„Ja, csak megütötték? Semmi komoly – pedig ezért más országokban akár évekre lecsukhatják az elkövetőt.”
igaz is, amerikában ilyenkor elájulnak és 3 napra kómába helyezik magukat az emberek hogy zsebeljék a milliókat
ő csak járni felejtett el ^^
tudom, köcsögség ezt mondani de valahol megértem a sofőrt, és nem tetszik ez hogy 2k likeja van meg ezen ugrálnak az emberek, ANNYIRA nem radikális hogy meg kelljen érte hurcolni valakit
naponta látni ilyet a blahán, és kb nem megy el úgy villamos hogy ne dudáljon valakire aki félig a pirosban áll már, vagy épp a villamos mögül bukkan elő (tehát lényegében 3 percenként jön egy ilyen)
ki tudja hol az a határ, amikor a sofőr el is hiszi hogy ez tényleg ott is maradhatott volna
a másik meg hogy a petőfi hídon rendre átmennek a barmok a 4 sávos úton, múltkor egy egész képzeletbeli zebrát kreáltak oda, és az autók csak néztek hogy ez most wtf valójában (konkrétan ma délután is végignéztem ott, hogy 2 autót megállított egy ember)
még a kutyáknak is látom a környéken hogy 3 centis korukban megtanítják, hogy megállnak a piros lámpánál (aww so cute btw), szóval meh.
Quote (SummertimeClothes @ 18 Jun 2013 14:13)
de miert ._.
en is ezentul lekeverek egyet majd a sorban elottem levo nagymamanak a boltban, mert olyan erzelmeket valtanak ki belolem
ez hulye hasonlat tudom, de attol meg nem a sofor dolga felpofozni a not
kocsiban ültünk, mentünk valami gyors úton (nem nevetni nincs jogsim, de szerintem nem autópálya volt na mind1 is), és "lassan mentünk" a külső sávban
legalábbis pár huligán szerint akik a 100k-s tragaccsal dudáltak 2 percig, majd beelőztek és belassítottak 40-re
na most aki vezetett kiszállt a stopnál és kirángatta a sofőrt ahogy volt, majdnem az ablakon keresztül; jó hogy nem tömött be vele 1 kátyút
gondolom ezért is 3 év börtönt adnának egyesek, miközben ott helyben el kellett volna törni a lábát ezért
This post was edited by Anarkin on Jun 18 2013 02:28pm