d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Rohogok
Prev11516171819Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Jun 18 2014 08:36am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2014 04:28pm)
http://4.ii.gl/ba1cwbxW.png

balázs hát mi történt ezzel a gép2vel? :S

ez megint legalább egy év csúszás balázs, hát mi lesz így veled? hogy mész így mscre? hány év alatt akarod elvégezni a bsct? 7?

Member
Gold: 4.20
Jun 18 2014 08:36am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2014 16:28)
http://4.ii.gl/ba1cwbxW.png

balázs hát mi történt ezzel a gép2vel? :S

ez megint legalább egy év csúszás balázs, hát mi lesz így veled? hogy mész így mscre? hány év alatt akarod elvégezni a bsct? 7?

Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2014 16:32)
de hát egyik ismerősöm is máté lacinál volt, és ez az ismerősöm nem éppen a szorgalmáról híres, mégis simán sikerült teljesítenie a házikat és aztmondta hogy rendes máté laci. mi lesz így veled balázs? már tuti hogy összesen legalább 6 év a bscd, ezzel el is fogytak a támogatott féléveid :S

gecire rohogok
Member
Gold: 834.97
Jun 18 2014 08:37am
Quote (putincykavodka @ Jun 18 2014 03:34pm)
Semmi, utcan elo csoves semmirekello leszek mert mate nem segitett)

ráadásul a fejlesztő msc nélkül nem sokat ér. szomorú hírek ezek balázs, nagyon szomorúak. nem lennék a helyedben, látod ha szépen kérted volna és rendesen viselkedsz segítettem volna

1. Mi volt a döntő motiváció a szakirány választásnál?

"Az, hogy melyik szakirány ad mélyebb, általános ismereteket, illetve, hogy melyik készít fel jobban MSc-re."
"Számomra a fontos, hogy megértsem a dolgok működésein okait. Szeretem tudni, hogy mi miért van, hogyan játszódnak le a folyamatok. Erre pedig a fejlesztő szakirány tűnt a legjobbnak."
"Több okból választottam ezt a szakirányt, nem tudnék egy döntő okot mondani. Ehhez a szakirányhoz tartozó tárgyakat oktatták a legjobb tanárok, ez tetszett a legjobban, illetve szerintem ez éri a legtöbbet mind a hat szakirány közül."
"Minden tárgy nagyon tetszett, amit a mechanika tanszék oktatott az alapképzésben, valamint a tanárok, akikkel megismerkedtem, mind nagyon segítőkészek és kedvesek voltak, ez a személyes része. Kihívásnak éreztem a szakirányt. Érdekesnek tűntek a tárgyak. Úgy gondoltam, hogy jó alap lesz a továbbtanuláshoz."
"Azért jelentkeztem ide elsősorban mert szeretném MSc képzésen folytatni a tanulmányaim, és az induló szakirányok közül úgy gondoltam ez készít fel legjobban, és innen elég sok MSc szak felé nyitott maradt az út. Emellett még ez a téma (mechanika, áramlás- és hőtan) foglalkoztat és foglalkoztatott a legjobban."

2. Mennyire teljesültek az előzetes elvárásai a szakirányos tárgyakkal kapcsolatban?

"Azt kaptam amit vártam."
"Nekem az első 2 félévben néhány tárgy nem igazán tetszett, mert nekem túl elméletiek volt. De azok a tárgyak szükségesek voltak, hogy megalapozzák a tudást."
"Nem tudhatom hogy a többi szakiránynál hogyan van de nem teljesen érzem magam mérnöknek, aki a szakmában megállná a helyét, viszont nagyon jó alapot adott az MSc tanulmányokhoz, és már egy félév MSc után is sokkal jobban el tudom képzelni esetleges jövőmet."
"Többnyire teljesültek az elvárások."

3. Mennyire volt elégedett a tárgyak oktatóival?

"Szakmailag szerintem mindenki rendben van... sőt."
"Nem maradt meg benne semmi ami elégedetlenségre adna okot."
"Minden oktató nagyon rendes és segítőkész volt."
"Kiváló összetétel!"

4. Ajánlaná-e a szakirányt a választás előtt állóknak?

"Jó ez a szakirány, én sem bántam meg. De nem könnyű."
"Elsősorban azoknak ajánlanám/ szoktam ajánlani ezt a szakirányt, akik tervezik a tanulmányaik folytatását mesterképzésen."
"Persze, mindenképp. Ezen is lehet csiszolni, de az összes közül szerintem ez a legjobb. Sehonnan sem hallottam, hogy a tanszék így megszervezné a gyakorlatot, vagy, hogy így megkérdezné a hallgatóit a véleményükről."
"Én mindenképpen ajánlanám, azoknak, akik nem csak katalógusokból szeretnének "mágikus" képleteket kimásolva problémákat megoldani."
"Igen, olyanoknak, akik szeretnék a "közös" alaptárgyakat elmélyíteni és még nem szeretnék specializálni magukat. Úgy gondolom, hogy az MSc-re készülőknek ez egy nagyon jó szakirány abból a szempontból, hogy megmutatja, mit várhatunk majd az MSc-től."

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Jun 18 2014 08:38am
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2014 08:38am
eléggé máté szituáció ez
Member
Gold: 355.92
Jun 18 2014 08:39am
holnapi vizsgának muszáj meglennie, be vagyog szarva mint álat
Member
Jun 18 2014 08:39am
Quote (Saenchai @ Jun 18 2014 03:39pm)
holnapi vizsgának muszáj meglennie, be vagyog szarva mint álat

nehogy szegény rici sorsára juss :( legyen ez az elrettentő példa hogy tanulj
Member
Jun 18 2014 08:48am
figyi balázs látom nagyon nehéz helyzetben vagy most, megpróbálok beszélni a velencés srácokkal hogy mégis jöhess oké? te is megérdemelnél egy kis kikapcsolódást egy ilyen nehéz félév után, nem igaz? hátha jobb kedvre derülsz tőle és könnyebben veszed majd az elkövetkező akadályokat :)
Member
Gold: 1,630.69
Jun 18 2014 08:52am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jun 18 2014 03:48pm)
figyi balázs látom nagyon nehéz helyzetben vagy most, megpróbálok beszélni a velencés srácokkal hogy mégis jöhess oké? te is megérdemelnél egy kis kikapcsolódást egy ilyen nehéz félév után, nem igaz? hátha jobb kedvre derülsz tőle és könnyebben veszed majd az elkövetkező akadályokat :)

good guy mate :)
Member
Gold: 0.00
Jun 18 2014 08:53am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 18 Jun 2014 16:48)

nem
Member
Jun 18 2014 08:55am
Quote (Rawen @ Jun 18 2014 03:53pm)
nem

hát essen már meg rajta a kőszived :) nem látod mennyire rászorulna egy kis pihenésre? :) lehet ha látja hogy rendesen állunk hozzá ő is rendesen fog hozzánk és nem fogja azt írogatni hogy "soon all ded" :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev11516171819Next
Closed New Topic New Poll