Quote (CyberPunk666 @ May 14 2013 11:08pm)
mondjuk az a végefele észrevettem, hogy az ecstasy minősége nagyon durván leromlott, nyomasztó pörgető szar lett a régi szeretet nirvana feelingből...
Meg mondjuk én lsdből se toltam soha mást csak biciklis hoffmant, meg az is jó helyeről volt. 2-2.5k volt egy darab, de készen voltam mint az állat tőle.
Volt amikor szívtunk mellé spurit és nem ütött be vagy 3-4 órán keresztül, és anyáztuk az embert, billiárdoztunk, aztán hazamentem, és a kapuban elköszöntem a haveromtól, ő elment biciklivel, én bezártam a kaput, majd megfordultam és előttem volt a lugas és a ház közötti folyosó... az első lépésnél megkészültem, majd olyan szinten megbaszott a cucc, hogy alig bírtam bemászni ^^
Nekiálltam benn elastomániázni (imo én vagyok a földön az egyetlen ember aki végigtolta, skipelés nélkül mind az 54 pályát egyhuzamban bepapírozva), mert nem tudtam mit kezdeni magammal, gondolkoztam az idő végtelenségén, meg ilyen faszségokon, meg alig bírtam rágyújtani, mert nem tudtam eltalálni a lánggal a cigi végét, egyszerűen nem láttam, hogy jön össze akettő, meggyújtottam középen a cigit, geci nagy volt, rendesen megbaszott a távolságérzékelésem, húúú így bebaszva elfog a nosztalgia, atomáladék volt a cucc, ma már nem merném bevállalni, nagyon durva.
Lsd mint ártalmatlan, fúúú, az ópiátokon és ameszaklinon kívül minden "hagyományos" cuccot kipróbáltam, de semmi nem baszott meg annyira, mint ez ^^
még mindig ugyanolyan jó papírok vannak

mostanában nagyon javul a minőség