo pénzért) már többször hatalmat megszerezni/megtartani
és ok, itt nem árt vele senkinek, mert senki nem veszi be a fidesz szart
de a sok nyomorult aki hisz istenben mert van 8 általánosa se azok ezt hallva hu milyen jo a fidezs reakcioval helyeslik.. pláne ha kapnak mellé még egy tányér levest is
és ezzel amúgy a te jövődet is megpecsételik, mert a nyakunkon tartja a fideszt, ezt a maffiállamot, ezt a tolvajbandát a kiszolgáltatott/hiszékeny szegények + gyökér nyugdijasok által
te tényleg azt hiszed, hogy az ilyen kis emberek, akik segítenek lebonyolítani a választásokat, bármivel is hozzájárulnak a pártjuk sikeréhez?
szerintem lószart, nem segítenek ők elő semmit. a fidesz nem az ilyenek miatt nyert, hanem a buta emberek miatt, akik azt se tudják kire lehet szavazni, nemhogy a programokat, egyszerűen beikszelik azt amit a legtöbbet látnak a tv-ben, plakáton
szerintem a toldi is úgy van ezzel az egésszel, hogy már csak megszokásból csinálja, meg az ismerősök akikkel együtt dolgozik, ilyenek, de a véleménye ugyanúgy megvan a kormányról, leírta, hogy mi az ami szar stb.
nem látom az okot arra, hogy lenézzék ezt az embert
ez most olyan, hogy te a kormány meg a világ iránti gyűlöletedet erre az egy szerencsétlere zúdítod