Quote (Oberon_os @ 15 Aug 2010 21:20)
jó de Te izlésficamos vagy, a hányinger űrbéli kerók tetszenek.
Amúgy meg gödöllői cangabolt (megyeri) egy kurvanagy lehúzás, poén az hogy megtehetik, mert másik nincs Gödöllőn. Tesco láncbontó volt 2300, de az hajolt el (rly), láncot meg sem kezdte. Bowden: 490, aza '80métere" tipus. Nő ismerősöm bement:
-lehet féken azt a gumis izét aaaaa....
-fékpofa?
-igen, azt na, venni újat?
-persze
-és hogy kell felrakni, kell valamire külön ügyelni?
-hozd be, feltesszük
-de feltenném én magamnak, csak nem tudom mire kell külön odafigyelni
-miért mondanám el, nekem ez a kenyérkeresetem
-JA OK KÖSZ CSÁ
ésatöbbiésatöbbi. Hihetetlen, hogy lehet ennyire pökhendi és cigány mentalitású egy bringabolt, ahol elvégre a hobbijukból élnek meg, ami keveseknek adatik meg.
Nha akkor ezt figyeld, SPD cipős topikba ment bikemagon egy 'shimanos szervízes boltos csávóval':
Quote (Dormi;1004518)
Vár kerékpárba is bemehetsz, ha más nem csak felpróbálni a cipőt, mert neten lehet olcsóbban meg tudod rendelni. Ellenben a választék elég nagy.
Quote (rob;1010087)
ez milyen gennyes dolog, próbálgatod, tanácsot kérsz, segítenek, aztán meg megveszed neten
ha mindenki igy csinálná akkor lassan nem lenne olyan hely ahova "bemész próbálni" mert minek...
ha próbálgatod, legalább annyi árkülönbséget érjen már meg a próbálgatás, hogy ott veszed nem neten.
Quote (stellaz;1010096)
ez jogos
ha már bemész a boltba segítségért, akkor illő, hogy ott vedd meg (kivéve, ha a saját boltjában próbálod, és a saját webshopjából rendelsz)
Quote (_Alex_;1010098)
Nemrég bementem egy boltba cipőt próbálni, mert a szokott helyen pont nem volt a kellő méret. Bementem, köszöntem mindhárom eladónak, megkerestem a cipőt, felpróbáltam, 5 percet sétálgattam benne, levettem, kifelé jövet is köszöntem mindhárom eladónak. Mindezt anélkül hogy egy szót is szólt volna hozzám bárki. Biztos látták rajtam hogy magabiztos vagyok, akkor minek b@sztassuk a vevőt! Ez is egy üzletpolitika.

Rob, a Paul Lange és a Lánc hálózat egy cég?
Quote (Dormi;1010120)
Bocs, hogy még számít az a 2-3 ezer forint, nagyon sajnálom, hogy csóró egyetemistaként magamnak melózom a zsebpénzemért és abból élek, meg igazad van, szar alak vagyok.
Quote (stellaz;1010149)
jah... vannak boltok, ahol kb. én érzem magam kellemetlenül, ha kérdezek, vagy akár csak köszönök
na az ilyen helyeken kell cípőt próbálni, aztán neten megrendelni....
This post was edited by Baleee on Aug 15 2010 02:14pm