d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1154015411542154315445001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.08
Dec 3 2010 05:17pm
erősen cenzúrázva a warn végett

Lisa a csuklyához vezette Rosie kezét. A prémes fityma érintése idegennek hatott a kislány számára. Lisa kezét testvérének kezére tette és együtt, lassan előre hátra huzigálták a bőrtokot, egyre többet és többet csalva elő a LOL. Rosie mialatt nővére tanítgatta, hogyan is LOL, először érezhette életében, amint a LOL pulzál és ágaskodik rejtekében. A lányok még jobban hátrahúzták a bőrredőt, mígnem a kemény csomó is kibuggyant.
"Ó, mi a franc ez?" kíváncsiskodott Rosie, elbűvölten bámulva a húsgumót.
"Nemsokára magad is rájössz majd..." - piszkálódott Lisa. Rosie nem volt benne biztos, hogy megértette, mire is célzott a nővére valójában, de hamar el is feledkezett róla, amint lenyűgözve folytatta a LOL.
"Megfoghatod a LOL is, ha van hozzá kedved." - javasolta Lisa. Rosie előrenyúlt és tenyerébe zárta a kemény LOL.
...
"Jól esik, ugye kicsim?" Tetszik, hogy két csinos lány játszadozik a LOLl? Kellemes, ha morzsolgatják a golyóidat?. Nos, én valami különlegeset tartogatok a számodra. Szeretnéd ha bevenném a LOL a számba?"
"Na, ne tréfálj!" - sikkantotta Rosie.
"Csak figyelj!" - kacsintott Lisa. Elhelyezkedett az ágyon, arcával Duke hasához közel. A LOL szeme pont őt bámulta fektében. Közel hajolva a WAT, mélyen magába szívta a szörnyeteg pézsmaillatát. Az LOL tanulmányozva rájött, hogy túl étvágygerjesztőnek találja ahhoz, hogy akár csak még egy percig is ellen tudjon állni neki.
Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Dec 3 2010 05:18pm
Jó éjt! :zzz:
Member
Gold: 69.85
Dec 3 2010 05:20pm
Quote (Liliomtipro @ 4 Dec 2010 01:17)

Lisa a csuklyához vezette Rosie kezét. A prémes fityma érintése idegennek hatott a kislány számára. Lisa kezét testvérének kezére tette és együtt, lassan előre hátra huzigálták a bőrtokot, egyre többet és többet csalva elő a LOL. Rosie mialatt nővére tanítgatta, hogyan is LOL, először érezhette életében, amint a LOL pulzál és ágaskodik rejtekében. A lányok még jobban hátrahúzták a bőrredőt, mígnem a kemény csomó is kibuggyant.
"Nemsokára magad is rájössz majd..." - piszkálódott Lisa. Rosie nem volt benne biztos, hogy megértette, mire is célzott a nővére valójában, de hamar el is feledkezett róla, amint lenyűgözve folytatta a LOL.
"Megfoghatod a LOL is, ha van hozzá kedved." - javasolta Lisa. Rosie előrenyúlt és tenyerébe zárta a kemény LOL.
...
"Jól esik, ugye kicsim?" Tetszik, hogy két csinos lány játszadozik a LOLl? Kellemes, ha morzsolgatják a golyóidat?. Nos, én valami különlegeset tartogatok a számodra. Szeretnéd ha bevenném a LOL a számba?"
"Csak figyelj!" - kacsintott Lisa. Elhelyezkedett az ágyon, arcával Duke hasához közel. A LOL szeme pont őt bámulta fektében. Közel hajolva a WAT, mélyen magába szívta a szörnyeteg pézsmaillatát. Az LOL tanulmányozva rájött, hogy túl étvágygerjesztőnek találja ahhoz, hogy akár csak még egy percig is ellen tudjon állni neki.

Duke Nukem
Member
Gold: 0.00
Dec 3 2010 05:21pm
Quote (Baleee @ 4 Dec 2010 00:20)
Duke Nukem

LOL :D
Member
Gold: 0.00
Dec 3 2010 05:45pm
Quote (Epiphone @ 3 Dec 2010 23:29)
most őszintén, szerintetek jó az avatarom? :blush:

nem, de semmit nem ront az összképen ne aggódj
Member
Gold: 0.18
Dec 3 2010 05:46pm
Quote (kusziyoker @ 3 Dec 2010 22:41)
Fogadni mernék hogy a csaj nincs 18, de jó a zene :D

http://www.youtube.com/watch?v=xKlHxaY5pUo

Elnáspángolnám.
Member
Gold: 124.45
Dec 3 2010 05:52pm
Quote (Liliomtipro @ 4 Dec 2010 00:17)

...

ezeket te honnan a picsából vakarod elő? :D
Member
Gold: 316,730.65
Dec 3 2010 06:10pm
:DDD
Member
Gold: 35,000.00
Dec 3 2010 11:52pm
There are currently 1 user(s) browsing this forum.

Enyém az egész sub! :)
Member
Gold: 0.08
Dec 4 2010 12:08am
Quote (Oberon_os @ Dec 3 2010 11:52pm)
ezeket te honnan a picsából vakarod elő? :D

MOAR FOR TEH LULZ

Sziasztok egy 15 éves lány vagyok.Még nem voltam fiúval de már nagoyn várom.ÉN egy kicsit túlsúlyos vagyok (162cm 75kg) de ez nekem nem gond, remélem másoknak sem!
...
az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a nagyiék felvettek dolgozni egy román munkást
szóval kimentem az öreg lovakhoz.ott volt a román munkás is: jól szituált 50év körüli, foga 4-5, farka hatalmas bár nem mossa sűrűn.bennt megkaptam az ukázt: takarítsam ki a lovakat, és fésüljem is meg őket.
hirtelen a ló elengedett egy ASD és én mentem hangosabban ziháltam.ezt hallotta meg a román munkás is az istálló végében. odajött, és egy jókorát a pofámba ASD . ekkor tudtam, hogy innen nincs megállás. a román és a ló jókora ASD egyszerre a számba vettem. aztán a román feküdt alám és tette a dolgát, tutta, hogy mi kell a nőnek: nyalta a ASD .ekkor történt az, ami megtörte a jeget: a ló elkezdte kiűríteni előző napi élelmét.rámnézett a román sugárzó arcával, én visszanéztem pajkosan, és tudta mit kell csinálni: felszedett egy jókora darab ASD , és finoman szétkente a hasamon, aztán az arcomon is. hirtelen a román munkás rosszul lett, öklendezni kezdett, de én nem hagytam elveszni, aláfeküdtem.ASD , de megérte, mert hatalmasat élveztem ekkor.ezek után megtörtént, aminek meg kellett történnie: a román egyASD , és percekig csak ezt csináltuk.éreztem, ahogy a ASD öszeolvad bennem, és egészen a gyomromig hatol föl!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1154015411542154315445001Next
Closed New Topic New Poll