d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > World Of Warcraft > Magyar Módra
Prev1153315341535153615371887Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Nov 11 2013 03:52pm
remélem fasza lesz a troll és akkor megyek megint troll ele sámánnak
Member
Gold: 11,943.00
Nov 11 2013 03:54pm
Quote (dihep @ 11 Nov 2013 23:50)
be még esetleg oké lenne, vagy worgen/goblin, de hát human? vagy a nightelf? főleg a male
meg a troll is elég tré _szerintem_

ráadásul ha tényleg nem nyúlnának a többihez, akkor úgy néznének ki az újak mellett mint most a panda vs összes többi

senki nem beszelt a vanillas modellekrol, draenei/belfrol volt szo, azert is irtam, hogy KETSZER ANNYI POLIGONBOL ALLNAK, MINT A VANILLAS MODELEK

Quote (CyberPunk666 @ 11 Nov 2013 23:49)
mintha nem telne ki a blizztől...
Ezeket is mióta húzzák. Egyszer megígérték, vagy másfél éve minimum, de talán több is, majd úgy döntöttek, hogy nem tudnak mit kitalálni a köv kiegre, és azóta húzzák. Tőlük minden kitelik.

hat van ez a resze a jatekosretegnek, aki sir miatta, mint a furdos kurva, hogy OMG HAT A BLIZZARDNAL MAR NINCS SEMMI UJ OTLET, egy masik resze meg inkabb orul, hogy nem raknak be megint egy uj szar broken classt, amikor igy is eleget szopnak a balansszal, vagy valami nyomorek racet, amire minden 12eves rerollozik
Member
Gold: 70,255.00
Nov 11 2013 04:00pm
Quote (bajcli @ 11 Nov 2013 23:54)
senki nem beszelt a vanillas modellekrol, draenei/belfrol volt szo, azert is irtam, hogy KETSZER ANNYI POLIGONBOL ALLNAK, MINT A VANILLAS MODELEK
hat van ez a resze a jatekosretegnek, aki sir miatta, mint a furdos kurva, hogy OMG HAT A BLIZZARDNAL MAR NINCS SEMMI UJ OTLET, egy masik resze meg inkabb orul, hogy nem raknak be megint egy uj szar broken classt, amikor igy is eleget szopnak a balansszal, vagy valami nyomorek racet, amire minden 12eves rerollozik

olyan postot is olvastam bnet fórumon hogy OMG TÖK SZAROK AZ ÚJ MODELLEK A RÉGIEK JOBBAK

? :DD

meg hogy rakjanak be egy opciót annak aki a régieket akarja látni
ezeket így nem értem

amúgy cp postjára válaszoltam, azok sincsenek a képen amiket írtam
szóval kussoljál
ja de téged kvótoltalak
nembaj akkoris kuss

This post was edited by dihep on Nov 11 2013 04:04pm
Member
Nov 11 2013 04:15pm
Quote (dihep @ 12 Nov 2013 00:00)
olyan postot is olvastam bnet fórumon hogy OMG TÖK SZAROK AZ ÚJ MODELLEK A RÉGIEK JOBBAK

? :DD

meg hogy rakjanak be egy opciót annak aki a régieket akarja látni
ezeket így nem értem

amúgy cp postjára válaszoltam, azok sincsenek a képen amiket írtam
szóval kussoljál

jo, en most olyan threadet olvastam vegig mmo-n, ahol a gyerek meg van gyozodve arrol, hogy minden race/gender kombonak csak EGY DARAB uj arcot csinalnak, es mittomen ez osszes male human ugyanugy fog kinezni

mer nezi a gyerek ezt a kepet http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/november/bconArtOfWoW057.jpg es nem fogja fel, hogy ez nem a kulonbozo arcokat akarja bemutatni, hanem kulonbozo featureoket

esakkor 6 oldalon keresztul magyarazza, hogy DE PEDIG BLIZZARD EGY DARAB ARCOT FOG CSAK CSINALNI MINDEN FAJNAK

aztan amikor mar huszonheten kuldik el az anyjaba, kitalal ilyeneket, hogy "de nem is amiatt a kep miatt, hanem mert a pandaknak is ugyanaz a fejuk, csak mas a szemszinuk meg mittomen"

aztan jon 5 masik ember elmagyarazni neki, hogy worgennel is ugyanez a helyzet, mert az ilyen medve- meg kutyafajzatoknak sokkal kezenfekvobb mas megkulonbozteto jegyeket csinalni, mint egy komplett arcberendezes, de attol meg a humanoidabb fajoknak tutira lesz legalabb annyi fele arcuk, mint most

