d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1159715981599160016014765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Jul 10 2016 10:49am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 06:39pm)
mert lehet rajta vergődni
amugy meg nem ugyan az a kategoria, mert az egyik valamilyen szinten egy kozossegi dolog, a masik meg joey magan lazadasa/hisztije, amin senki meg egy mosolyt se ejtett el eddig a tortenelem soran

irtam mar h nekem van par ami tetszik, arrol nem tehet senki h a forum filip fele köcsög reperekkel van tele
na de srs amugy ettöl még nem kéne folyton egymás faszát szopnotok, mondjuk nekem kurvamindegy mert legalább van kontent bármilyen is, csak ilyen mondvacsinált cicaharcnak tűnik igy az idő elteltével

Quote (-joey- @ Jul 10 2016 06:48pm)
Az is jó téma volt, amíg Levente el nem kezdett acsarkodni (na, kérlek, most szándákosan szóltam be neked, számold nyugodtan).

Amúgy esküszöm nem zavarna a dank meme, hogy meg lenne a helye. Mert akkor azt nem olvasom el, aztán cső. Engem az zavar, amikor nyílik egy téma, és kapásból megy bele a szar, komolyan, mint ha a spammelő egész nap az F5-öt nyomkodná, és arra készülne, mikor nyílik az új topic. A YT-postolgatás nem ment egyetlen olyan topicba. sem, ami hosszú ideje itt van, és értelmes kontent is van benne.

Komolyan nem érzem úgy, hogy erről kellene szólni egy fórumnak, illetve ennyit lehet kihozni belőle. Sokkal többet vagyok pl. a D2PVM subon, mint itt. Szokott ott is flame lenni, de hamar elül, és nem cseszik szét az emberek a másik topicját, max akkor, ha kiderült, hogy csalt. De most csak azért, mert új topic, vagy új arc, kapásból behányni a szart, szerintem ez teljesen retardált.

Régóta ugy van h az első oldalra behányni dicsőség, szerintem ennek kár a miértjét keresni, de ha van létjogosultsága a témának akkor tovább fog élni és lesznek ontopic postok is (pld sw topic első oldalán is csak cp 1 postja on)
Az meg h egy pvm subon ahol mindenki postolgatja a különféle érdekes walkjait (ugye ez van ott? de lehet tévedek) meg van egy core téma, a d2, ott nyilván jobban arra koncentrálódnak a postok meg azok mennek oda akiket az érdekel, mig itt annyi a topic h mi vagyunk a magyarok
Innentöl kezdve az alap meg akarok halni/játékos topicokon kivül kell egy inger ami elindit egy beszélgetést, innentöl már csak az ingertől függ h a sub nagyrésze hogy fogadja (mert ha 90% ot érdekel akkor gyorsan el fog halni a spam és még a dankmeme dealer nerz se fogja szétbaszni (hogy rohadna meg btw!), viszont a krumplibogár elleni védekezésről egy topic valószinűleg nem élné meg a másnapot

This post was edited by cowding on Jul 10 2016 10:54am
Member
Gold: 5,302.77
Jul 10 2016 10:51am
Quote (cowding @ Jul 10 2016 05:49pm)
irtam mar h nekem van par ami tetszik, arrol nem tehet senki h a forum filip fele köcsög reperekkel van tele
na de srs amugy ettöl még nem kéne folyton egymás faszát szopnotok, mondjuk nekem kurvamindegy mert legalább van kontent bármilyen is, csak ilyen mondvacsinált cicaharcnak tűnik igy az idő elteltével

Én a meme-s dolgot csak azért hoztam fel az elején, mert annyira zavarta őket a YT. Ha neked vicces, annak örülök, de nevetséges egy shitpostertől, aki 20x annyit shitpostol, mint én, hogy a YT post zavaró.

This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 10:53am
Member
Gold: 4.20
Jul 10 2016 10:53am
Quote (cowding @ 10 Jul 2016 17:49)

te mi a faszrol beszelsz 8D
Member
Gold: 122.92
Jul 10 2016 10:55am
Quote (GoreKnight9 @ Jul 10 2016 06:53pm)

filip
csak eszembejutottál és rémlett h egyszer postoltál valami rapet(nekem a hiphop is majdnem az) szóval innentöl köcsög reper vagy
Member
Gold: 80.00
Jul 10 2016 10:58am
Quote (-joey- @ 10 Jul 2016 18:48)
Az is jó téma volt, amíg Levente el nem kezdett acsarkodni (na, kérlek, most szándákosan szóltam be neked, számold nyugodtan).

Amúgy esküszöm nem zavarna a dank meme, hogy meg lenne a helye. Mert akkor azt nem olvasom el, aztán cső. Engem az zavar, amikor nyílik egy téma, és kapásból megy bele a szar, komolyan, mint ha a spammelő egész nap az F5-öt nyomkodná, és arra készülne, mikor nyílik az új topic. A YT-postolgatás nem ment egyetlen olyan topicba. sem, ami hosszú ideje itt van, és értelmes kontent is van benne.

Komolyan nem érzem úgy, hogy erről kellene szólni egy fórumnak, illetve ennyit lehet kihozni belőle. Sokkal többet vagyok pl. a D2PVM subon, mint itt. Szokott ott is flame lenni, de hamar elül, és nem cseszik szét az emberek a másik topicját, max akkor, ha kiderült, hogy csalt. De most csak azért, mert új topic, vagy új arc, kapásból behányni a szart, szerintem ez teljesen retardált.

