d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev11571581591601611468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Apr 25 2013 06:04am
Quote (Rawen @ Apr 25 2013 12:56pm)
Attól függ mennyire tágan értelmezzük a liberális fogalmát de ok, akkor úgy mondom, hogy annál kevésbé fogékony a szélsőséges eszmékre.

ugy erted, hogy nem fog mindenert a zsidokat okolni, es nem akarja majd puskatussal megoldani a ciganyhelyzetet?

egy muvelt, vilaglatott ember mashogy latja a vilagot - de ettol meg lehetnek annak akarmilyen nezetei. a kulonbseg hogy oka is lesz a nezeteinek.
Member
Gold: 2,496.00
Apr 25 2013 06:08am
Quote (Eoghan @ Apr 25 2013 01:03pm)
ez már csak ilyen
a jobbikosok lépten nyomon megverik a zsidókat, cigányokat, arabokat az utcán, de mégis különbséget tesznek közöttük érdekeltségi -utálati- sorrendben:  arab<cigány<zsidó
így lehet az, hogy az arabokat utáló jobbikosok vállvetve tüntettek együtt a palesztinokkal. a zsidók ellen
oké, hogy zavar a politikusok lopása, de a CBA tulajdonosa a jobbik egyik fő támogatója pl. és ők is folyamatosan lopnak, illetve adótrükkökkel élnek továbbá felrúgják a törvényes versenyt a boltok között azáltal, hogy felülről előnyhöz juttatják őket
ne legyél ennyire egydimenziójú

beszelsz ossze vissza.

hol vertek meg a jobbikosok BARKIT is? kulonosebben nem tisztelem oket, de lepten nyomon nem vertek meg senkit. egy egy esetben meg nem felelhetnek minden szavazojukert, nem kertek meg oket hogy barkit is bantsanak.

a CBArol en meg vilageletemben nem hallottam semmi rosszat, es az egyik legjobb boltnak tartom(majd mindennap egy cbaban vasarolok, olcso, friss hentesaruval, es zomeben magyar termekekkel van tele), amikor ilyeneket allitasz valami linket is adhatnal hozza.
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 06:14am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 01:02pm)
Én ezeket nem állítottam, és azt sem mondtam hogy ez zavarna.
De ha valaki konzervatív erkölcsűnek vallja magát, és közben nem az, az hazudik.

Nem azt mondom, hogy zavarnia kellene téged ennek, de ő maga is lemondott, pedig elég kis senki ember volt, szóval nem nehezedett rá túlzott politikai nyomás - ő is érezte, hogy ezzel elvesztette a legitimitását, és a jobbik is, és ezért lemondatták és kész.

Az meg hogy amíg rendesen csinálja a munkáját addig téged nem zavar mit csinál otthon. Egy jobbikos semmi mást nem csinál, csak erkölcsről meg rasszizmusról papol, ez a dolga, ez meg nem összeegyeztethető vele és kész. Esküszöm süt a postjaidból a primitivitás, és csak egyre jobban megy fel az agyvizem attól az érzéstől, hogy olyan mint ha a kurva falnak beszélnék.

NEM BAJ, DERÉK EMBER EZ, MENJÜNK SZAVAZZUNK A JOBBIKRA

Jól van. Viszont a törvényes jogállamba meg a demokráciába szerintem nem fér bele, hogy otthoni számítógépeket törjünk fel. Azok az emberek miért nem mondanak le, akik a szart kavarják?

A primitív meg te vagy ha szerinted ez így korrekt dolog. Remélem egyszer a te szemetedet is feltöltik a világhálóra. Mert olyan ember nincs, akinek ne lenne valami takargatnivalója, ez köztudott.

Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 01:02pm)

Benned van a baj, ha az utcán táncoló buzik zavarnak.

Nem hinném.

This post was edited by -joey- on Apr 25 2013 06:16am
Member
Gold: 1,079.11
Apr 25 2013 06:17am
Jobbik csak agyatlan barmok gyülekezete.
Addig oké hogy ciganyellenesek de kuvara át vannak esve a ló túl oldalala.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 06:18am
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 01:14pm)
Jól van. Viszont a törvényes jogállamba meg a demokráciába szerintem nem fér bele, hogy otthoni számítógépeket törjünk fel. Azok az emberek miért nem mondanak le, akik a szart kavarják?

A primitív meg te vagy ha szerinted ez így korrekt dolog. Remélem egyszer a te szemetedet is feltöltik a világhálóra. Mert olyan ember nincs, akinek ne lenne valami takargatnivalója, ez köztudott.

Nem hinném.

Az olyan emberek miatt szar itt élni, mint amilyen te vagy :) .
Member
Gold: 1.00
Apr 25 2013 06:19am
Quote (Rawen @ 25 Apr 2013 13:56)
Attól függ mennyire tágan értelmezzük a liberális fogalmát de ok, akkor úgy mondom, hogy annál kevésbé fogékony a szélsőséges eszmékre.

