Quote (Lajo @ Dec 25 2009 09:10am)
Nem mondtam, hogy excessive, csak hogy flame, márpedig egyértelmű, hogy az: "2. A hozzászólás nem lehet szidalmazás. Szidalmazásnak tekintünk mindent, ami tetszőleges okból más felhasználót sérteget vagy lealacsonyít. Akkor is szidalmazásnak tekinthetjük a hozzászólást, ha nem kapcsolódik a témához és más felhasználók ellen irányul. Szóbeli figyelmeztetésben részesülhetsz, amelyet hivatalos figyelmeztetés követhet, és ha nem változtatsz a viselkedéseden, további büntetésre számíthatsz." Az pedig sokéves moderátori tapasztalattal a hátad mögött talán nem lep meg, hogy nem feltétlen ugyanúgy kezelem, ha egy normális topikba hánynak bele, vagy ha eleve flame topikról van szó, ami csak spamhez és anyázáshoz vezethet.
Scammer/multi téma alatt nem tudom mit értesz, a náci dologról meg írtam fent.
Növesszél már gerincet, ember...
"This topic was closed due to
excessive flame".
Akkor most a te gondolatmenetedet követve: Topicot nem lehet nyitni olyan címmel, amiben valakit lámának titulálok (mert az eleve spam és flame topic lesz), viszont bármi másba beleokádhatom, hogy "xy egy buzi".
Ennélfogva megkérhetem Janou-t, hogy nyisson egy topicot a cserebogarak párzási szokásairól, én meg majd a 8. postba beírom, hogy "xy az év lámája".
Nem, ne nézz hülyének pls, ez a szabály nálatok!
Mellesleg a Boldog Karácsonyt topicom címe szerintem minden volt csak szabálysértő nem. A postolók meg felfogták, hogy ez egy neked szánt ércelődés volt, és nem kezdtek el flamelni, hanem beírta mindenki, hogy "boldog karácsonyt neked is", azt szevasz. De ofc bezártad, mert te győzni akartál!

Még mindig egyszerűbb lenne, ha őszintén megmondanád, hogy nem tetszett, és ezért zártad be, minthogy itt jössz a felesleges szabályzatquotolással (lásd: URL = link).
A scammer/multi dolog alatt ricit értem, nagyon jól tudod.
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Dec 25 2009 09:15am)
mesh mesh mesh mesh mesh mesh mesh mesh mesh bant bant bant bant bant bant bant bant envagyokalegjobbesti mindbutakvagytok
Tényleg nem érdekel.
This post was edited by -joey- on Dec 25 2009 02:26am