Quote (Ghostmasterq @ 6 Jun 2012 14:24)
értem.
Amúgy csak Dodge-on gondolkozni hülyeség? Gondolok itt arra,hogy feltolom magam minél több dodge-ra, csak olyan skillt használok ami dodge-ot ad meg hasonló.
Passzívokat mit használjak? Gonolom egyik az ami Dexből armort csinál, talán a dodge-os, meg a resistes?
dodge az ami jó ha van, de nem lehet rá számítani
alapból lesz olyan 50% ha nem foglalkozol vele (dexből 35%, aurából 15%, bekapcsolás után még 15%), de ezek egymásra épülnek szal mindig az aktuálisra nézi a %-ot, de ezután nagyon lelassul
+ itt úgyis minden 2-3 hitel, szóval mindenképp arra kell építeni hogy sustainable legyen (hp le, hp fel, ...) nem pedig dodgera
amit mindenhol látok, és amihez először iszonyat nehéz volt hozzászoknom nekem is (vagy 3 napig), az a keen eye + csicska combo bal/jobb clicken, fehérek ellen okés hogy stronk a telés fists, de rare packok ellen csak ez (legalábbis a1 után)
passzív is kb mindig egyforma: cooldownos** vagy resolve ; seize ; one with everything
** (én ezt szeretem, mivel nem a mob öl meg, hanem a spéci effect rajta, de ez ad -3 sec cd-t kb, és az első 2 skill úgyis serenity meg heal)
Quote (SummertimeClothes @ 6 Jun 2012 14:33)
nekem olyan 55% dodgeom volt mantraval iirc (szar cuccok)
folosleges csak arra gyurni, akkora ugyse lesz hogy megerje, dex meg amugy is kell
progresselni transcendence alat, lvl60on mar kevesbe
seize the initiative meg one with everything alapok szerintem, melleje dno, resolve vagy near death experience talan, ha nem vagy kibaszva penzzel shieldezni a legjobb szerintem, majd anarkin kijavit, o tobbet monkozott az utobbi idoben : )
akkor is dualwieldinget akarok 1-2 héten belül, ha beledöglök is
This post was edited by Anarkin on Jun 6 2012 07:41am