Quote (TresholdOfUniverse @ 25 Jun 2013 12:51)
Minden embert a sajat kepessegei es tettei alapjan kell megitelni. Ugy seneet mint a buzikat, nincs sok ertelme osszehasonlitani a kettot(az ilyesmi csak kompromisszumokhoz vezet, ami egyreszt nem mindig jo, masreszt ha mar "eszmei vitat" futtatunk kivan love).
Nagyonis fontos, hogy lehessen gyereke. Ha te ezt igy nem erted: Kovacs Janos 32 eves sikeres uzletember, buzi. Ha nem lesznek gyerekei, nem fogja tovabadni mindazt amit az eletben megtanult. Nem fogja tovabbadni amit az apjatol tanult, es az oregapjanak se lesz kit tanitania. Mindaz a szellemi es kezzelfoghato ertek, amit a csaladjuk x generacion at felepitett elfog veszni, azert mert Kovacs Janos buzi.
Nem az az ertek ha vilagra hozol egy utodot, hanem ha embert csinalsz belole. Egy meleg par erre nem kepes(a lelki nyugalmam vegett arrol ne kezdjunk el vitatkozni hogy ket ratyi nevelhete gyereket)
Szoval szerinted a fiatalkoru bunozoket kepzo arvahazak jobban nevelik a gyereket, mint esetleg Kovacs Janos? Nem lehetséges, hogy ezt személye válogatja és nem a szexuális beállítottsága?
Mellesleg a tudást manapság már nem a család szintjén adják át, hanem az oktatási rendszeren keresztül. Ha Kovács Jánosnak tényleg van tanítanivalója, akkor adhat órákat az egyetemeken.
Nem értem miért hiszed, hogy egy meleg pár nem lenne képes embert csinálni egy gyerekből.
Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 12:53)
Engem még az érdekelne hogy egy olyan szitura hogy reagálnátok főleg a liberális gondolkodásuka véleménye érdekelne hogy ha egy elég régi barátod bevallaná neked hogy meleg és téged szeret. (ebben semmi vicc nem volt )
Ez egy konkrét eset a baráti körömből, amiből kurva nagy balhé kerekedett :DDD
Megmondanám neki, hogy én a pinát szeretem, de támogatom mindenben.
Quote (Inakwo @ 25 Jun 2013 12:58)
aha csak itt előtte baráti kapcsolat volt, ha neekd a legjobb barátod azt mondaná hogy seggbe akar tenni meg szerelemes beléd azért az elég durva ugy nagy hirtelen
mondjuk egy 15 éves barátság után derül ez ki.
Mert nincs olyan régi lány barátod akivel ki akartál már kezdeni? Friendzone (hogy igazán ninegages szófordulattal éljek) és minden meg van oldva.
This post was edited by josheide on Jun 25 2013 06:04am