Quote (Lacii @ Jan 23 2014 04:49pm)
en multkor egy 34-es human maget kempeltem 2 óra hosszáig.. minél többször feléledt annyál jobban utáltam 8))
a hülye meg csak éledt és éledt.. ahelyett hogy 1x spirit healerezett volna s megúszta volta 10 perc afk-al
volt hogy felidegesitettek es akkor en is mondom bosszubol nekiállok ennek de valahogy már a második kill után mindig kilépek meg abbahagyom mert egyrészt nem köt le másrészt meg igencsak lelkisérültnek kell ahhoz lenni, hogy erre verjem a faszom több televert órán keresztül, ami azért durva mert még én se vagyok olyan szinten, hogy ez kielégítsen pedig én aztán 100% lelkinyomorék vagyok
amúgy mióta ez az xrealm baszás van már csak ugy megyek altokkal questelni vhova, hogy előtte odamegyek a 90eseemmel, hogy ha vmi csicskaszájú buzifasz elkezd baszakodni akkor csak átkelljen logolni gyorsan
viszont ha irná a karik neve felett hogy ki mekkora geci másokkal szemben meg hogy gankel kicsiket akkor jo lenne mert járhatnám a világot és akkor az ilyen fasszopokat nem hagynám questelni
ahhoz úgy már több kedvem lenne mert tudnám, hogy gecit basztatok és nem csupán egy hordást (aki lehet geci de lehet nem)