Quote (CyberPunk666 @ Apr 25 2013 01:19pm)
Én meglepődöm időnként, hogy az iq-nak mennyire nincs köze az érett szociális gondolkozáshoz. A dolog inkább fordítva igaz, hogy akinek megvolt a lehetősége, hogy művelt legyen és komoly dolgot tanuljon, akkor valószínű, hogy olyan közegben nőtt fel, ami megfelelő értékrendet is adott neki.
Van olyan tanárom (cigány), aki Phd-val rendelkezik, de a hihetetlen éles koponyája ellenére az ilyen kérdésekben egy igazi cigányként viselkedik.
Legutóbb előadta, hogy nem baj hogy szar az országban minden, a lényeg, hogy orbánék nem nyalnak senkinek, inkább dögöljünk így éhen, minthogy nyaljunk, és ezért ő legközelebb is a fideszre fog szavazni... Ez a képtelen beilleszkedni és az öntörvényűség mindenekfelett (igazi cigány mentalitás) és közben mondom, egy közel "zseni" kategóriás emberről beszélünk...
Már többször kifejtettem, hogy reál értelmiség terén egyre szarabb a helyzet a túlzott túlterheltség és az emberi érdektelenség miatt, szóval egy mérnök oktatót ne keverjünk ebbe bele imo.
Quote (-joey- @ Apr 25 2013 01:20pm)
És igen, miután kifogytál az érdemi mondanivalóból, jöhet a szokásos hunsub-style. Annyira kiszámítható, hogy az már primitív.

3 GYÖNGYBETŰS ENTELEKTUEL TLDRT ÍRTAM NEKED, MIRE MINDEN EGYES ALKALOMMAL VÁLASZOLTÁL VALAMI EGYSOROS PRIMITÍV BEGYÖPÖSÖDÖTT EGYDIMENZIÓJÚ BUTA INTOLERÁNS SZARSÁGOT.
primitív vagy, műveletlen, antiszociális és intoleráns
This post was edited by jarabekg on Apr 25 2013 06:25am