d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1159315941595159615974765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,694.20
Jul 10 2016 09:18am
mi tortenik
Member
Gold: 834.97
Jul 10 2016 09:24am
Quote (-joey- @ Jul 10 2016 03:54pm)
Nem én blogoltam hónapokig arról, hogy lányokat próbálok leszólítani az utcán. ;(

én legalább szólítottam már le lányt életemben, nem úgy mint te :S mondjuk ha ilyen dagatt lennék énse mernék
Member
Gold: 5,302.77
Jul 10 2016 09:24am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 04:15pm)
en actually jatszok is jatekokkal emberekkel innen (mostanaban kevesbe), az sc forumon meg kifejezetten szerettek joparan es sokat jatszottunk egyutt amig elt a jatek, csak mar oda se postol senki, a maradek negy embert meg aki postolt regen is utaltam, meg a legtobb fonalba ahova postolok altalaban ahhoz teszek hozza ami a tema
veled ellentetben aki csak ugat es szar zeneket postol mindenhova
es hazudsz is te utolso kutya, ket honapig nem is potoltam, de meg igyis rolam beszeltel, meg amikor postolok valamit is ugrasz ra egybol egyket arnyalt szurkalodassal minimum
van meg kerdesed te szarhazi?

Keresd meg a postokat, ahol rólad beszéltem, amíg nem voltál itt. Kifizetem a search árát. Csak azért, mert tisztában vagyok azzal, amit ide postolok, és azon kívül, hogy a melódra megjegyeztem, hogy testhez álló, egy büdös szót nem intéztem hozzád, a népszavazós témában még egyet is értettünk.

Szóval te hazudsz barátom, ez is azt bizonyítja, hogy ritka alja féreg ember vagy a való életben. Belekötsz a másikba, aztán drámát csinálsz, hogy minél jobban kerülj ki belőle.

Annak idején elég sok témát adtam a subnak, főleg D2-related, csak rá kellett jönnöm, hogy az ilyen hozzád hasonló prosztók miatt, nem lehet normálisan beszélgetni, mert sportot űznek a shitpostingból, meg a kiforgatásból. Szóval elismerem, hogy manapság, noha rengeteget tolom még a játékot, eszembe nem jutna idepostolni egy WT-t mondjuk, mert úgyis szétbasznák a témát. Azért meg ne kelljen már bocsánatot kérnem, hogy Jarabek szükségtelen spam topicjaiba shitpostoltam, úgy mint más. Számold össze a YT postjaimat, erre is kifizetem a search árát, szerintem még 30 db. sincs. Ellentétben a faszhydra haveroddal, akinek egyetlen_értelmes_hozzászólása_nem_volt, amióta csak idejött. Érdekes módon az nem zavar téged, amikor a haverod utolsó tapló paraszt.

Na ezért vagy te egy utolsó kétszínű féreg, drága barátom, remélem a büdös életben nem futok veled össze IRL, mert le tudnálak hányni.

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 10 2016 04:24pm)
én legalább szólítottam már le lányt életemben, nem úgy mint te :S mondjuk ha ilyen dagatt lennék énse mernék

Senkit nem kell leszólítanom az utcán, te majom, mivel párkapcsolatban élek. Neked mennyi volt a leghosszabb? Két hónap?

This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 09:29am
Member
Gold: 1,630.69
Jul 10 2016 09:27am
Member
Gold: 4.20
Jul 10 2016 09:28am
Quote (SummertimeClothes @ 10 Jul 2016 16:16)

\/ /\/
Member
Jul 10 2016 09:31am
Quote (-joey- @ Jul 10 2016 04:24pm)
Keresd meg a postokat, ahol rólad beszéltem, amíg nem voltál itt. Kifizetem a search árát. Csak azért, mert tisztában vagyok azzal, amit ide postolok, és azon kívül, hogy a melódra megjegyeztem, hogy testhez álló, egy büdös szót nem intéztem hozzád, a népszavazós témában még egyet is értettünk.

Szóval te hazudsz barátom, ez is azt bizonyítja, hogy ritka alja féreg ember vagy a való életben. Belekötsz a másikba, aztán drámát csinálsz, hogy minél jobban kerülj ki belőle.

Annak idején elég sok témát adtam a subnak, főleg D2-related, csak rá kellett jönnöm, hogy az ilyen hozzád hasonló prosztók miatt, nem lehet normálisan beszélgetni, mert sportot űznek a shitpostingból, meg a kiforgatásból. Szóval elismerem, hogy manapság, noha rengeteget tolom még a játékot, eszembe nem jutna idepostolni egy WT-t mondjuk, mert úgyis szétbasznák a témát. Azért meg ne kelljen már bocsánatot kérnem, hogy Jarabek szükségtelen spam topicjaiba shitpostoltam, úgy mint más. Számold össze a YT postjaimat, erre is kifizetem a search árát, szerintem még 30 db. sincs. Ellentétben a faszhydra haveroddal, akinek egyetlen_értelmes_hozzászólása_nem_volt, amióta csak idejött. Érdekes módon az nem zavar téged, amikor a haverod utolsó tapló paraszt.

Na ezért vagy te egy utolsó kétszínű féreg, drága barátom, remélem a büdös életben nem futok veled össze IRL, mert le tudnálak hányni.

