Quote (Atranaxia @ Jan 12 2014 09:56am)
nem bántásból mondom, amúgy gj
csak láttam hogy te sokat nyomod, érdemes lenne keybindelni mindent és megtanulni azokat használni, eléggé fejlődik a gameplay tőle

gondolkodtam rajta amúgy csak nem jut más eszembe ami kényelmes is azon kivül ami már van shift0-5, ctrl0-5 (sőt, 6 is van, ahova el se érek már kényelmesen, azt is meg kéne változtatni) :XD
vagy venni kéne vmi gamer egeret amin vannak kényelmes gombok mert most ilyen genius 1000 forintossal nyomom :dd
de ja, sokmindenben segitene abban igazad van a dodgeos meg vakito skillt is sokat hasznalom olykor es azokra kattintok :c
Quote (*varti @ Jan 12 2014 11:25am)
gz.
Amúgy én a heti két tk solot druiddal és priesstel tolom - csak ez a két kilencvenes karim lévén -, így az advisor phaseben mindig rajtam van a Staff of Disintegration buff, ki tudom kerülni a cc-ket, de rugóval pl. hogyan oldható meg, hogy ne legyél konstans loss of control?
elöször a 9mp-s ccs csaj mikor jön előtte hátrafutok, ő utánam jön és ott ölöm meg, majd gyorsan visszafutok, hogy a bombázos utolso embert is legyakjam, ne jöjön tul hátra.... mire jön a legendary fegyverek utáni phase már ujra tudom használni az every man for himself-et (ha esetleg kellett volna elöször, de nem szokott kelleni)
szal a fegyverek után visszafutok a 9mp cc-s fireballos csajhoz és azt ölöm le elsöre.. mire a többi odaér már np, csak a bombadobáló csávó zavar be a szarával, de az már nem akkora probléma