Quote (rapiddani @ 28 Oct 2017 21:01)
ugye tudod hogy magyarként téged is ratyi rabszolgának hívnak a helyiek amikor a toronyra felrohansz modemet cserélni Cisco mester
Csak arra céloztam, hogy nálunk a fejlesztők (meg kb mindehol Kínában) napi 16 órákat simán dolgoznak. Szombat vasárnap is... de viszonylag sokkal többet keresnek mint 9-10k, bár nem tudom, hogy a lakás+utazás mennyi + $ jelent.
évek óta siteon sem voltam

ja de, a datacenter is annak számít
már egy ideje átjöttem a partnertől a vendorhoz és azóta már projektet is vezettem, igaz csak 4 fős csapatom volt, most pedig EU szinten a legfontosabb projektben vagyok, igaz most csak epizódszereplő
de igaz, nagyon lentről kezdtem, toronyra másztam és élveztem is az elején, nem szégyenlem... csak én tovább tudtam lépni, mert egy idő után nem volt jó... főleg vezetni utáltam, valaki meg fielden öregszik meg...
amúgy meg jobb a fizum mint sok svájcinak és egyeltalán nem néznek le, mert magyar vagyok. Huánál kapásból 10-12 féle nemzetiség dolgozik. Swisscomnál is akadnak bevándorlók. Sőt lol Svájc 50% bevándorló.
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ 28 Oct 2017 21:17)
Tfwmfw kem facebookjat irigykedve nezegeted
Szecsi XD
Plusz honnan tudod hogy véesgé után nem tanultam tovább? ja vényleg, véesgé után nincs már feljebb!
Na de te mit is tudsz felmutatni? Otthonról elkölzötzél már, vagy még mamahotel van? Nem tudom miért utálsz ennyire, vagy miért vagy irigy...
Quote (Cpt_Ghost @ 28 Oct 2017 22:28)
Milyen amugy az elet ket jegyu iqval?
ez poen volt amúgy, nyilván nem rabszolgák, azok indiában vannak...
Quote (Smat @ 28 Oct 2017 22:46)
Persze, ebedszunetben meg mindenki kokaint sziv es martinit iszik nem? Ket kulonbozo munkat probalsz meg osszehasonlitani, meg mindig 2,5-3x annyit keresek mint egy kinai aki ugyan ezt a munkat csinalja.
Ez, de hat svajcnal nincs jobb hely. ;)
egyik haverom felesége áltsuliban angolt tanít és ő sem kap szerintem sokkal kevesebbet nálad, de majd rákérdezek
This post was edited by Akizk on Oct 28 2017 03:50pm