Quote (SummertimeClothes @ 3 Jan 2013 16:33)
leirta mar az idejarok fele otvenszer, hogy gecire nem talaljuk viccesnek a kepeidet meg ugy altalaban a postjaid 95 szazalekat, es nagyon orulnenk neki, ha mersekelned magad, nem nagyon tud az ember mit csinalni, ha fogyatekos vagy ennyit felfogni
először idézem magamat, hogy kontextusában értsed:
Quote (TassassinHc @ 3 Jan 2013 14:49)
(ja igen... az "ide, meg ide ne postolj" és "ez szerintem nem is vicces" szintű faszrázás nem érdekel)
és most téged:
Quote (SummertimeClothes @ 3 Jan 2013 16:33)
leirta mar az idejarok fele otvenszer, hogy gecire nem talaljuk viccesnek a kepeidet meg ugy altalaban a postjaid 95 szazalekat, es nagyon orulnenk neki, ha mersekelned magad, nem nagyon tud az ember mit csinalni, ha fogyatekos vagy ennyit felfogni
hülyeséget beszélsz / fogyatékos vagy, ha nem tudod felfogni amit fentebb írtam.
azon megy a rage, hogy nem találjátok viccesnek a hozzászólásaimat?
a társaság tetemes részének siralmasak a bejegyzései már a helyesírás miatt is.
mellesleg, mióta ez annyira domborítva ment, szignifikánsan kevesebbet postolok ide. illetve amit postolnék valamivel jobban megválogatom.
Quote (cowding @ 3 Jan 2013 16:35)
de tényleg tass nekem ezen a topicon kívül nincs veled sok bajom, de a képek amiket ide postolsz jó esetben is alig ütik meg a 9gag színvonalat, amit pedig itt senki (legalábbis aki aktívan postol) nem szeret
ha neked tetszenek felőlem annyit röhöghetsz amennyit akarsz, csak ne oszd meg őket itt
ty, jobban fogok válogatni, ezentúl