d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szánalmas Bagázs Vagytok > Mindannyian...
Prev1151617181930Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 0.00
Warn: 80%
Aug 27 2008 07:50am
Quote (bajcli @ Wed, Aug 27 2008, 01:35pm)
gratulálok, Olivér, ez igazán szép volt...
arról már nem is beszélek, hogy miután ElCapitano felrótta neked, hogy a neve miatt basztattad, azzal védekezel, hogy "jóhát azér lehet, de a KINÉZETÉRŐL NEM TEHET" (már csak azért sem, mert általában hiába magyaráznak neked az emberek bármit is, az utóbbi időben az ellenvéleményre kb annyival tudtál csak reagálni, hogy "lol, szarul tudod, idiota, owned vagy"),
de szerintem mocskosul undorító dolog, hogy kb egy hónapon keresztül azt is leidiótáztad, meg elküldted a kurva anyjába, aki véletlenül elgépelt valamit, vagy tüsszentett egyet, esetleg másképp vélekedett valamiről, mint te, plusz totál leszartad, hogy kábé tizennyolcan megjegyeztük, hogy igen ronda irányba változtál meg, most meg hirtelen MINDENKI nagyon rossz ember, és téged visszataszít a mi viselkedésünk, mert "átléptünk egy határt", ami kb teljesen szubjektív dolog.

amúgy örülök, hogy most frankón rájöttél, hogy milyen csúnya dolgok mennek itt, de ha már határokról beszélünk, szerintem mindenkinek van sajátja, és te már jópárunkét átlépted hetekkel ezelőtt.

en jo iranyba valtoztam meg :] ugye ?
Member
Aug 27 2008 07:50am
hol van az a flash-video? ohmy.gif
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 20%
Aug 27 2008 07:52am
Quote (sondor @ Wed, Aug 27 2008, 02:50pm)
en jo iranyba valtoztam meg :] ugye ?

igen sondor ofc

Edit: Annyival jobb a net hogy nem látom mekkora arca van csak igy tongue.gif tongue.gif
Member
Gold: 220.63
Aug 27 2008 07:53am
de te mit anyázol itt a 20 kiloddal ?
kabraxis , sztem ha extazy szépen nyugodtan meghuzta volna magát a hunsubon nem a menő kurvaanyázos mutass képet random lenne akkor sztem senki nem piszkálná.

Quote (bajcli @ Wed, Aug 27 2008, 01:35pm)
gratulálok, Olivér, ez igazán szép volt...
arról már nem is beszélek, hogy miután ElCapitano felrótta neked, hogy a neve miatt basztattad, azzal védekezel, hogy "jóhát azér lehet, de a KINÉZETÉRŐL NEM TEHET" (már csak azért sem, mert általában hiába magyaráznak neked az emberek bármit is, az utóbbi időben az ellenvéleményre kb annyival tudtál csak reagálni, hogy "lol, szarul tudod, idiota, owned vagy"),
de szerintem mocskosul undorító dolog, hogy kb egy hónapon keresztül azt is leidiótáztad, meg elküldted a kurva anyjába, aki véletlenül elgépelt valamit, vagy tüsszentett egyet, esetleg másképp vélekedett valamiről, mint te, plusz totál leszartad, hogy kábé tizennyolcan megjegyeztük, hogy igen ronda irányba változtál meg, most meg hirtelen MINDENKI nagyon rossz ember, és téged visszataszít a mi viselkedésünk, mert "átléptünk egy határt", ami kb teljesen szubjektív dolog.

amúgy örülök, hogy most frankón rájöttél, hogy milyen csúnya dolgok mennek itt, de ha már határokról beszélünk, szerintem mindenkinek van sajátja, és te már jópárunkét átlépted hetekkel ezelőtt.

fix'd

This post was edited by perfect_maf on Aug 27 2008 07:55am
Member
Gold: 496.00
Aug 27 2008 07:56am
semmi.

This post was edited by ExTazzZy on Aug 27 2008 08:12am
Member
Aug 27 2008 07:58am
Quote (ExTazzZy @ Wed, 27 Aug 2008, 14:47)
teis gyonyoru ember vagy, ha mar itt tartunk.

no, miért is?
várom a kritikákat!
Member
Gold: 496.00
Aug 27 2008 07:58am
semmi.

