Quote (putincykavodka @ Jun 18 2014 03:34pm)
Semmi, utcan elo csoves semmirekello leszek mert mate nem segitett)
ráadásul a fejlesztő msc nélkül nem sokat ér. szomorú hírek ezek balázs, nagyon szomorúak. nem lennék a helyedben, látod ha szépen kérted volna és rendesen viselkedsz segítettem volna
1. Mi volt a döntő motiváció a szakirány választásnál?
"Az, hogy melyik szakirány ad mélyebb, általános ismereteket, illetve, hogy melyik készít fel jobban MSc-re."
"Számomra a fontos, hogy megértsem a dolgok működésein okait. Szeretem tudni, hogy mi miért van, hogyan játszódnak le a folyamatok. Erre pedig a fejlesztő szakirány tűnt a legjobbnak."
"Több okból választottam ezt a szakirányt, nem tudnék egy döntő okot mondani. Ehhez a szakirányhoz tartozó tárgyakat oktatták a legjobb tanárok, ez tetszett a legjobban, illetve szerintem ez éri a legtöbbet mind a hat szakirány közül."
"Minden tárgy nagyon tetszett, amit a mechanika tanszék oktatott az alapképzésben, valamint a tanárok, akikkel megismerkedtem, mind nagyon segítőkészek és kedvesek voltak, ez a személyes része. Kihívásnak éreztem a szakirányt. Érdekesnek tűntek a tárgyak. Úgy gondoltam, hogy jó alap lesz a továbbtanuláshoz."
"Azért jelentkeztem ide elsősorban mert szeretném MSc képzésen folytatni a tanulmányaim, és az induló szakirányok közül úgy gondoltam ez készít fel legjobban, és innen elég sok MSc szak felé nyitott maradt az út. Emellett még ez a téma (mechanika, áramlás- és hőtan) foglalkoztat és foglalkoztatott a legjobban."
2. Mennyire teljesültek az előzetes elvárásai a szakirányos tárgyakkal kapcsolatban?
"Azt kaptam amit vártam."
"Nekem az első 2 félévben néhány tárgy nem igazán tetszett, mert nekem túl elméletiek volt. De azok a tárgyak szükségesek voltak, hogy megalapozzák a tudást."
"Nem tudhatom hogy a többi szakiránynál hogyan van de nem teljesen érzem magam mérnöknek, aki a szakmában megállná a helyét, viszont nagyon jó alapot adott az MSc tanulmányokhoz, és már egy félév MSc után is sokkal jobban el tudom képzelni esetleges jövőmet."
"Többnyire teljesültek az elvárások."
3. Mennyire volt elégedett a tárgyak oktatóival?
"Szakmailag szerintem mindenki rendben van... sőt."
"Nem maradt meg benne semmi ami elégedetlenségre adna okot."
"Minden oktató nagyon rendes és segítőkész volt."
"Kiváló összetétel!"
4. Ajánlaná-e a szakirányt a választás előtt állóknak?
"Jó ez a szakirány, én sem bántam meg. De nem könnyű."
"Elsősorban azoknak ajánlanám/ szoktam ajánlani ezt a szakirányt, akik tervezik a tanulmányaik folytatását mesterképzésen."
"Persze, mindenképp. Ezen is lehet csiszolni, de az összes közül szerintem ez a legjobb. Sehonnan sem hallottam, hogy a tanszék így megszervezné a gyakorlatot, vagy, hogy így megkérdezné a hallgatóit a véleményükről."
"Én mindenképpen ajánlanám, azoknak, akik nem csak katalógusokból szeretnének "mágikus" képleteket kimásolva problémákat megoldani."
"Igen, olyanoknak, akik szeretnék a "közös" alaptárgyakat elmélyíteni és még nem szeretnék specializálni magukat. Úgy gondolom, hogy az MSc-re készülőknek ez egy nagyon jó szakirány abból a szempontból, hogy megmutatja, mit várhatunk majd az MSc-től."This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 18 2014 08:38am