d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev1157315741575157615771650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Oct 28 2017 02:28pm
Quote (Akizk @ 28 Oct 2017 20:30)
Ennél a rabszolga fejlesztőink is jobban keresnek :)

Milyen amugy az elet ket jegyu iqval?
Member
Gold: 1,593.00
Oct 28 2017 02:46pm
Quote (Akizk @ 28 Oct 2017 18:30)
Ennél a rabszolga fejlesztőink is jobban keresnek :)

Persze, ebedszunetben meg mindenki kokaint sziv es martinit iszik nem? Ket kulonbozo munkat probalsz meg osszehasonlitani, meg mindig 2,5-3x annyit keresek mint egy kinai aki ugyan ezt a munkat csinalja.

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 28 Oct 2017 18:33)
Kem

Sztem siman jo ez is

Meg hozzatartozik, hogy kinaban lehet ugy 30 ft egy doboz sor ha atszamolod :wacko:
De majd smat pontosan megmondja

Ez, de hat svajcnal nincs jobb hely. ;)
Member
Gold: 2,650.01
Oct 28 2017 03:48pm
Quote (rapiddani @ 28 Oct 2017 21:01)
ugye tudod hogy magyarként téged is ratyi rabszolgának hívnak a helyiek amikor a toronyra felrohansz modemet cserélni Cisco mester

Csak arra céloztam, hogy nálunk a fejlesztők (meg kb mindehol Kínában) napi 16 órákat simán dolgoznak. Szombat vasárnap is... de viszonylag sokkal többet keresnek mint 9-10k, bár nem tudom, hogy a lakás+utazás mennyi + $ jelent.

évek óta siteon sem voltam :) ja de, a datacenter is annak számít
már egy ideje átjöttem a partnertől a vendorhoz és azóta már projektet is vezettem, igaz csak 4 fős csapatom volt, most pedig EU szinten a legfontosabb projektben vagyok, igaz most csak epizódszereplő
de igaz, nagyon lentről kezdtem, toronyra másztam és élveztem is az elején, nem szégyenlem... csak én tovább tudtam lépni, mert egy idő után nem volt jó... főleg vezetni utáltam, valaki meg fielden öregszik meg...
amúgy meg jobb a fizum mint sok svájcinak és egyeltalán nem néznek le, mert magyar vagyok. Huánál kapásból 10-12 féle nemzetiség dolgozik. Swisscomnál is akadnak bevándorlók. Sőt lol Svájc 50% bevándorló.

Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 28 Oct 2017 21:17)
Tfwmfw kem facebookjat irigykedve nezegeted
Szecsi XD

Plusz honnan tudod hogy véesgé után nem tanultam tovább? ja vényleg, véesgé után nincs már feljebb!
Na de te mit is tudsz felmutatni? Otthonról elkölzötzél már, vagy még mamahotel van? Nem tudom miért utálsz ennyire, vagy miért vagy irigy...

Quote (Cpt_Ghost @ 28 Oct 2017 22:28)
Milyen amugy az elet ket jegyu iqval?

ez poen volt amúgy, nyilván nem rabszolgák, azok indiában vannak...

Quote (Smat @ 28 Oct 2017 22:46)
Persze, ebedszunetben meg mindenki kokaint sziv es martinit iszik nem? Ket kulonbozo munkat probalsz meg osszehasonlitani, meg mindig 2,5-3x annyit keresek mint egy kinai aki ugyan ezt a munkat csinalja.

Ez, de hat svajcnal nincs jobb hely. ;)

egyik haverom felesége áltsuliban angolt tanít és ő sem kap szerintem sokkal kevesebbet nálad, de majd rákérdezek

This post was edited by Akizk on Oct 28 2017 03:50pm
Member
Gold: 2,751.03
Oct 28 2017 04:14pm
Quote (Akizk @ Oct 28 2017 11:48pm)
Csak arra céloztam, hogy nálunk a fejlesztők (meg kb mindehol Kínában) napi 16 órákat simán dolgoznak. Szombat vasárnap is... de viszonylag sokkal többet keresnek mint 9-10k, bár nem tudom, hogy a lakás+utazás mennyi + $ jelent.

már egy ideje átjöttem a partnertől a vendorhoz és azóta már projektet is vezettem, igaz csak 4 fős csapatom volt, most pedig EU szinten a legfontosabb projektben vagyok, igaz most csak epizódszereplő
de igaz, nagyon lentről kezdtem, toronyra másztam és élveztem is az elején, nem szégyenlem... csak én tovább tudtam lépni, mert egy idő után nem volt jó... főleg vezetni utáltam, valaki meg fielden öregszik meg...
amúgy meg jobb a fizum mint sok svájcinak és egyeltalán nem néznek le, mert magyar vagyok. Huánál kapásból 10-12 féle nemzetiség dolgozik. Swisscomnál is akadnak bevándorlók. Sőt lol Svájc 50% bevándorló.

