Quote (EdwardElric @ Dec 4 2013 12:47pm)
istenem ,,, emlékeztetsz a 15 éves énemre akkor ment nálam ez hogy chips cola csoki cola,,,, amikor még 16 diablóval toltam ...
nőjön fel a faszom
épp beszéltem egy munkatársnővel, hogy van két gyereke meg sorolta, hogy ilyen számla olyan számla, egyik gyereknek ez másiknak az és marad 20k forint enni
:S
hát az a 20k az nekem kell elpizzázni nem még 2 embergyereket is etessek belőle
és számla se annyi ha nem fogyaszt a két puja csak én
ki a fasznak hiányzik az a stressz idegeskedés ami azzal jár
aztán amig kicsik aranyosak azt elkezd kamaszodni azt onnantol csak 25% az hogy hogy nevelted 25% hogy hogy állsz hozzá a többi meg a környezet iskola barátok társadalom szara meg az hogy mit fogsz fel abbol ami történik vele, egyrészt mit mond el és hogyan abbol te mit szürsz le, de ö hogy érzi/éli meg (mert nem mindig ugyanugy gondolja azt amit kimond) és akkor te elindulsz egy vonalon, hogy ez a baj akkor igy orvosoljuk etc de lehet nem is az a baj és tök mást kéne tenni de etcetc
és akkor dolgozz és supportold de és akkor erre az összes mindenre amit leirtam figyelj oda, hogy normális ember lehessen élete legyen etc
omfg
hüje aki családot alapit
you only live once
mi a faszért pazarolnád arra, hogy majd a gyerekednek unokádnak jó legyen egyszer valamikor
miben fog az téged érinteni a sírban már + ha megse születik nem kell neki meg neked se szopnod a faszt a retkes élettel, nem csak magadat, őket is megkíméled
mert azért ahhoz nagyon gazdagnak kell lenni, hogy annyit dolgozz, hogy neki már gondtalan élete lehessen.. de a gazdagoknak meg más problémái vannak.. mindenki szopik az élettel csak mindenki más aspektusból
hát én megkímélem szerencsétlent már így előre, nem baszok ki vele, hogy errre a redvás világra szülöm
és igy legalább én is játszhatok + pizzázhatok békében
és ez kurvára igy van
akárki akármit mond
vagy mi a fasznak gyerek?! hogy legyen ki eltemet?! :XDXXD:XD:XD ki a faszt érdekel, ha már meghaltál (ha nem vagy hivö) nincs semmi, kurvamindegy ki rohaszt el meg hol