d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Tekerek
Prev1153154155156157410Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 124.45
Aug 15 2010 01:20pm
Quote (Baleee @ 15 Aug 2010 20:15)
Nem szeretem a retro bringákat. :( Idétlen nagy kormány ív, meg vékony csövek. :(

jó de Te izlésficamos vagy, a hányinger űrbéli kerók tetszenek.

Amúgy meg gödöllői cangabolt (megyeri) egy kurvanagy lehúzás, poén az hogy megtehetik, mert másik nincs Gödöllőn. Tesco láncbontó volt 2300, de az hajolt el (rly), láncot meg sem kezdte. Bowden: 490, aza '80métere" tipus. Nő ismerősöm bement:
-lehet féken azt a gumis izét aaaaa....
-fékpofa?
-igen, azt na, venni újat?
-persze
-és hogy kell felrakni, kell valamire külön ügyelni?
-hozd be, feltesszük
-de feltenném én magamnak, csak nem tudom mire kell külön odafigyelni
-miért mondanám el, nekem ez a kenyérkeresetem
-JA OK KÖSZ CSÁ

ésatöbbiésatöbbi. Hihetetlen, hogy lehet ennyire pökhendi és cigány mentalitású egy bringabolt, ahol elvégre a hobbijukból élnek meg, ami keveseknek adatik meg.

This post was edited by Oberon_os on Aug 15 2010 01:20pm
Member
Gold: 69.85
Aug 15 2010 02:13pm
Quote (Oberon_os @ 15 Aug 2010 21:20)
jó de Te izlésficamos vagy, a hányinger űrbéli kerók tetszenek.

Amúgy meg gödöllői cangabolt (megyeri) egy kurvanagy lehúzás, poén az hogy megtehetik, mert másik nincs Gödöllőn. Tesco láncbontó volt 2300, de az hajolt el (rly), láncot meg sem kezdte. Bowden: 490, aza '80métere" tipus. Nő ismerősöm bement:
-lehet féken azt a gumis izét aaaaa....
-fékpofa?
-igen, azt na, venni újat?
-persze
-és hogy kell felrakni, kell valamire külön ügyelni?
-hozd be, feltesszük
-de feltenném én magamnak, csak nem tudom mire kell külön odafigyelni
-miért mondanám el, nekem ez a kenyérkeresetem
-JA OK KÖSZ CSÁ

ésatöbbiésatöbbi. Hihetetlen, hogy lehet ennyire pökhendi és cigány mentalitású egy bringabolt, ahol elvégre a hobbijukból élnek meg, ami keveseknek adatik meg.

Nha akkor ezt figyeld, SPD cipős topikba ment bikemagon egy 'shimanos szervízes boltos csávóval':

Quote (Dormi;1004518)
Vár kerékpárba is bemehetsz, ha más nem csak felpróbálni a cipőt, mert neten lehet olcsóbban meg tudod rendelni. Ellenben a választék elég nagy.

Quote (rob;1010087)
ez milyen gennyes dolog, próbálgatod, tanácsot kérsz, segítenek, aztán meg megveszed neten
ha mindenki igy csinálná akkor lassan nem lenne olyan hely ahova "bemész próbálni" mert minek...
ha próbálgatod, legalább annyi árkülönbséget érjen már meg a próbálgatás, hogy ott veszed nem neten.

Quote (stellaz;1010096)
ez jogos

ha már bemész a boltba segítségért, akkor illő, hogy ott vedd meg  (kivéve, ha a saját boltjában próbálod, és a saját webshopjából rendelsz)

Quote (_Alex_;1010098)
Nemrég bementem egy boltba cipőt próbálni, mert a szokott helyen pont nem volt a kellő méret. Bementem, köszöntem mindhárom eladónak, megkerestem a cipőt, felpróbáltam, 5 percet sétálgattam benne, levettem, kifelé jövet is köszöntem mindhárom eladónak. Mindezt anélkül hogy egy szót is szólt volna hozzám bárki. Biztos látták rajtam hogy magabiztos vagyok, akkor minek b@sztassuk a vevőt! Ez is egy üzletpolitika. :)

Rob, a Paul Lange és a Lánc hálózat egy cég?

