Quote (-joey- @ Apr 25 2013 01:49pm)
Mégis mi a demagóg abban, hogy pl. engem zavar az, hogy egy homoszexuális mindenáron az orrom alá akarja dörgölni, hogy ő ilyen? Belemászik a képembe, hogy "ide nézz, buzi vagyok, nézd már". Nem az zavar, hogy ilyen az identitása, hanem az, hogy egy nyilvánvalóan eltorzult, nem természetes dolgot ráerőltet az egészséges többségre. Miért kellene ezekkel foglalkozni, előtérbe helyezni, reklámozni? Nem intoleranciáról van szó, hanem arról, hogy ne erőltessük rá a másikra direkt.
Képzeld kijártam, amit kellett. Van diplomám, neked pedig tudtommal még nincs. Ezért is írtam, hogy pont abban a korszakban vagy, hogy le lehet nézni mindenkit, mert egyetemre jársz. Gyanítom, hogy nem olyan szemmel nézed ezt az országot, mint az, aki már x éve dolgozik, fizeti az adót és eltartja magát. Túl sok elv és semmi gyakorlat. Nagyon fasza szép szavakkal dobálózni, csak sajnos sok esetben semmi nincs mögötte. Mint a te esetedben is. Csak arc.
Sírva röhögök a buzis részen, made my day.
Az, hogy dolgozol meg nem kifogás arra, hogy káros nézeteket vallasz. Vagy politizálj, és akkor azt tedd kellő felkészültséggel, vagy ne politizálj, hanem dolgozz.
Quote (Laokone @ Apr 25 2013 01:50pm)
Nem nagyon szoktam ide postolni, de mesélhetnék neked az integrációról....teljesen egyszerű,mert genetikailag képtelenek az együttélésre, beléjük van kódolva. Nem vagyok egy gyűlölködő típusú ember, de én laktam olyan helyen ahol sok roma élt és rólam próbálták már lehúzni a farmeromat és mikor nem adtam oda, eltörték az orrom...Mesélhetek még sotrykat... Édesanyám pedagógus és tanított sok romát, mikor a 7 éves roma gyerek alszik órán és megkérdezik tőle miért alszik !?.. a válasz : "Vigyáztam a húgaimra éjszaka, mert anyámék lopni mentek" ,akkor kedves jarabekg, mégis kit szeretnél integrálni ? Hidd el nekem, hogy szürreális, amiről álmodnak integráció címszó alatt...vagy meséljek arról,hogy majdnem megölték a mentőtiszt kollégát,aki SEGÍTENI ment oda,mert már halott volt az öreg mikor kiértek.... No offense,csak te se legyél szűk látókörű

Egy szóval sem mondtam, hogy nincs cigány probléma, vagy cigánykérdés, vagy cigánybűnözés. Én csak azt mondom, hogy megfelelő integrációs programmal lehetne kezelni és enyhíteni ezeket a problémákat.
És a tanmesében is az az igazán szép, hogy a hétéves kisgyerek vigyázott a testvéreire, nem eredendően genetikailag rossz ember.