Quote (cowding @ Jul 10 2016 05:34pm)
Amugy csak azt nem értem h ez a dank meme spammelés téged miért zavar, eltekintve attol h neked beszólnak a zenéidre ami ez esetben mondjuk h ugyan az a kategória
Van akinek vicces (pld nekem is), és legtöbbször vagy ez a kontent vagy halott a sub
De ez nem azt jelenti, hogy mindenki full retardált és pelenkában ül,
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=73826452&f=129 itt a starwars vélemények topic csak példaképp értelmes diszkusszióval, ha időnként adódik egy olyan téma ami 2-5 embert már érdekel akkor azt meg lehet normálisan beszélni ameddig van benne téma, utána meg a dank memek jók desszertnek
Az is jó téma volt, amíg Levente el nem kezdett acsarkodni (na, kérlek, most szándákosan szóltam be neked, számold nyugodtan).
Amúgy esküszöm nem zavarna a dank meme, hogy meg lenne a helye. Mert akkor azt nem olvasom el, aztán cső. Engem az zavar, amikor nyílik egy téma, és kapásból megy bele a szar, komolyan, mint ha a spammelő egész nap az F5-öt nyomkodná, és arra készülne, mikor nyílik az új topic. A YT-postolgatás nem ment egyetlen olyan topicba. sem, ami hosszú ideje itt van, és értelmes kontent is van benne.
Komolyan nem érzem úgy, hogy erről kellene szólni egy fórumnak, illetve ennyit lehet kihozni belőle. Sokkal többet vagyok pl. a D2PVM subon, mint itt. Szokott ott is flame lenni, de hamar elül, és nem cseszik szét az emberek a másik topicját, max akkor, ha kiderült, hogy csalt. De most csak azért, mert új topic, vagy új arc, kapásból behányni a szart, szerintem ez teljesen retardált.
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 05:39pm)
mert lehet rajta vergődni
amugy meg nem ugyan az a kategoria, mert az egyik valamilyen szinten egy kozossegi dolog, a masik meg joey magan lazadasa/hisztije, amin senki meg egy mosolyt se ejtett el eddig a tortenelem soran
Közösségi dolog, mi? Meg lehet nézni, hányan mentek el innen a régi értelmes arcok közül, és a postok 90%-át max 10 ember szállítja, annak a tetemes hányada pedig vagy flame vagy meme.
This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 10:49am