Quote (anyd @ Jan 19 2014 05:48pm)
Szerintem a családja attól még magyarországon lakik, és szerintem ő is csak tanulmányi célokból tartózkodik külföldön
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kell politológus szakértőnek lenne, ahhoz hogy az ember elmenjen szavazni, is nincs olyan indok ami alapján eldönthetjük, hogy valaki most jogosan szavaz-e arra amire szavaz vagy nem.
Értem én, anarkin alapvető gondolatát, sőt, nekem is borzasztóan fáj a szívem, amikor az olyan beszámíthatatlan emberek mint rici szavazata annyit ér, mint az enyém, aki követi a közéleti történéseket, és próbálok hozzáértőkkel rendszeresen beszélni róla, hogy a véleményem is formálódhasson, miközben ő meg FIDESZRE SZAVAZOK RETARDÁLT VAGYOK LÖL :XDX:XD, de nincs az az objektív hozzáértő ember aki tud egyértelműen jó választ adni, ugyanis a választáson nincs helyes válasz, ez nem egy megoldandó probléma.
Én valami olyasmit vezetnék be just for fun, hogy mindenkinek egy 1000 szavas esszét kelljen arról írnia, hogy miért az adott pártra szavaz ott helyben. Inb4 ez nem kivitelezhető etc, nem azért mondom, hogy ezt akkor én most várom egy párt a programjára tűzze, de szerintem korrekt módon megszűrné a szavazókat
This post was edited by jarabekg on Jan 19 2014 11:25am