Quote (Fej @ 21 Nov 2012 17:40)
mi az hogy a late gamet buheralja meg?
9 percnél el tud kezdeni harassolni prismel és onnantol folyamat tolhatja amíg valamivel le nem tudom szedni, es mivel nekem nem lo a tier egyes unitom airbe azert eleg idegesito lenne, esetleg ha annyira balfasz hogy belekuldi a sporeba
/e: ez a prismes dolog oltári faszsag ha tényleg megcsinaljak
De értsd már meg, hogy erre nincs annyi pénze, és hogyha jól fogod meg a harrassot akkor kb nyertél is, ha ennyire intenziven DTZIK, a legelején a játéknak.
ez arra jó, hogy broodlordok előtt baszogasson és ne csak annyi legyen a harass, hogy odamész, rászarsz egy fungalt és kész vége, kicsit dinamikusabb lesz a játék, igy faszán kitudja használni a protoss, hogy mennyire immobilis a broodlord infestor, és talán kénytelen lesz a zerg variálni a unit compon.
Quote (qkatz @ 21 Nov 2012 17:42)
ha nem lesz revealja a fungalnak, az érdekes lesz ghostok ellen, ha ismét hozzák majd öket. overseer is van vagy 3 snipe, szóval elég érdekes lesz tamadni megint
Tvp-ben ugyan ez van az observerekkel, scan + viking shot free emps, vigyázni kell az egységekre, + ha hozol 6 overseert (amit egyébként kurvára megtehetsz, mert zergnél nem hátráltatja a detector production mondjuk a colo productiont) nem lesz ez akkora tragédia, egyszerűen annyi, hogy nem mehetsz többet ész nélkül spamolni a fungalt.
Quote (lMaD @ 21 Nov 2012 17:48)
Szar a meched??:D
en inkabb azt mondanam, hogy egy rakas szar az egesz jatek es kurvara ideje lesz mar a battle hellionoknak, mert az nevetseges, hogy a lingek egyeltalan megkarcoljak a konkret counteruket.
Quote (qkatz @ 21 Nov 2012 17:50)
ezek csak a next kieg-be lesznek? mert oda asszem vmi olyan is lesz, h rakhatsz detectet sima egységedre, akkor nem lesz baj sztem, de nemtudom meg hogy fog mukodni pontosan
azt mar kivettek, vipernek lesz blinding cloudja (1-es range minden uniton ha benne all)
Quote (tevetava @ 21 Nov 2012 18:04)
speedprismet az életbe nem kap el vikinggel
de meg slow prismet se mindig, es hozzatennem, hogy warp prism sokkal hamarabb van, mint starportom, foleg vikingem, + nem is mindig engedhetem meg magamnak, hogy egybol vikingekkel reagaljak 1 darab warp prismre.
This post was edited by Cpt_Ghost on Nov 21 2012 10:20am