Quote (banyek @ 25 Sep 2010 11:15)
Meg is válaszoltad magadnak,
Quote ( (Lajo))
A ban-ről nem mondhatok többet, senki ne csináljon multi-t, mert tilos.
Ez is kvázi banned.
Kértem, hogy ne spameljetek itt.
A másik kérdésre meg az a válasz, hogyha csinálsz egy multit és scammelsz azon, akkor a main accod is locked lesz, (a multit meg bannolják, mert tilos a multizás).
Quote (banyek @ 25 Sep 2010 11:09)
a régi szabályzatban pedig de( hányszor belinkeltem már :))) ), maga lajo írta bele, saját szavaival, de azért hozzá tette, hogy a problémák elkerülése végett kerüljük ha lehet, de engedélyezett.. Nem szerepelt ott család, tesó, anyuka, apuka..
A színes részek- a két perces probléma ráér, a a több napos, hónapos probléma nem ér rá. Részben jogos, de..
A példa meg nem jó, mert egy keyloggeres link trashelése is max két perc, na de mindegy, nem kötekedésképp, csak mondom..

Még nekem is napi 3-szor kell törölni (az egyébként nem 50-es nagyságú) PM boxomat, egy mod ennél sokszor több PMet kap. Ha mindegyikre egymásután rászánna 2 percet, fél napját eltöltené csak a pmekkel. Egyszerűen nem érnek rá.
Sőt, most megfogsz lepődni, de a modok is emberek és nekik is van ugyanannyi életük mint bárki másnak (meló, iskola, szórakozás, stb) úgyhogy még ez is befolyásol.