Quote (RRC @ Mon, 7 Sep 2009, 17:47)
az ad hit ratinget ami kezdőként elég fontos mellesleg az én koromban még ulduar sem volt

én azt olvastam, hogy a hit rating pont kezdőként nem fontos, később, raidekben annál inkább...
bár tökmindegy.
az viszont rájöttem, hogy tök szarcsy, hogy a játék végén tökre nincsenek alternatívák cuccokban, mer kis túlzással pveben mindenki tier x setben van, kiegészítve mindenféle lila cuccokkal, de azok közül is megvannak a leghasznosabbak, úgyhogy kábé ha megszerzel mindent, amiben a legjobb leszel, akkorígy ugyanúgy fogsz kinézni, mint mindenki más

pvpben meg ugyanez van a gladiator's setekkel.
diablóban legalább mondjuk egy sorcra rakhattál mittomén tal setet, vagy 3 darab tal setet, vagy teljesen junikokkal-rw-kkel is felöltöztethetted, de akkoris rakhattál rá cohot vagy vipert vagy akár enit is (balfaszok meg ormust is), szóval mintha több lett volna az alternatíva...
mondjuk az is igaz, hogy mindegyik setup másra volt jó, itt meg gyakorlatilag vagy raidelsz, vagy pvpzel, és ha warrior vagy, akkor raidben vagy dpselsz, vagy tankolsz, úgyhogy arra kell öltözni, oszt annyi... (meg diablóban csomót kellett szólózni, a vov meg tisztára csapatfüggő a vége felé)
most nemistudom, mit akartam mondani, de legalább írtam egy kisregényt.