Quote (Karan2_Returned @ Jan 21 2018 01:52am)
Spider Homecoming 2/10
> A felelötlensegeböl fakado büntudatot ami jellemzi Pokembert azt lebutitottak olyan szintre hogy ”hurr durr ha nem segitek idöben megserülhetett volna valaki”
> Buszokat törnek össze Pokemberen attol semmi baja, de amikor veletlenül beveri a fejet egy teherauto tetejebe rögtön elajul
> Mindent megcsinal a ruhaja, szerelmi tanacsokat ad, küzd helyette, a vilag legbiztonsagosabb ajtojat meghekkeli etc.
> Apropo hekkeles, a film fele erröl szolt kb, mivel pokember legjobb baratja egy felneger hekker
> Apropo negerek tele van velük a film, meg Mary Jane is az
Baywatch 3/10
Nem is tudom ezt miert neztem meg. Egesz film alatt beszologatnak egymasnak, es 10 percenkent van egy full random akciojelenet. Ja es ebben több hekkeles volt mint a Pokemberben. Pluszpont a csajokert es a run the jewelsert.
The Dark Tower 1/10
Semmi ertelme nem volt ennek a megfilmesitesnek, egy sorozat jobb lett volna. Olyan gyorsan törtenik minden hogy nem tudtam beleelni magam a filmbe, a szereplök meg olyan gyorsan haltak meg hogy ilyen -1 ribanc feelingje volt. A rendezö remelem megfullad hogy lassa milyen amikor az ember nem kap levegöt.
nalad vannak bajok eleg erosen tbh