This post was edited by ExTazzZy on Aug 27 2008 08:12am
Member
Gold: 2,496.00
Aug 27 2008 07:59am
Quote (kabraxis6 @ Tue, Aug 26 2008, 10:55pm)
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=22763211&f=129

Ebbe tessek beletekinteni.
Kurvara csalodtam benned Dave, toled nem ezt vartam. Addig oke, hogy cikized, de ez mar enyhen tulloves a celon. Azoknak is szol ugyanez akik ugyan ugy rohogtek rajta mint Dave.
Szanalmas viselkedes. Kurvara unfair.
En is utalom exyt, de nem a kinezeteert, hanem a viselkedeseert. Senki sem tokeletes kinezetre, es szemely szerint lattam mar a subozok kozul rusnyabb pofajut is (neveket nem mondok az illem vegett), es ezzel szerintem nem vagyok egyedul.
Kisebbsegi komplexusban szenved a hunsub nagy resze? Mast kell cikizni esetleg azert, mert magatokrol akarjatok eleterlni a figyelmet?
Egyszeruen szanalmas. Nevetseges. Igazabol nem tudok eleg serto szot talalni az ilyen viselkedes leirasara..

Csak ennyit akartam, tovabb afk. Nem tudom hanyan vettek eszre, bizonyara nem sokan, de itt akarom hagyni a subot, leginkabb az ilyen hozzaallas miatt, meg a balfaszok miatt mint Exy, Army meg az egyebek. De azok sem jobbak naluk, akik egesz nap csak ertelmetlenul toljak a +1-et mint pl Bks, Beci, meg az effelek.

Kb ennyit akartam, tovabbi afk, bar tudom, hogy kurvara leszarjatok. De remelem legalabb 1-2 ember eszbe kap hogy azert megis van hatar ahol meg kene allni.

deha elsejetol nem fogsz velem starcraftozni akkor elmegyek amerikaba vagy hova es megeroszakollak
Retired Moderator
Gold: 1,486.07
Trader: Trusted
Aug 27 2008 08:00am
Quote (ExTazzZy @ Wed, 27 Aug 2008, 15:56)
igazabol ha valakinek bepofazok, akkor mivan? talan megver? ugyanmar. egyszer akartak megverni, azota sem mernek tobben ;D
igen, pl ventrin / msnen ha egyszer beszelgetnenk ami persze nemfog bekovetkezni, rajonnel, hogy nem vagyok ilyen.
azert nem oltanak hogy szar pvps vagy talan mert nem pvpzel?
lehet, tobbszaz km, blabla, de ha eszereveszed mindenki olt mindenkit, mindig, mindenhol
eleg sok ember, najo annyira nem, mert kibaszottul utalom a legtobb palit innen, szoval nehanyan tudjak hogy joarc vagyok, meg minden, de igazabol mind1..
gecire unom hogy hunsub televan ilyen fergekkel.
fele sub csak olt, de ok meg ugy neznek ki mint egy kibaszott goblin, es azthiszik durva palik.
ez van.
legszivesebben itthagynam ezt a kurva szar subot de
akkor jonne hogy dodge owned etcetc
kevesebb +1

ezuton megkerek mindenkit hogy a jo kurva annyat. afk
edit, teged nem, mert te lany vagy.

Akkor csak arra válaszolj, ha te igazából nem vagy ilyen akkor mire jó az,
hogy ilyennek állítod be magad? Csakmert ha normális vagy, és nem játszanád
meg magad, akkor talán többen kedvelnének ergo kevesebb oltás.
És az hogy nem beszélnék veled msnen/ventrin miből gondolod?
De ettől még a viselkedésed irányába a gondolataim nem hiszem,
hogy sokat változnának, mert ettől még a fél hunsubot elküldöd a kanyjába.
Banned
Gold: 1.00
Warn: 50%
Aug 27 2008 08:00am
Quote (TresholdOfUniverse @ Wed, Aug 27 2008, 01:59pm)
deha elsejetol nem fogsz velem starcraftozni akkor elmegyek amerikaba vagy hova es megeroszakollak

olcsál már be a topikba amit nyitottam!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1151617181930Next
Closed New Topic New Poll