Én meglepődöm időnként, hogy az iq-nak mennyire nincs köze az érett szociális gondolkozáshoz. A dolog inkább fordítva igaz, hogy akinek megvolt a lehetősége, hogy művelt legyen és komoly dolgot tanuljon, akkor valószínű, hogy olyan közegben nőtt fel, ami megfelelő értékrendet is adott neki.
Van olyan tanárom (cigány), aki Phd-val rendelkezik, de a hihetetlen éles koponyája ellenére az ilyen kérdésekben egy igazi cigányként viselkedik.

Legutóbb előadta, hogy nem baj hogy szar az országban minden, a lényeg, hogy orbánék nem nyalnak senkinek, inkább dögöljünk így éhen, minthogy nyaljunk, és ezért ő legközelebb is a fideszre fog szavazni... Ez az öntörvényűség mindenekfelett, mindegy mi csak ne azt amit mondanak (igazi cigány mentalitás) és közben mondom, egy közel "zseni" kategóriás emberről beszélünk...

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 25 2013 06:20am
Member
Gold: 5,302.77
Apr 25 2013 06:20am
Quote (jarabekg @ Apr 25 2013 01:18pm)
Az olyan emberek miatt szar itt élni, mint amilyen te vagy :) .

És igen, miután kifogytál az érdemi mondanivalóból, jöhet a szokásos hunsub-style. Annyira kiszámítható, hogy az már primitív. :)
Member
Gold: 5,390.00
Apr 25 2013 06:22am
Quote (CyberPunk666 @ Apr 25 2013 01:19pm)
Én meglepődöm időnként, hogy az iq-nak mennyire nincs köze az érett szociális gondolkozáshoz. A dolog inkább fordítva igaz, hogy akinek megvolt a lehetősége, hogy művelt legyen és komoly dolgot tanuljon, akkor valószínű, hogy olyan közegben nőtt fel, ami megfelelő értékrendet is adott neki.
Van olyan tanárom (cigány), aki Phd-val rendelkezik, de a hihetetlen éles koponyája ellenére az ilyen kérdésekben egy igazi cigányként viselkedik.

Legutóbb előadta, hogy nem baj hogy szar az országban minden, a lényeg, hogy orbánék nem nyalnak senkinek, inkább dögöljünk így éhen, minthogy nyaljunk, és ezért ő legközelebb is a fideszre fog szavazni... Ez a képtelen beilleszkedni és az öntörvényűség mindenekfelett (igazi cigány mentalitás) és közben mondom, egy közel "zseni" kategóriás emberről beszélünk...

Már többször kifejtettem, hogy reál értelmiség terén egyre szarabb a helyzet a túlzott túlterheltség és az emberi érdektelenség miatt, szóval egy mérnök oktatót ne keverjünk ebbe bele imo.

Quote (-joey- @ Apr 25 2013 01:20pm)
És igen, miután kifogytál az érdemi mondanivalóból, jöhet a szokásos hunsub-style. Annyira kiszámítható, hogy az már primitív. :)

3 GYÖNGYBETŰS ENTELEKTUEL TLDRT ÍRTAM NEKED, MIRE MINDEN EGYES ALKALOMMAL VÁLASZOLTÁL VALAMI EGYSOROS PRIMITÍV BEGYÖPÖSÖDÖTT EGYDIMENZIÓJÚ BUTA INTOLERÁNS SZARSÁGOT.

primitív vagy, műveletlen, antiszociális és intoleráns

This post was edited by jarabekg on Apr 25 2013 06:25am
Member
Gold: 1.00
Apr 25 2013 06:25am
Quote (jarabekg @ 25 Apr 2013 14:22)
Már többször kifejtettem, hogy reál értelmiség terén egyre szarabb a helyzet a túlzott túlterheltség és az emberi érdektelenség miatt, szóval egy mérnök oktatót ne keverjünk ebbe bele imo.

egy példa volt, és mint ilyen teljesen helyénvaló volt, mert egy rendkívül magasan kvalifikált ember, rendkívül buta és szélsőséges módon gondolkozik. Amihez hozzászóltam az rawen hozzászólása volt (és nem a jelenleg menő téma fő irányvonala)

amúgy nem tudom a túlterheltségnek és az érdektelenségnek mi köze van ahhoz amit írtam.

This post was edited by CyberPunk666 on Apr 25 2013 06:25am
Member
Gold: 710.00
Apr 25 2013 06:29am
jarabekgt ki kéne kurni egy cigány telepre
hátha rájön hogy eddig burokban élt
Go Back To Magyar Topic List
Prev11571581591601611468Next
Add Reply New Topic New Poll