DE NEM DE NEM MOCSKOS BLIZZARD *SIRASSIRASSIRAS*

eskuszom mmo-championnak is a haromnegyede annyira fajdalmasan idiota, hogy a pofam szakad le toluk... kb oda is csak azert jarok, hogy idegesitsem magam, tisztara mint regen 9gagre, most szerencsere lecsereltem egyiket a masikra, gg

/endrant
Member
Nov 11 2013 04:22pm
Quote (bajcli @ 12 Nov 2013 00:15)
jo, en most olyan threadet olvastam vegig mmo-n, ahol a gyerek meg van gyozodve arrol, hogy minden race/gender kombonak csak EGY DARAB uj arcot csinalnak, es mittomen ez osszes male human ugyanugy fog kinezni

mer nezi a gyerek ezt a kepet http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/november/bconArtOfWoW057.jpg es nem fogja fel, hogy ez nem a kulonbozo arcokat akarja bemutatni, hanem kulonbozo featureoket

esakkor 6 oldalon keresztul magyarazza, hogy DE PEDIG BLIZZARD EGY DARAB ARCOT FOG CSAK CSINALNI MINDEN FAJNAK

aztan amikor mar huszonheten kuldik el az anyjaba, kitalal ilyeneket, hogy "de nem is amiatt a kep miatt, hanem mert a pandaknak is ugyanaz a fejuk, csak mas a szemszinuk meg mittomen"

aztan jon 5 masik ember elmagyarazni neki, hogy worgennel is ugyanez a helyzet, mert az ilyen medve- meg kutyafajzatoknak sokkal kezenfekvobb mas megkulonbozteto jegyeket csinalni, mint egy komplett arcberendezes, de attol meg a humanoidabb fajoknak tutira lesz legalabb annyi fele arcuk, mint most

DE NEM DE NEM MOCSKOS BLIZZARD *SIRASSIRASSIRAS*

eskuszom mmo-championnak is a haromnegyede annyira fajdalmasan idiota, hogy a pofam szakad le toluk... kb oda is csak azert jarok, hogy idegesitsem magam, tisztara mint regen 9gagre, most szerencsere lecsereltem egyiket a masikra, gg

/endrant

:DDDD
az ilyenek miatt nincs resist a játékban
Member
Nov 11 2013 04:46pm
I don't care whatsoever about the new models. I never look at them in the first place. I'd rather have had them spend time on a new race or class.

mmo-champion diohejban

hagyjan, hogy minden szarer nyavalyog (nem kell uj model, fujj), de raadasul full kovetkezetlen ostoba szar

"nem kell szep model mer sose nezek a modellekre amugyse, ugyhogy miert nem csinalnak inkabb uj fajt"

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Member
Gold: 710.00
Nov 11 2013 04:48pm
ahelyett hogy mindenki játszana gnomemal
Member
Nov 11 2013 04:49pm
Quote (bajcli @ 12 Nov 2013 00:46)
mmo-champion diohejban

hagyjan, hogy minden szarer nyavalyog (nem kell uj model, fujj), de raadasul full kovetkezetlen ostoba szar

"nem kell szep model mer sose nezek a modellekre amugyse, ugyhogy miert nem csinalnak inkabb uj fajt"

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ha meg új class/race lenne akkor
OMG MIÉRT MURLOC LOL MIEZ
vagy
OMG MINEK ÚJ CLASS/RACE MÁR ÍGYIS SOK VAN
Member
Gold: 343.00
Nov 11 2013 04:50pm
nekem mindegy csak lehesen cicire vetköztetni a karit ha bnet reged alapján 18+ vagy
és a fanszört is lehessen fazonra borotválni mint a szakállat
Member
Gold: 80.00
Nov 12 2013 12:58am
Quote (bajcli @ 11 Nov 2013 23:46)
mmo-champion diohejban

röhögök
Ilyen ez az internet, tele van ilyen istentelenül nyomorult buta fasz emberekkel :D
Go Back To Magyar Topic List
Prev1153315341535153615371887Next
Add Reply New Topic New Poll