d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Gay Pride > Felvonulás
Prev1151617181935Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Jun 25 2013 05:53am
Quote (CyberPunk666 @ 25 Jun 2013 13:19)
http://www.youtube.com/watch?v=3XqHWRb5KcE

Member
Gold: 710.00
Jun 25 2013 05:54am
Quote (Inakwo @ Jun 25 2013 11:53am)
Engem még az érdekelne hogy egy olyan szitura hogy reagálnátok főleg a liberális gondolkodásuka véleménye érdekelne hogy ha egy elég régi barátod bevallaná neked hogy meleg és téged szeret. (ebben semmi vicc nem volt )

Ez egy konkrét eset a baráti körömből, amiből kurva nagy balhé kerekedett :DDD

és ebböl mér lett balhé?
Member
Gold: 0.00
Jun 25 2013 05:56am
Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 13:53)
Engem még az érdekelne hogy egy olyan szitura hogy reagálnátok főleg a liberális gondolkodásuka véleménye érdekelne hogy ha egy elég régi barátod bevallaná neked hogy meleg és téged szeret. (ebben semmi vicc nem volt )

Megmondanám, hogy nem vagyok meleg, done. Ha meg nem tudja kezelni az érzéseit és látszódik a viselkedésében irántam akkor az már nem az én hibám, megmondanám neki, hogy fejezze be, ha nem akkor el lehet ballagni. Szerintem lehet ezt felnőtt módjára kezelni.
Member
Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 13:53)

Mi ebben a kérdés? ugyanazt tenném, mint egy olyan lánnyal, akivel nem akarok összejönni.

Megdugnám és nem hívnám fel ^^

Btw nem értem milyen balhét lehet ebből csinálni, csak simán közlöd, hogy nem és le van tudva a dolog.
Member
Gold: 2,366.74
Quote (sylke @ 25 Jun 2013 12:54)
és ebböl mér lett balhé?

hát mert akinek bevallota nem igazán liberális
ráadásul barátok voltak, de a srác előtte nem volt meleg, legalábbis nem vállalta fel, mondjuk utána sem nagyon :D

csak érdekel hogy ha veletek történne ilyen akkor hogy reagálnátok le
Member
Gold: 2,366.74
Jun 25 2013 05:58am
Quote (CyberPunk666 @ 25 Jun 2013 12:56)
Mi ebben a kérdés? ugyanazt tenném, mint egy olyan lánnyal, akivel nem akarok összejönni.

Megdugnám és nem hívnám fel ^^

Btw nem értem milyen balhét lehet ebből csinálni, csak simán közlöd, hogy nem és le van tudva a dolog.

aha csak itt előtte baráti kapcsolat volt, ha neekd a legjobb barátod azt mondaná hogy seggbe akar tenni meg szerelemes beléd azért az elég durva ugy nagy hirtelen

mondjuk egy 15 éves barátság után derül ez ki.
Member
Jun 25 2013 06:01am
Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 13:58)
aha csak itt előtte baráti kapcsolat volt, ha neekd a legjobb barátod azt mondaná hogy seggbe akar tenni meg szerelemes beléd azért az elég durva ugy nagy hirtelen

Neked nincs olyan csaj, akit visszautasítottál, vagy nincs olyan csaj aki téged visszautasított, de attól még jártatok egy társaságba, meg minden? Mi a különbség? Pontosan ugyanúgy el lehet küldeni és kész.
15 éves barátság alatt nem jött rá, hogy a legjobb barátja meleg? Az azért elég kemény...
Member
Gold: 33,265.80
Jun 25 2013 06:02am
Quote (TresholdOfUniverse @ 25 Jun 2013 12:51)
Minden embert a sajat kepessegei es tettei alapjan kell megitelni. Ugy seneet mint a buzikat, nincs sok ertelme osszehasonlitani a kettot(az ilyesmi csak kompromisszumokhoz vezet, ami egyreszt nem mindig jo, masreszt ha mar "eszmei vitat" futtatunk kivan love).

Nagyonis fontos, hogy lehessen gyereke. Ha te ezt igy nem erted: Kovacs Janos 32 eves sikeres uzletember, buzi. Ha nem lesznek gyerekei, nem fogja tovabadni mindazt amit az eletben megtanult. Nem fogja tovabbadni amit az apjatol tanult, es az oregapjanak se lesz kit tanitania. Mindaz a szellemi es kezzelfoghato ertek, amit a csaladjuk x generacion at felepitett elfog veszni, azert mert Kovacs Janos buzi.

