Quote (Oberon_os @ Dec 3 2010 11:52pm)
ezeket te honnan a picsából vakarod elő?

MOAR FOR TEH LULZ
Sziasztok egy 15 éves lány vagyok.Még nem voltam fiúval de már nagoyn várom.ÉN egy kicsit túlsúlyos vagyok (162cm 75kg) de ez nekem nem gond, remélem másoknak sem!
...
az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a nagyiék felvettek dolgozni egy román munkást
szóval kimentem az öreg lovakhoz.ott volt a román munkás is: jól szituált 50év körüli, foga 4-5, farka hatalmas bár nem mossa sűrűn.bennt megkaptam az ukázt: takarítsam ki a lovakat, és fésüljem is meg őket.
hirtelen a ló elengedett egy ASD és én mentem hangosabban ziháltam.ezt hallotta meg a román munkás is az istálló végében. odajött, és egy jókorát a pofámba ASD . ekkor tudtam, hogy innen nincs megállás. a román és a ló jókora ASD egyszerre a számba vettem. aztán a román feküdt alám és tette a dolgát, tutta, hogy mi kell a nőnek: nyalta a ASD .ekkor történt az, ami megtörte a jeget: a ló elkezdte kiűríteni előző napi élelmét.rámnézett a román sugárzó arcával, én visszanéztem pajkosan, és tudta mit kell csinálni: felszedett egy jókora darab ASD , és finoman szétkente a hasamon, aztán az arcomon is. hirtelen a román munkás rosszul lett, öklendezni kezdett, de én nem hagytam elveszni, aláfeküdtem.ASD , de megérte, mert hatalmasat élveztem ekkor.ezek után megtörtént, aminek meg kellett történnie: a román egyASD , és percekig csak ezt csináltuk.éreztem, ahogy a ASD öszeolvad bennem, és egészen a gyomromig hatol föl!