Quote (tevetava @ Nov 23 2012 05:24pm)
Nem nagyon mertem ide írni, mert elég rossz volt a hangulat a topikban nélkülem is, de te képes vagy mindig újat mutatni.
A probléma az, hogy te nem vagy képes egyszerűen betartani olyan baráti normákat, amelyek minden embernek tök alapok. Egy baráti meccsen simán elmegy funbol, hogy blokkolod a rámpát, el tudom képzelni, hogy mi ghosttal simán röhögnénk rajta. De az a baj, hogy te ezt tök komolyan gondoltad, és máig ki is tartasz mellette. Majd feljössz fórumra, miután fej megvert kétszer, hogy szerinted streamcheatelt, és nem azért nyert, mert jobb volt. Emellett máig kitartasz? Mert egy olyan postot se láttam, ami alapján mást gondolnál. És csodálkozol, hogy nincs egyetlen barátod se.
szerintem keresd vissza az eredeti postomat, ha ennyire nem érted
ghost kezdett el sírni, hogy mekkora fasz vagyok, azután, hogy végig szídott az egész game alatt, mikor fej ingame pofázott, már átfutott a fejemen, hogy csak szimplán kilépek, mert most ezt minek csinálni
képtelen pártatlanul castolni, sír egy rámpablokk miatt( amiről nem, soha nem fogom elimserni, hogy akármilyen szempontból akármennyire is negatív, vagy rossz dolog) és akkor ezek után, még idejön a forumra leírni, hogy mekkora fasz vagyok, ha ezt nem teszi, én kb nem is írtam volna semmit ide
hozzátartozik, hogy ha annyira zavarja, akkor máskor hostoljon rendes mapot, meg persze az is, hogy ne castolja a gamejeimet, ha nem bírja a játékstílusom idegekkel