Quote (Cpt_Ghost @ Jul 10 2016 04:15pm)
en actually jatszok is jatekokkal emberekkel innen (mostanaban kevesbe), az sc forumon meg kifejezetten szerettek joparan es sokat jatszottunk egyutt amig elt a jatek, csak mar oda se postol senki, a maradek negy embert meg aki postolt regen is utaltam, meg a legtobb fonalba ahova postolok altalaban ahhoz teszek hozza ami a tema
veled ellentetben aki csak ugat es szar zeneket postol mindenhova
es hazudsz is te utolso kutya, ket honapig nem is potoltam, de meg igyis rolam beszeltel, meg amikor postolok valamit is ugrasz ra egybol egyket arnyalt szurkalodassal minimum
van meg kerdesed te szarhazi?
Keresd meg a postokat, ahol rólad beszéltem, amíg nem voltál itt. Kifizetem a search árát. Csak azért, mert tisztában vagyok azzal, amit ide postolok, és azon kívül, hogy a melódra megjegyeztem, hogy testhez álló, egy büdös szót nem intéztem hozzád, a népszavazós témában még egyet is értettünk.
Szóval te hazudsz barátom, ez is azt bizonyítja, hogy ritka alja féreg ember vagy a való életben. Belekötsz a másikba, aztán drámát csinálsz, hogy minél jobban kerülj ki belőle.
Annak idején elég sok témát adtam a subnak, főleg D2-related, csak rá kellett jönnöm, hogy az ilyen hozzád hasonló prosztók miatt, nem lehet normálisan beszélgetni, mert sportot űznek a shitpostingból, meg a kiforgatásból. Szóval elismerem, hogy manapság, noha rengeteget tolom még a játékot, eszembe nem jutna idepostolni egy WT-t mondjuk, mert úgyis szétbasznák a témát. Azért meg ne kelljen már bocsánatot kérnem, hogy Jarabek szükségtelen spam topicjaiba shitpostoltam, úgy mint más. Számold össze a YT postjaimat, erre is kifizetem a search árát, szerintem még 30 db. sincs. Ellentétben a faszhydra haveroddal, akinek egyetlen_értelmes_hozzászólása_nem_volt, amióta csak idejött. Érdekes módon az nem zavar téged, amikor a haverod utolsó tapló paraszt.
Na ezért vagy te egy utolsó kétszínű féreg, drága barátom, remélem a büdös életben nem futok veled össze IRL, mert le tudnálak hányni.
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 10 2016 04:24pm)
én legalább szólítottam már le lányt életemben, nem úgy mint te :S mondjuk ha ilyen dagatt lennék énse mernék
Senkit nem kell leszólítanom az utcán, te majom, mivel párkapcsolatban élek. Neked mennyi volt a leghosszabb? Két hónap?
This post was edited by -joey- on Jul 10 2016 09:29am