Quote (iFeelAlone @ 3 Jan 2013 16:46)
Az a "baj" hogy annyira más világban élsz, hogy a súlyosan torz értékrended ami szerintem a szüleidhez és a nevelési módszereikhez vezethető vissza teljesen emészthetetlen az átlag ember számára. Lehet, hogy a való életben nem annyira feltűnő ez a kontraszt közted és a világ között mivel ott jobban el tudod tompítani a másságod a megjelenéseddel, viselkedéseddel de itt a fórumon ez nagyon feltűnő. Nem hiszem, hogy akarnál változtatni magadon (én sem akarnék) de ha mégis én a helyedben a múltba néznék vissza, hogy 1) milyen traumát éltél át, vagy 2) miben neveltek másképp a szüleid mint egy átlag gyereket.
ezt miből gondolod? ("hát ahogy viselkedsz" -nél kicsit komolyabb választ remélek)
előbb írtam és a múltban is mondtam, hogy érdekelnek a vélemények és csak l'art pour 'lart...
ha végiggondolom a "traumákat" és a neveltetésbeli "sajátosságokat" azok még mindig nem mutatnak utat a fejlődés felé, remélem ezt te sem hiszed el.
Quote (jarabekg @ 3 Jan 2013 17:03)
tassasin te istenverte nyomorék, postolj már a saját topikodba baszódj meg, nem érzed, mennyi feszültségtől kímélnél meg mindenkit?

tudom, hogy sajnálod, hogy kidobtál értem 10 fg-t.
megadjam?