Quote (Dormi;1010120)
Bocs, hogy még számít az a 2-3 ezer forint, nagyon sajnálom, hogy csóró egyetemistaként magamnak melózom a zsebpénzemért és abból élek, meg igazad van, szar alak vagyok.

Quote (stellaz;1010149)
jah... vannak boltok, ahol kb. én érzem magam kellemetlenül, ha kérdezek, vagy akár csak köszönök

na az ilyen helyeken kell cípőt próbálni, aztán  neten megrendelni....

This post was edited by Baleee on Aug 15 2010 02:14pm
Member
Aug 15 2010 02:14pm
Folyt, köv:

Quote (Aske;1010175)
ha mindenki mindenkire ilyen mértékben tekintettel lenne pfff.

meg mi legyünk tekintettel "szegény" boltosra, meg ő legyen tekintettel "szegény" vevőre

micsoda káosz

Quote (Dormi;1010238)
Meg nem azért, de 3-4ezerrel drágábban, nem fogom megvenni. Sőt lehet felpróbálom valami burzsuj helyen  ahol parasztok az eladók, de van nagy kínálat, aztán elmegyek egy kisebb boltba, ahol be tudják szerezni olcsóbban. Ugyan kínálatuk lehet, hogy nincs, de mivel kereskedő, lehet be tudja szerezni kevesebbért, aztán ő is nyer rajta, meg Én is.

Ezt az utat szoktam még járni.

Quote (spooon;1010260)
Ne legyen lelkiismeret-furdalasod Dormi. Mindenki penzbol el! Nem sokan tudnakl ralegyinteni 2-3.000 huf-ra. En sem sajnso. Szoval egyaltalan nem "gennyes dolog"!!!!

Quote (rob;1010343)
az a 2-3 ezer forint pont annak ára, hogy tart a bolt készleten, és hogy fel tudod próbálni
tudod addig nyújtózkodjunk, ameddig a takaró ér
én is voltam csóró egyetemista, és most sem vet fel a lóvé. de csak olyan dolgokat veszek a neten, amihez nem kell az eladót megdolgoztatnom.
ha mindenki ugy gondolkozna mint te, akkor nem lennének olyan boltok, ahol fel lehet próbálni. jó lenne? akkor hol próbálnád fel? a neten? mert ott 3 ezerrel olcsóbb?
plusz sok boltban már csak azért is olyanok az eladók mint amilyenek, mert megfáradtak abba, hogy mindeki csak egy k*rva kirakatnak nézi a boltot, ahol megnézheted előben mielőtt a neten megrendeled....

Quote (rob;1010347)
tigger: nekem sem a webes rendeléssel magával van a bajom. az jó is lehet akár, a kereskedőnek is - a fizikai korlátai megszűnnek (értsd messzi távolban levő vevőt is ki tud szolgálni, akár hajnalban is, nyitvatartási időn kivül), és a vevővel is effektiv keveset kell foglalkozni, ami nyilván megér neki bizonyos árrést. ezzel nincs semmi gond. ebben is egyet értünk szerintem

hanem ott a bibi, amit itt többen nem értenek meg, hogy valaminek az ára a kiskerben 2 részből tevődik össze
- a fizikai részéből
- a szolgáltatásból
namost a szolgáltatást te elkéred ingyen (a felpróbálás is az!!) de úgy érzed, hogy ennek ellenére helyesen cselekedsz, mert nem lenne rá pénzed? ez milyen gondolatmenet?

