d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev11531541551561574114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 133.70
Warn: 100%
Aug 3 2008 08:55am
Quote (Floodban @ Sun, Aug 3 2008, 03:53pm)
en orulok hogy nem fogadtak el a peticiot
semmi gond nincs a szinekkel imo

vouch
csak sok a nyomorek
Member
Gold: 7,149.00
Aug 3 2008 10:07am
Quote (Floodban @ Sun, 3 Aug 2008, 01:57)
en csak attol felek, hogy akkor jon ki mikor erettsegizek, es nemfogok tudni kockulni 24/7

szintén :S
Member
Gold: 7,249.99
Aug 3 2008 11:43am
http://www.diablo.hu/herald/hun2/hirmondo/?cikk=153
2008. 08. 03.
Részlet Rathma névtelen papjának naplójából

Húsz év.
Húsz hosszú év.
Húsz hosszú, vánszorgó év...
Ennyi telt el a Világkõ pusztulása óta.

Ott voltam.
Ott voltunk mind.
És ott volt Tyrael.
Nem tudtuk mi vár ránk, a Világkõ elpusztítása után.

Féltem.
Tartottam a kudarctól.
Tartottam tõle, hogy a Hármak valódi célja a Kõ elpusztítása volt.
Aztán... Semmi... Húsz év... Húsz hosszú év... Húsz hosszú, vánszorgó...
Ám végül történt valami. A Dicsõ Mennyek meghozta döntését. Tyrael kegyvesztett lett. A Mennyek akaratával szemben beleavatkozott a halandók - Menedékfölde - sorsába, mely végül a Világkõ pusztulásához vezetett. Rathma titkos tanaiból tudom, ez mit jelent. Ezért is furcsállom, hogy ilyen soká kellett várni. Valami várakozott... A Dicsõ Mennyek ezúttal nem követte el azt a hibát, mint Inarius vagy Izual esetében. Tyraelt minden hívével együtt nem csak hogy számûzték, hanem egyenesen a Pokol legmélyére taszították, hogy ott tegyen kedvére, ha már egyszer nem voltak neki szentek a Mennyek utasításai.

Láttam.
Láttátok ti is.
Hisz mindenki látta.
Tüzet hányt az ég, lángcsóva hasította át a levegõt, szikrát szórt a föld. Az üstökös egyenesen Tristram felé tartott. Ott kezdõdött minden. A kolostor alatt húzódó alagútrendszer - hisz tudjátok - a Lángoló Pokol mélyére vezet... Tyraelt és követõit ott vetették a mélybe... Most mindenki oda tart. Bármibe lefogadom, hogy öreg barátom, Deckard Cain, már ott van. A kolostorban újra kizökkent az egyensúly, ez mindig is vonzotta a kalandorokat és a vén bolondokat is. Így hát én is oda megyek. Ugyan nemsokára megteszem körutamnak földi felét, még szükség lehet rám ott. Rathma óvjon minket a Teremtés játékának torz tréfájától, mely a füstölgõ kráter mélyén bontogatja új létének szárnyait. Egy bukott arkangyal testében Diablo esszenciája? A mára elfeledett Nephalem egy új, eddig ismeretlen megtestesülése? Te küldted rám ezen balsejtelmeket, Öröklétû? Vezessen a Fény, óvjon a Sötétség!

Rathma névtelen papja
1286. Anno Kehjistani
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 4 2008 08:37am

Ez olyan cute hug.gif
Member
Gold: 7,249.99
Aug 6 2008 10:07am
Jay Wilson: Nem lesz Nekromanta a D3-ban...

...legalábbis nem az alapjátékban. Ez derül ki az MTV multiplayer tegnapi interjújából.

A Nekromanta, Wilson szerint, "saját sikerének esett áldozatul".

"Az a helyzet, hogy amikor megvizsgáltuk a kasztot, rájöttünk, hogy nem nagyon tudunk tovább javítani rajta" - magyarázta. "Tudnánk mit hozzátenni, de mindenek elõtt - átkok, hullarobbantás, idézett csontvázak - és kész. Errõl szól a kaszt. Mi pedig új játékelemeket szeretnénk behozni, ezért döntöttünk a Vajákos mellett, aki egy egész más típusú karakter."

