Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 02:31)
blabla
legalább én nem úgy érvelek, hogy a másikat nevetségessé próbálom tenni ilyen ":DDDD" meg ":rofl:" szmálylikkal
viszont normálisan alátámasztott érveket se hozol, csak olyan dolgokat hajtogatsz, amik szerinted "nyilvánvalóak", oszt' jónapot.
a vitába belefolyni nem akarok (van pár véglet, egyik se hajlik semmiféle kompromisszumra, ami valahol várható is, és csak megy a fölösleges szájtépés + bármennyire is állítják a nagy ateisták, hogy 100% tudomány és ráció, azokban az elméletekben is vannak sötét foltok, úgyhogy ha úgy veszed, az is csak ugyanolyan elvakult hit valamiben, mint amit annyira megvetnek), csak nálam már lebaszta az arrogancia-relét ez a pár postod (nem mondom, hogy a többiek sokkal meggyőzőbben fogalmaznának), aztán gondoltam, idehányok, hogy azért nehogy nagyon elbízd magad...
Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 02:40)
zeitgeist the movie első harmadát láttad már? (JAJ TUDOM MÁR MEGINT EZZEL JÖVÖK)
igen.
azért mókás, hogy te beszélsz ilyen hatalmas nagy népbtításokról, amikor neked is van egy rakás olyan akárhonnan összeírt/forgatott faszság (de legalábbis bizonyítatlan eredetű dolgok), amit kábé feltétel nélkül elhiszel.
vagy oké: totál hiteles és autentikus mind. akkoris elhiszed, amit mondanak neked, kézzelfogható bizonyítékok nélkül.
esetleg továbbmegyek: még nem is feltétel nélkül hiszed el, továbbgondolod, utánajársz, satöbbi (amit -bunkóság, vagy nem- erősen kétlek). ugyanez elmondható egy csomó keresztény filozófusról is...
akármennyire is azt hiszed, nem vagy te okosabb, mint a keresztények... (veled született adottságaid miatt talán igen, de csak azért, mert te más oldalra helyezkedsz ebben a vitában, azért nem)
ha ennyire lenézed őket, ennyire leszarod a mondanivalójukat és ennyivel elintézed a vitát, csak nevetségessé válsz az okos emberek szemében (akik ugyan nem tudom, hol vannak, de valahol biztos vannak, nem pont itt, de valahol). persze ez áll a másik oldalra is.
normálisan érvelni is tudni kell.
na jóéjt.