Plusz honnan tudod hogy véesgé után nem tanultam tovább? ja vényleg, véesgé után nincs már feljebb!
Na de te mit is tudsz felmutatni? Otthonról elkölzötzél már, vagy még mamahotel van? Nem tudom miért utálsz ennyire, vagy miért vagy irigy...

egyik haverom felesége áltsuliban angolt tanít és ő sem kap szerintem sokkal kevesebbet nálad, de majd rákérdezek

10 eve nem elek otthon

Kem

Szecsi nezegeti a hulye fejed facen, nem en)) ne keverj mar egy szifessel lol
hogy nincs diplomad azt megint nem en mondtam, de en is betippelnem nyugodt szivvel, hogy nincs, meg a leglowabb egyetemen is kene hozza olyan 80 iq legalabb :S

Kem

Altsulis angoltanar berere meg felesleges rakerdezned, mert kozalkalmazottkent nyilvanos a bertablazata, persze lehet tart kulonorakat is etc ( ha meg svajcrol van szo, ott a legszarabb melo is a magyar minimalber 10esevel jar, tehat megint felesleges rakerdezned)

Kem
Member
Oct 28 2017 04:29pm
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 29 Oct 2017 00:14)
10 eve nem elek otthon

Kem

Szecsi nezegeti a hulye fejed facen, nem en)) ne keverj mar egy szifessel lol
hogy nincs diplomad azt megint nem en mondtam, de en is betippelnem nyugodt szivvel, hogy nincs, meg a leglowabb egyetemen is kene hozza olyan 80 iq legalabb :S

Kem

Altsulis angoltanar berere meg felesleges rakerdezned, mert kozalkalmazottkent nyilvanos a bertablazata, persze lehet tart kulonorakat is etc ( ha meg svajcrol van szo, ott a legszarabb melo is a magyar minimalber 10esevel jar, tehat megint felesleges rakerdezned)

Kem

neki írtam, kínáról beszélek
Member
Gold: 2,751.03
Oct 28 2017 04:30pm
Quote (Akizk @ Oct 29 2017 12:29am)

Felek rakerdezni, hogy kinai e
Member
Gold: 1,593.00
Oct 28 2017 05:25pm
Quote (Akizk @ 28 Oct 2017 21:48)

Ez attol is fugg hogy az orszag melyik reszen van, en pl eszakon vagyok ahol kevesebbet kapok, de ezzel szemben az elet is olcsobb. Elmehetnek pekingbe vagy shenzenbe tanitani 16-18k/ho-ert, de ugyan ott lennek ho vegen penzzel, talan meg szarabbul jonnek ki actually mert a levego kurva szar delen, a taxik pl dragabbak, es meg a dialektus is mas, ja meg a lakasok is kisebbek.
Member
Gold: 17,767.00
Oct 29 2017 12:46am
Quote (Smat @ Oct 29 2017 01:25am)
Ez attol is fugg hogy az orszag melyik reszen van, en pl eszakon vagyok ahol kevesebbet kapok, de ezzel szemben az elet is olcsobb. Elmehetnek pekingbe vagy shenzenbe tanitani 16-18k/ho-ert, de ugyan ott lennek ho vegen penzzel, talan meg szarabbul jonnek ki actually mert a levego kurva szar delen, a taxik pl dragabbak, es meg a dialektus is mas, ja meg a lakasok is kisebbek.

tanulod is a nyelvet?
Member
Gold: 0.92
Oct 29 2017 01:10am
Quote (Akizk @ Oct 28 2017 10:29pm)

mar amikor megismertük egymást sem laktam otthon bar nem várom el h emlékezz, de egyébként en vagyok a rosszindulatú amikor rabszolgazol mást hehe
Member
Oct 29 2017 01:29am
Quote (rapiddani @ 29 Oct 2017 09:10)
mar amikor megismertük egymást sem laktam otthon bar nem várom el h emlékezz, de egyébként en vagyok a rosszindulatú amikor rabszolgazol mást hehe

Nyilván csak poénból írtam, nálunk mindenki sokat dolgozik, itt is nem csak a HQ-n. Persze Huaweinél ez inkább a kultúra. Alinál pl nincs nagyon túlóra.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1157315741575157615771650Next
Add Reply New Topic New Poll