Senkit nem kell leszólítanom az utcán, te majom, mivel párkapcsolatban élek. Neked mennyi volt a leghosszabb? Két hónap?

és? még a legutolsó nyomorék is tud szerezni egy barátnőt, lásd: te
Member
Jul 10 2016 09:34am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 10 2016 04:31pm)
és? még a legutolsó nyomorék is tud szerezni egy barátnőt, lásd: te

Szerzeni valóban könnyű, persze csak ha képes vagy eljutni odáig, hogy leszólítsd. ;D Majd akkor beszélgetünk, amikor te is eljutsz mondjuk egy évfordulóig, meg eltartod magatokat (még mindig Tominál húzod meg magad?). Erre mondjuk kevés az esély, láttam, hogy mekkora idegbeteg, ordibálós majom vagy (a késelős, verekedős sztorikat ne is említsük), hosszú távon ezt sajnos kevés nő bírja elviselni.

This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 09:35am
Member
Jul 10 2016 09:35am
Quote (-joey- @ Jul 10 2016 04:34pm)
Szerzeni valóban könnyű, persze csak ha képes vagy eljutni odáig, hogy leszólítsd. ;D Majd akkor beszélgetünk, amikor te is eljutsz mondjuk egy évfordulóig, meg eltartod magatokat (még mindig Tominál húzod meg magad?). Erre mondjuk kevés az esély, láttam, hogy mekkora idegbeteg, ordibálós majom vagy (a késelős, verekedős sztorikat ne is említsük), hosszú távon ezt sajnos kevés nő bírja elviselni.

nice betahím m8
Member
Gold: 80.00
Jul 10 2016 09:36am
Quote (-joey- @ 10 Jul 2016 17:24)
Keresd meg a postokat, ahol rólad beszéltem, amíg nem voltam itt. Kifizetem a search árát. Csak azért, mert tisztában vagyok azzal, amit ide postolok, és azon kívül, hogy a melódra megjegyeztem, hogy testhez álló, egy büdös szót nem intéztem hozzád, a népszavazós témában még egyet is értettünk.

Annak idején elég sok témát adtam a subnak, főleg D2-related, csak rá kellett jönnöm, hogy az ilyen hozzád hasonló prosztók miatt, nem lehet normálisan beszélgetni, mert sportot űznek a shitpostingból, meg a kiforgatásból. Szóval elismerem, hogy manapság, noha rengeteget tolom még a játékot, eszembe nem jutna idepostolni egy WT-t mondjuk, mert úgyis szétbasznák a témát. Azért meg ne kelljen már bocsánatot kérnem, hogy Jarabek szükségtelen spam topicjaiba shitpostoltam, úgy mint más. Számold össze a YT postjaimat, erre is kifeizetem a search árát, szerintem még 30 db. sincs. Ellentétben a faszhydra haveroddal, akinek egyetlen_értelmes_hozzászólása_nem_volt, amióta csak idejött. Érdekes módon az nem zavar téged, amikor a haverod utolsó tapló paraszt.

de azert mar kapasbol emlekszik o is egyre xdddddd
en meg egyebkent pont nem szoktam shitpostolni, csak rohogok a maymayokon
azert remeltem hogy nem tolsz ekkora SELFOWNT
meg nem igazan ertem, hogy mi alapjan rangsorolod a topicokat szuksegtelen kategoriakba csak ugy onkenyesen, milyen autoritasod van neked itt? egyebkent meg mindenki leszarna, ha legalabb vicces lenne amiket postolsz, meg nem tolnad fullba a retardot
latod, ha nem cringe worthy FASZSAGOT postolsz egy rossz szavam nincs nekem se lsd nepszavazas
nerfhidra postjai meg legalabb viccesek meg az a heti egy post amit tol aztan nagyon frusztralo lehet
Member
Jul 10 2016 09:42am
Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 04:36pm)
de azert mar kapasbol emlekszik o is egyre xdddddd
en meg egyebkent pont nem szoktam shitpostolni, csak rohogok a maymayokon
azert remeltem hogy nem tolsz ekkora SELFOWNT
meg nem igazan ertem, hogy mi alapjan rangsorolod a topicokat szuksegtelen kategoriakba csak ugy onkenyesen, milyen autoritasod van neked itt? egyebkent meg mindenki leszarna, ha legalabb vicces lenne amiket postolsz, meg nem tolnad fullba a retardot
latod, ha nem cringe worthy FASZSAGOT postolsz egy rossz szavam nincs nekem se lsd nepszavazas
nerfhidra postjai meg legalabb viccesek meg az a heti egy post amit tol aztan nagyon frusztralo lehet

Igen, hülyegyerek, amikor már visszajöttél, akkor írtam azt a megjegyzést. Arról beszéltél az előbb, hogy akkor is baszogattalak, akikor 2 hónapig elvoltál. Továbbra is féreg vagy sajnos. :(

A topic rangosorolása pont ugyanúgy működik, mint ahogy te az embereket rangsorolod, meg kurvaanyázod egy-két postjuk alapján: én zenét postoltam, deal with it. De tényleg, kérlek próbáld meg megemészteni azt a ~30 YT postot.

Azon már meg sem lepődök, hogy egy "xzefsdcf" szintű post hydrától neked vicces.

This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 09:43am
Go Back To Magyar Topic List
Prev1159315941595159615974765Next
Add Reply New Topic New Poll