Quote (Makkertest @ 23 Dec 2013 13:04)
üdv a klubban
btw, gamelhetnénk együtt
valaki jöjjön gamelni

tegnap mentem vagy 30 percet {glacial spike, frozen orb, slow bizzard} kombóval, egyszerűen imádom (masteren mentem mert tormentet nem enged ugyebár, de a monkommal olyan nyögvenyelős volt...)
valahogy úgy érzem, hogy elég jól eltalálták a gameplayt wizardal.. ez az 5 secenként tudja freezelni ugyanazt a mobot 1 secre glacial eléggé bejövős volt, pont annyi időt adott hogy ne az legyen mint d3 release után hogy rámszaladnak és rommávernek, hanem mint d2-ben hogy tudok pöckölgetni, hátralépni kettőt, etc, mintha valóban csinálnék is valamit

és nem csak 3 sec resurrect allday everyday.. végefele tettem csak be a durván lassítós blizzardot (ajtókba, csomópontokba), de az is nagyon jó, mert most már minden sokkal többet sebez, így lehet ilyen skilleket használni együtt, nem kell ugyanazt spammelni
már csak az új legendaryk kellenének, mert olyan procok vannak azokon hogy úgy már tényleg lehetne mondani hogy "cold sorc / fire sorc", etc -- legalábbis streameken ahogy elnéztem
mindenesetre nem fogom az időmet PTR-re pazarolni, csak kipróbáltam

Quote (Makkertest @ 23 Dec 2013 15:02)
nézegettem pár streamet
és amikor fegyvereket láttam, volt pár player, aki a régi fegyveren enchantressel átalakította a black dmget még magasabb értékre
hogy ez miért jó?
mert a mostani sima d3 fegyvereken lehet ugye 50% ed, ROS-ban a max asszem 8-10%.
Így van aki még most is a régi calamity-t használja, mert az 50%wpndmg versenyképes.
Persze ez azt is jelenti, hogy minden más statnak majd tökéletesnek kell lennie, hogy neked csak a dmget kelljen módosítani.
mi ugye masszívan kivesézzük az utolsó bitig a ROS klienst, és lesznek azért cuccok amiket érdemes megtartani a mostani felhozatalból még akár 70-en is (legalábbis egy ideig)
nagyon sok statot nerfelnek