Quote (CyberPunk666 @ Jun 14 2012 09:02pm)
jó magas labda volt.
Én arra utaltam, hogy a társadalomban úgy zajlanak a dolgok, hogy mindig egy picit lehet tovább menni.
Régen erotikus és erkölcstelen volt egy térdig érő szoknya, majd amikor mindenki elmerészkedett eddig, akkor jöttek a kivillanó dekoltázsok, ma már tanga és csak bimbót takaró cuccok... már várom, a mindenki monokiniziket

ezek lassú folyamatok. Régen egy csokilopásra sem mondták volna, hogy az semmi. Régen azon is felháborodtak, ma nevetnek rajta...
Nyilván a bankrablást nem fogják helyeselni, az csak túlzás volt, de nem hiszem, hogy a lényeget nem értetted. persze az nem olyan vicces ... ^^
szerintem meg meg lehet húzni a határvonalat, a zh pontos példádból kiindulva, oké, levitték 1 ponttal a ponthatárt, de mikor sírnának a hallgatok, hogy nem lehetne-e még 1 ponttal lejjebb vinni, akkor azt mondja a tanár, hogy nem, azt ennyi
nálunk is 20 ponttól adták meg szilárdságtanból a kettest, de néha megadta a tanár 19 pontra is, viszont nem ment oda hozzá senki rinyálni, mikor 18 pontra azt mondta, hogy ez nincs meg