Quote (spooon;1010359)
Teljesen megertem az indokaidat Rob, de szerinted nem a boltnak kellene lepni  ez ellen? Pl olyan aron arulja a csukat, hogy mar epp ne erje meg webshoppolni kulfoldrol? Ehez figyelni kellene az itthoni es kulfoldi akciokat es a szerint arazni a cuccokat. En 8.000-huf ot sporoltam igy, de ha csak 2000 lett volna a kulonbseg akkor MAR nem veszem meg kulfoldi webshopbol. Szerintem  kereskedonek is uzlet 40 helyett 32-t keresni esetemben a 0-val szemben, nem? Lassuk be azert ez mar egy jelentosebb elteres.
Masreszt van itthon is olyan bolt akinek van webshopja is es az ottani termekek valamivel olcsobbak. Ez pl jo kedvcsinalo. Verhetetlen arai vannak szinte mindenben. Es az ellen sincs kifogasuk, hogy bemesz megnezed majd a bolt webshopjabol megveszed. Sporoltal par szaz akar ezer forintot is. Masik eset: otthagytam egy nagyobb osszeget egy uzletben, azota mindenbol 15% kedvezmenyem van. Esszeru tovabbra is ott vasarolnom nem? Ilyen trukkokkel lehet fellepni a webshopok ellen.
Velemenyem szerint valamennyire a kerskedokon mulik mikor fog mindenki boltban vasarolni es nem webshopban. Mit gondolsz?
Member
Gold: 124.45
Aug 15 2010 02:23pm
Quote (Baleee @ 15 Aug 2010 21:14)
Folyt, köv:

okj, de ez egészen más. Igaza van valamilyen szinten robnak, aki megtehei, tegye meg, de neked is, ha nem telik rá, nem úgy veszed. eZ

Esetemben mindennel cigányok az eladók, drágán adnak SZART, 0 segítőkészség, sőt, még a vevő vásárlási kedvét is elveszik a bunkózással.
Member
Gold: 5,588.38
Aug 15 2010 05:00pm
Quote (Baleee @ 14 Aug 2010 12:43)
Lóóól, egy csomó ismerősöm ott lesz a szinen, lehet kimegyek 1 napra. :C

Btw majd meglássuk, lehet belefér.

gg
Member
Gold: 6,645.00
Aug 16 2010 05:01am
Quote (Oberon_os @ Aug 15 2010 09:23pm)
okj, de ez egészen más. Igaza van valamilyen szinten robnak, aki megtehei, tegye meg, de neked is, ha nem telik rá, nem úgy veszed. eZ

Esetemben mindennel cigányok az eladók, drágán adnak SZART, 0 segítőkészség, sőt, még a vevő vásárlási kedvét is elveszik a bunkózással.

Az a Rob, az nem az a bicós srác akar lenni akitől vettük a campa kerékleszedőid? :D
sztem ő az ^^
Member
Aug 16 2010 09:54am
Quote (szabika @ 16 Aug 2010 13:01)
Az a Rob, az nem az a bicós srác akar lenni akitől vettük a campa kerékleszedőid? :D
sztem ő az ^^

Campa kerékleszedő wat? :D
Az a műanyag foscsi ala kampanyóló
Member
Gold: 112.00
Aug 16 2010 10:29am
Fasza napom volt, kitekertem a halál faszára Jánosra, felmentünk 6-an, de mire a pályához értünk volna szarrá áztunk, elkapott a vihar bementünk 6-an 1 faházba és 1 órán keresztül félpucéran dekkoltunk ott: D Miután elült a vihar félpucéran,bukóval a fejemen hazatekertem, getszisároslettem, jó volt : DD
Member
Aug 16 2010 11:34am
Quote (Xrd @ 16 Aug 2010 18:29)
Fasza napom volt, kitekertem a halál faszára Jánosra, felmentünk 6-an, de mire a pályához értünk volna szarrá áztunk, elkapott a vihar bementünk 6-an 1 faházba és 1 órán keresztül félpucéran dekkoltunk ott: D Miután elült a vihar félpucéran,bukóval a fejemen hazatekertem, getszisároslettem, jó volt : DD

Quote (Xrd @ 16 Aug 2010 18:29)

Sározott a pálya MI :D
Member
Gold: 112.00
Aug 16 2010 11:44am
Quote (Baleee @ Aug 16 2010 05:34pm)
Sározott a pálya MI :D

Pályát nem is mentünk, volt velünk 2 merev villás O_o , és miattuk nem akartuk ( na jó mi is bevoltunk fosva , zuhogott mintha dézsából öntötték volna :D )
Go Back To Magyar Topic List
Prev1153154155156157410Next
Add Reply New Topic New Poll