Quote (beni @ Oct 12 2014 04:31pm)
Mióta feljöttem újra a fórumra megint látom a mesh postjaidat, meg a mindenkinek szóló "die" és hasonló jókivánságokat. Erre megint elkezded magyarázni (pont, mint 7 éve), hogy te milyen joviális srác vagy.
Én látom az asszociációs kapcsot.
ricit megpróbálni rávilágítani arra hogy mekkora hazugságokban él az olyan mint egy hallucináló skizofrénnek mondani hogy haver nem vagy oké keress segítséget, megse hallja.
ilyenek vele a beszélgetések kábé:
"én egy madár vagyok"
"dehát nem vagy madár ember vagy nézz már tükörbe"
"nem én egy madár vagyok"
"de akkor hogy tudsz emberi nyelven beszélni"
"madár vagyok csip-csip"
"akkor miért van kezed és lábad"
"de én madár vagyok te meg hülye!!"
mindenkinek nyilvánvaló de akárhogyan mondod neki sose fogja magát észrevenni mert sajnos fixen nem 100-as a gyerek és ezt minden rosszindulat nélkül mondom, menthetetlen eset, talán valami gyógyszer segítene rajta de az se biztos
most pár napja feloldottam fészbukon valamiért für die lulz amikor irogatta itt hogy így meg úgy ded vagyok és poénból írogattam neki hogy kérlek ne öljön meg meg hasonlókat. aztán 48 órán keresztül nemlehet újra letiltani szóval beszélgettem vele egy kicsit mert írt ilyeneket hogy MONDJAM EL NEKI HOGY MIÉRT CSINÁLTAM AMIT, SEGÍTSEKNEKI MEGÉRTENI, aztán gondoltam ennyit megérdemel
leírtam neki hogy hibás voltam természetesen mindenben amit úgy érez hogy az voltam meg leírtam neki normálisan hogy nálam sem volt minden oké és azért viselkedtem úgy ahogy, látszólag megértette, ehhez képest még mindig ugyanazokat a szövegeket nyomja itt mint előtte. --> semmit nem fog fel a külvilágból, szinte teljesen delusional
aztán rinyált hogy ne tiltsam le, mondom ha meghallgatod ezt meg ezt a selfhelp audiobookot akkor nem tiltalak hátha segít rajtad, good guy máté
ennek látszólag megörült szóval pár órára rá elkezdte nekem irogatni hogy az lenne fair ha én hagynám hogy szétverje a pofámat (szerinte nekem ezt vígan és dalolva hagynom kéne és így lenne az egál, persze én ebbe érthető okok miatt nem fogok belemenni, még ha morális elvek alapján ezis lenne a fair, nemvagyok teljesen fogyatékos azért), meg hogy ő így meg úgy megakar engem verni meg elmegy boxolni és agyon fog verni)))) körülbelül ebben a stílusban, PERSZE BIZTOS CSAK VICCELT SZEGÉNY GYEREK!!XD
szóval leis tiltottam megint szó nélkül mert erre annyira nem voltam kíváncsi és akkor elkezdte irogatni itt mindenkinek hogy die nyomorek meg hogy bug haljon meg rákban, meg aztán még felhívni is volt pofája telefonon (persze leraktam egyből), most meg megint nyomja hogy ő milyen jófej srác. teljes mértékben klinikai eset, fölösleges rá a szót pazarolni.
a balus esetről meg annyit hogy én nembiztos hogy elhinném ezt így ricinek, simán lehet hogy patriktól tök más miatt kért 1500at és aztán rici így összekombinálta egy tévképzetes hallucinációjában. meg ő amúgyis utálja balut mert balu nem akarta hogy most nyáron jöjjön rici ami teljesen érthető, sok embernél kibassza a biztosítékot a gyerek viselkedése külső szemlélő szemével is. természetesen ő nem érti hogy miért zavarja az embereket hogy írogatja hogy die)))))) meg nyomorek)))))), mert hát KINEK ÁRT Ő EZZEL?!?!
senee meg a másik, őis hasonló klinikai eset csak más baja van.
Quote (putincykavodka @ Oct 12 2014 04:38pm)
Milyen mindenkinek die? Bugnak irtam legfeljebb. Olyan postokat meg nem lathattal meshrol mint 7eve, legfeljebb ha 7 evvel ezelotti topikokat lapozgattal.
Nvm meshes reszt inkabb editeltem
pont erről van szó, már nemis emlékszik arra hogy tevetavának meg gurkenek meg mindenkinek irogatta hogy die nyomorek
elmebeteg, pont
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Oct 12 2014 09:51am