Nem az az ertek ha vilagra hozol egy utodot, hanem ha embert csinalsz belole. Egy meleg par erre nem kepes(a lelki nyugalmam vegett arrol ne kezdjunk el vitatkozni hogy ket ratyi nevelhete gyereket)

Szoval szerinted a fiatalkoru bunozoket kepzo arvahazak jobban nevelik a gyereket, mint esetleg Kovacs Janos? Nem lehetséges, hogy ezt személye válogatja és nem a szexuális beállítottsága?

Mellesleg a tudást manapság már nem a család szintjén adják át, hanem az oktatási rendszeren keresztül. Ha Kovács Jánosnak tényleg van tanítanivalója, akkor adhat órákat az egyetemeken.

Nem értem miért hiszed, hogy egy meleg pár nem lenne képes embert csinálni egy gyerekből.

Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 12:53)

Megmondanám neki, hogy én a pinát szeretem, de támogatom mindenben.

Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 12:58)

Mert nincs olyan régi lány barátod akivel ki akartál már kezdeni? Friendzone (hogy igazán ninegages szófordulattal éljek) és minden meg van oldva.

This post was edited by josheide on Jun 25 2013 06:04am
Member
Gold: 834.97
Jun 25 2013 06:09am
volt egy video ahol 1 standup comedian ilyen tényeket olvasott fel 1 papírról ilyen nyomorék hipster közönségnek és a fele kisétált ragelve, de nem találom, elég jó volt.
olyanokat mondott hogy genetikailag az emberek 1%-a buzi csak, a valosagban pedig az emberek 10%a vallja magát buzinak, de aki genetikailag buzi azse 100%ban buzi mert a szexualitas nem fekete meg fehér, ergo a buzi selejtesek. nem tehetnek róla? a pedofilok sem tehetnek róla meg a nekrofilok se meg azok se akik állatokkal dugnak, a többségük nemis árt senkinek mégis tiltja a törvény, akkor a buziságot miért nem? főleg hogy a buzik 90%a ilyen rici szintű elbaszott nyomorék aki azért buzi mert 1 csökevény és nem azért mert úgy született. plusz a buzik nagy százaléka écces, mivel évente vagy 100 különböző faszt vesznek seggre, legalábbis az ilyen idiótább melegfelvonulásos fajták.
ha nő csinálná ezt azt a társadalom gecire lenézné hogy mekkora ribanc és felfognák hogy egy sérült nyomorék akinek sosem lesz értelmes kapcsolata, akkor a buziknál mégis miért lenne másképp. inb4 férfi meg női szexualitás különbözik, not.
valami buzi mozgalom vezetője meg nyíltan olyat írt hogy aki écces az titkolja el nyugodtan nemkell tudnia arról a partnereinek.

a liberalisok meg szopjanak faszt nyomorék gecik, majd pont ilyen elmebeteg buzeransok fogadjanak örökbe gyereket meg házasodjanak, biztos értelmes gyerek lesz abból is akinek 2 apja van. ha már 2000 éve is ilyen elbaszott liberális társadalomban éltünk volna tradicionális értékek nélkül, mint pl a házasság az férfi és nő között van, akkor szerintem most még a saját szarában fetrengene az emberiség fosból épített viskókban.
tisztelet a kivételnek persze, biztos vannak elenyésző számban normális melegek is, de azok nem melegfelvonuláson lóbálják a faszukat úgyse. lekéne szőnyegbombázni a melegfelvonulást
Member
Gold: 280.00
Jun 25 2013 06:12am
Quote (sylke @ Jun 24 2013 11:56pm)
inkább csak azt magyarázd el, hogy miért igy kell felvonulni

nemtudom, de nem zavar
Quote (iFeelAlone @ Jun 25 2013 12:00am)
scientists therorize that a combination of genetic, hormonal and social factors determine sexual orientation.

Ezt körülbelűl 10 oldalról belinkelem neked ha gondolod. De te nyilván jobban tudod mint a nevetséges tudósok.

theorize
Go Back To Magyar Topic List
Prev1151617181935Next
Closed New Topic New Poll