Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 06:39pm)
mert lehet rajta vergődni
amugy meg nem ugyan az a kategoria, mert az egyik valamilyen szinten egy kozossegi dolog, a masik meg joey magan lazadasa/hisztije, amin senki meg egy mosolyt se ejtett el eddig a tortenelem soran
irtam mar h nekem van par ami tetszik, arrol nem tehet senki h a forum filip fele köcsög reperekkel van tele
na de srs amugy ettöl még nem kéne folyton egymás faszát szopnotok, mondjuk nekem kurvamindegy mert legalább van kontent bármilyen is, csak ilyen mondvacsinált cicaharcnak tűnik igy az idő elteltével
Quote (-joey- @ Jul 10 2016 06:48pm)
Az is jó téma volt, amíg Levente el nem kezdett acsarkodni (na, kérlek, most szándákosan szóltam be neked, számold nyugodtan).
Amúgy esküszöm nem zavarna a dank meme, hogy meg lenne a helye. Mert akkor azt nem olvasom el, aztán cső. Engem az zavar, amikor nyílik egy téma, és kapásból megy bele a szar, komolyan, mint ha a spammelő egész nap az F5-öt nyomkodná, és arra készülne, mikor nyílik az új topic. A YT-postolgatás nem ment egyetlen olyan topicba. sem, ami hosszú ideje itt van, és értelmes kontent is van benne.
Komolyan nem érzem úgy, hogy erről kellene szólni egy fórumnak, illetve ennyit lehet kihozni belőle. Sokkal többet vagyok pl. a D2PVM subon, mint itt. Szokott ott is flame lenni, de hamar elül, és nem cseszik szét az emberek a másik topicját, max akkor, ha kiderült, hogy csalt. De most csak azért, mert új topic, vagy új arc, kapásból behányni a szart, szerintem ez teljesen retardált.
Régóta ugy van h az első oldalra behányni dicsőség, szerintem ennek kár a miértjét keresni, de ha van létjogosultsága a témának akkor tovább fog élni és lesznek ontopic postok is (pld sw topic első oldalán is csak cp 1 postja on)
Az meg h egy pvm subon ahol mindenki postolgatja a különféle érdekes walkjait (ugye ez van ott? de lehet tévedek) meg van egy core téma, a d2, ott nyilván jobban arra koncentrálódnak a postok meg azok mennek oda akiket az érdekel, mig itt annyi a topic h mi vagyunk a magyarok
Innentöl kezdve az alap meg akarok halni/játékos topicokon kivül kell egy inger ami elindit egy beszélgetést, innentöl már csak az ingertől függ h a sub nagyrésze hogy fogadja (mert ha 90% ot érdekel akkor gyorsan el fog halni a spam és még a dankmeme dealer nerz se fogja szétbaszni (hogy rohadna meg btw!), viszont a krumplibogár elleni védekezésről egy topic valószinűleg nem élné meg a másnapot
This post was edited by cowding on Jul 10 2016 10:54am