Az egyik fõ különbség a két kaszt között, hogy miként bánnak el ellenfeleikkel.

"A [Nekromanta] fõleg hullák és idézett lényei segítségével vitte be sebzését"

"A Vajákos lényei tiszavirág életûek. Ha megnézzük a GPT-t, kitûnik, hogy az idézett lények folyamatosan jönnek-mennek. Ott a zombifal, amely csak egy rövid ideig tart, vagy a korcsok, amelyeket kénye-kedve szerint felrobbant. Ez mind szándékos - hogy különbözzön a Nekromantától."

"A fejlesztõcsaptban is vannak jópáran, akik nem elégedettek az kiválasztott kasztokkal" - ismerte be. "Miután a D3 megvetette a lábát, mint önálló játék, új elemekkel és új élménnyel, én sem bánnám, ha visszatérnénk a régi kasztokhoz. Úgy alakítjuk [a Vajákost], hogy ha egyszer mégis visszahozzuk a Nekromantát, legyen számára hely. Már most tervezzük, hogy mi lesz a kiegészítõkben [a többes szám nem elütés!], és fenn kell tartanunk a helyet a többi eljövendõ kasztnak is."
Member
Gold: 47.25
Aug 6 2008 10:10am
Quote (David_ibolykane @ Sun, 3 Aug 2008, 01:56)
Blizzard Fejlettségi szint:) -Achievements

Jeffrey Kaplan, a World of Warcraft vezetõ tervezõje elárulta, hogy a WoW kiegészítõben debütáló "Achievements"(Teljesítmény-, eredményfigyelõ dolog) mind a StarCraft2-ben, mind pedig a Diablo3-ban is benne lesz.

Mivel az új Battle.neten az összes játékhoz egy saját, globális hozzáférésünk lesz, így mindegyik játék eredményei felhalmozódnak, s ezáltal kapunk majd egy Blizzard level minõsítést. Ez tulajdonképpen azt jelzi majd, hogy idõnk mekkora részét töltjük Blizzard játékokban smile.gif

Igazából azért érdekes a dolog, mert aki csak Diablózik és elér benne elméleti szinten 100%-ot, az mégis le lesz maradva ahhoz képest, aki mindhárom Blizzard termék után kap pontot, hisz aki nem játszik minden Blizz játékkal, az nem lehet igazi "Hardcore Blizzard szintezõ" smile.gif

Azért remélhetõleg valamilyen szinten ösztönzõen fog hatni ez a rendszer azokra, akik eddig szerették a játékok bizonyos részeit átugrani, "végighúzatni" magukat a kezdõzónákon, hisz ki ne szeretne dicsekedni a játékon belül elért eredményeivel, ha annak nyoma is van:)

Akik számára ismeretlen dolog ez a teljesítmény pontozás, annak néhány példa.
Call Of Duty 4-ben is van ehhez hasonló rendszer.
Számolja a játék, hogy hány métert estél, hány métert futottál, hány embert öltél meg gránáttal, hány fejlövésed volt, stb, stb.

Diablo esetében olyan dolgokat tudok elképzelni, hogy hányszor teljesítetted a pályát, hány db csontvázat öltél meg.
Esetleg, hogy X bosst hányas szinten sikerült megölni, hányszor haltál meg eddig a játék kezdete óta…

Találtam egy screenshotot a WOTLK Bétából, ami remekül bemutatja, hogy mirõl is van szó.
Különbözõ kategóriák vannak, különbözõ célokkal. Ezen kategóriák WoW esetében: általános, questekkel kapcsolatos, felfedezés, PvP, Dungeonök&Raidek, szakmákal kapcsolatos eredmények, hírnév, nagyobb, a világon belüli események
http://www.diablo.hu/herald/hun2/hirmondo/images/151-achievements-tn.jpg

A képen az általános kategória egy részlete látható, melyen ezek az adatok szerepelnek:
Hány aranyat gyûjtöttél összesen, megtanultál-e hátas használatát, puszta kézzel való ütés szintje, sikerült-e 65 yard-ot zuhanni meghalás nélkül, 80. szint elérése.

