Quote (BmA_BeMyAngel @ Feb 9 2014 12:56pm)
ki az a mesh2???
neked se jut el az agyadig hogy csak azokat idegesítem direkt akik folyamatosan beugatnak (nem mondom hogy ok nélkül, de nem én szoktam kezdeni a provokációt, vismajorral is úgy indult az egész ellentét és csunyabarátnőzés, hogy kb 1 éve simán lebutázta az akkori bnőmet valami tök neutrális postért amihez neki köze nem volt. miután most visszajöttem pedig újra kezdte a beszólogatást), mert nagyon élvezem, és ennek ellenére te is nap mint nap a nemiszervemen csüngsz mint egy szefós, ahelyett hogy blokkolnál.
és igen, biztos lehetsz benne hogy sokkal több eszem van mint neked 8 általánossal, kicsit ködös fogalmad van az ész jelentéséről szerintem, de hát ez a kevés ésszel jár ugye.
de egyébként nyugodtan vergődj csak nem mint nap rajtam, élvezem a figyelmet
na de nem offolok ide többet, amúgyse akartam már de megérkezett hoex vergődni szokás szerint és csak úgy a care topicba átírni az egészet furcsa lett volna
De most minek erőlködsz nekem már megint, nem értem... Elvileg semmi közöd a mesh2 nevű userhez (hiszen az már multiacc lenne), mégis minden postomra ugrasz, amiben szerepel a mesh2.

A provokációt tőled hallani nevetséges. Ezen a fórumon 10 postodból 9 valakinek a fikázása, semmi értelmes hozzászólásod nincs, csak az acsarkodás. Kb. Nerfhydra meg Senee szintjén állsz, ami a minőségi hozzászólásokat illeti. Fingom nincs, hogy ha ennyire lenézed/utálod itt az embereket, akkor minek jársz fel. De gondolom nálad ez szándékos, mint ahogy Ricitől sem tudsz már 5 éve elszakadni, ha éppen nem ő szól be neked, akkor te kezded el őt fikázni. Utálod, mint a szart, de azért képes vagy elmenni vele a nyaralójukba, és ott se bírod ki, hogy el ne kezd provokálni, mert nem lenne sokkal egyszerűbb csak úgy lelépni. Komolyan az ilyen megnyilvánulásaid miatt vonom én kétségbe azt, hogy te normális ember vagy. Most is itt fröcsögsz értelmetlenül, egy cinikus megjegyzésemre, de ofc én vagyok az aki vergődik szerinted.

Kezdem azt hinni, hogy te még Ricinél is defektesebb vagy. Egy pszichológus lehet nem ártana, gondolom túl sok a feszültség, vagy túlzásba vitted a nofapet.
Amúgy ne értsd félre, nem vagyok szerelmes beléd, de heti 1-2x ártalmatlan beszólást úgy érzem megengedhetek magamnak (pláne, hogy nem is neked szól), főleg, hogy ilyenkor mindig sikerül bebizonyítanod, hogy mennyire nem bírod ki, hogy vissza ne szólj. És hát a kettőnk stílusa meg hangneme között van egy árnyalatnyi különbség, ami szerintem szórakoztató.

Ezt a 8 általánost meg szerintem hagyjuk. Egyelőre kettőnk közül te vagy az, aki le van maradva két felsőfokú végzettséggel. Nem állítom, hogy ez bármit jelentene, én nem diploma alapján ítélek, de ha már felhoztad, akkor legyen így. Szóval sok sikert az egyetemhez meg minden, tényleg, de erre a faszméregetésre térjünk vissza akkor, ha lediplomáztál, és elhelyezkedtél.
Btw ezt a postot annak tudatában küldöm most el, hogy valszeg "csöveshugyozót" fogok rá kapni, de szerintem ennyi belefér, főleg, hogy ez az egyetlen felróható hibám, ami mellesleg egy hótrészeg állapotomban fordult elő, míg te józan állapotodban lóbálod a kést, meg vered hülyére Ricingert és még büszke is vagy rá.
Ennyivel van annyi.

Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 9 2014 01:37pm)
JO A TOPIK
Hoex delivers.
This post was edited by -joey- on Feb 9 2014 07:30am