Közösségi dolog, mi? Meg lehet nézni, hányan mentek el innen a régi értelmes arcok közül, és a postok 90%-át max 10 ember szállítja, annak a tetemes hányada pedig vagy flame vagy meme.

"levente elkezdett acsarkodni"
amig el nem kezdtel kibaszott ostobasagokat postolgatni teljesen normalis volt a topic itt is, de semmi baj jozsi, nem te vagy az ertelmi fogyatekos)
Quote (GoreKnight9 @ 10 Jul 2016 18:53)

fulop_fuxban_vibralo420feliratokkal.jpeg

This post was edited by Cpt_Ghost on Jul 10 2016 11:00am
Member
Jul 10 2016 11:04am
Quote (cowding @ Jul 10 2016 05:49pm)
Régóta ugy van h az első oldalra behányni dicsőség, szerintem ennek kár a miértjét keresni, de ha van létjogosultsága a témának akkor tovább fog élni és lesznek ontopic postok is (pld sw topic első oldalán is csak cp 1 postja on)
Az meg h egy pvm subon ahol mindenki postolgatja a különféle érdekes walkjait (ugye ez van ott? de lehet tévedek) meg van egy core téma, a d2, ott nyilván jobban arra koncentrálódnak a postok meg azok mennek oda akiket az érdekel, mig itt annyi a topic h mi vagyunk a magyarok
Innentöl kezdve az alap meg akarok halni/játékos topicokon kivül kell egy inger ami elindit egy beszélgetést, innentöl már csak az ingertől függ h a sub nagyrésze hogy fogadja (mert ha 90% ot érdekel akkor gyorsan el fog halni a spam és még a dankmeme dealer nerz se fogja szétbaszni (hogy rohadna meg btw!), viszont a krumplibogár elleni védekezésről egy topic valószinűleg nem élné meg a másnapot

Sok gamet toltok, sok folyamatosan élő topic van. Emellett rengeteg felesleges, amit a legjobban úgy lehetne eltüntetni az első oldalról, ha nem bumpolják fel mindig valami faszsággal. De mindegy, most nyilván nem fogom itt a miérteket keresni, meg ha az illető ezt élvezi, akkor tőlem függetlenül, még 10 év múlva is ugyanezt fogja csinálni (akkor már valszeg még kevesebben lesznek itt). Tényleg onnan indult nálam ez az egész, hogy pont azok kezdtek el szólni a YT miatt, akik jöval többet spammelnek. Meg azért lehet látni, hogy baromira nem szaladt el a ló, nem volt olyan sok az a post, mert nem érdekem, hogy még ennél is szarabb legyen a színvonal. Ide se írnék semmit már órák óta, csak hát a kényszer nagy úr, és szeretek visszaírni (ilyen vagyok/voltam/leszek), ha már valami megszólít, még akkor is ha állat módon teszi. Meg amúgy is pont gép előtt rohadok, CR-t készítek meg prezit egy jövő heti tréningre, szóval belefér, hogy kaparjam a falat kínomban.
Member
Gold: 710.00
Jul 10 2016 11:04am
elég jo nézni ahogy cpt szinte szét bassza a billentyüzetet ugy probál állandoan flémelni :DDdd

ez a cpt nerfhydra mes egymás szájába faszverös combo eléggé üt a subon mostanában

This post was edited by sylke on Jul 10 2016 11:05am
Member
Jul 10 2016 11:06am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 05:58pm)
"levente elkezdett acsarkodni"
amig el nem kezdtel kibaszott ostobasagokat postolgatni teljesen normalis volt a topic itt is, de semmi baj jozsi, nem te vagy az ertelmi fogyatekos)

fulop_fuxban_vibralo420feliratokkal.jpeg

Ennyi idősen már illene felfognod, hogy azért, mert SZERINTED valami fekete, nem biztos, hogy a másik ember szerint is az. A SW témában teljesen szubjektív módon ítélkeztünk egy film fölött, ezt az emberek többsége fel bírta fogni, te álltál le vergődni, meg sértegetni, szokás szerint.

Tényleg rohadt aljas vagy amúgy, kezdett elülni a flame, mert Patriknak több esze van, mint neked, erre gyorsan jöttél vissza vergődni.

This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 11:08am
Member
Gold: 80.00
Jul 10 2016 11:07am
Quote (-joey- @ 10 Jul 2016 19:06)
Ennyi idősen már illene felfognod, hogy azért, mert SZERINTED valami fekete, nem biztos, hogy a másik ember szerint is az. A SW témában teljesen szubjektív módon ítélkeztünk egy film fölött, ezt az emberek többsége fel bírta fogni, te álltál le vergődni, meg sértegetni.

en arrol beszeltem, hogy keptelen vagy egy 10 szavas mondatot ertelmezni es egy cringe fest innentol az osszes postod ami arra epul

This post was edited by Cpt_Ghost on Jul 10 2016 11:07am
Member
Jul 10 2016 11:09am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 06:07pm)
en arrol beszeltem, hogy keptelen vagy egy 10 szavas mondatot ertelmezni es egy cringe fest innentol az osszes postod ami arra epul

Komolyan. Nem lehetne, hogy nem szólsz hozzám baszd meg? Ennyire nehezedre esik?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1159715981599160016014765Next
Add Reply New Topic New Poll