Forrás: http://www.diablo.hu/herald/hun2/hirmondo/?cikk=149

Félek, h ha megveszem a d3mat, nem lesz valós életem.... Cod4nél is iszonyat tetszettek ezek az achievements-es dolgok, hát még d3ban... ÁÁÁÁ

Geci, meg jo, hogy imadom a Diablot es a Starcraftot. Akkor en nagyobb kocka lehetek Sondornel aki csak Diablozik. lmao.

Quote (Szerintem @ Wed, 6 Aug 2008, 17:07)
Jay Wilson: Nem lesz Nekromanta a D3-ban...

...legalábbis nem az alapjátékban. Ez derül ki az MTV multiplayer tegnapi interjújából.

A Nekromanta, Wilson szerint, "saját sikerének esett áldozatul".

"Az a helyzet, hogy amikor megvizsgáltuk a kasztot, rájöttünk, hogy nem nagyon tudunk tovább javítani rajta" - magyarázta. "Tudnánk mit hozzátenni, de mindenek elõtt - átkok, hullarobbantás, idézett csontvázak - és kész. Errõl szól a kaszt. Mi pedig új játékelemeket szeretnénk behozni, ezért döntöttünk a Vajákos mellett, aki egy egész más típusú karakter."

Az egyik fõ különbség a két kaszt között, hogy miként bánnak el ellenfeleikkel.

"A [Nekromanta] fõleg hullák és idézett lényei segítségével vitte be sebzését"

"A Vajákos lényei tiszavirág életûek. Ha megnézzük a GPT-t, kitûnik, hogy az idézett lények folyamatosan jönnek-mennek. Ott a zombifal, amely csak egy rövid ideig tart, vagy a korcsok, amelyeket kénye-kedve szerint felrobbant. Ez mind szándékos - hogy különbözzön a Nekromantától."

"A fejlesztõcsaptban is vannak jópáran, akik nem elégedettek az kiválasztott kasztokkal" - ismerte be. "Miután a D3 megvetette a lábát, mint önálló játék, új elemekkel és új élménnyel, én sem bánnám, ha visszatérnénk a régi kasztokhoz. Úgy alakítjuk [a Vajákost], hogy ha egyszer mégis visszahozzuk a Nekromantát, legyen számára hely. Már most tervezzük, hogy mi lesz a kiegészítõkben [a többes szám nem elütés!], és fenn kell tartanunk a helyet a többi eljövendõ kasztnak is."

A neci egy kiegeszitoben ter vissza? De szar lehet neki, hogy a masodik reszben foszerepet kapott, de a harmadikban mar csak egy kiegeszitoben visszatero karakter biggrin.gif

This post was edited by kabraxis6 on Aug 6 2008 10:13am
Member
Gold: 85,930.00
Aug 6 2008 10:16am
ha kijon a d3, jspn kb napi 1 postom lesz az elejen
Member
Aug 6 2008 10:18am
Quote (Floodban @ Wed, 6 Aug 2008, 17:16)
ha kijon a d3, jspn kb napi 1 postom lesz az elejen

Szerintem annyi se ^^
Vagy sokkal tobb, mert allandoan mindenki bepostolja az elso talalt itemeket, hogy vajon mennyit ernek, price check pls biggrin.gif
Member
Gold: 6,440.13
Aug 6 2008 10:18am
Quote (kabraxis6 @ Wed, Aug 6 2008, 05:18pm)
Szerintem annyi se ^^
Vagy sokkal tobb, mert allandoan mindenki bepostolja az elso talalt itemeket, hogy vajon mennyit ernek, price check pls biggrin.gif

első nap PC ^^

márpedig biztos lesz aki ilyenekkel fogja fárasztani a többieket
Member
Aug 6 2008 10:19am
Quote (beni @ Wed, 6 Aug 2008, 17:18)
első nap PC ^^

márpedig biztos lesz aki ilyenekkel fogja fárasztani a többieket

En sem ugy ertettem, hogy valosan kapnak majd price checket, hanem a sok hulye balfasz posttal lesz tele a D3 Trading biggrin.gif
Go Back To Magyar Topic List
Prev11531541551561574114Next
Closed New Topic New Poll