Quote (dihep @ 12 Nov 2013 00:00)
olyan postot is olvastam bnet fórumon hogy OMG TÖK SZAROK AZ ÚJ MODELLEK A RÉGIEK JOBBAK
? :DD
meg hogy rakjanak be egy opciót annak aki a régieket akarja látni
ezeket így nem értem
amúgy cp postjára válaszoltam, azok sincsenek a képen amiket írtam
szóval kussoljál
jo, en most olyan threadet olvastam vegig mmo-n, ahol a gyerek meg van gyozodve arrol, hogy minden race/gender kombonak csak EGY DARAB uj arcot csinalnak, es mittomen ez osszes male human ugyanugy fog kinezni
mer nezi a gyerek ezt a kepet
http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/november/bconArtOfWoW057.jpg es nem fogja fel, hogy ez nem a kulonbozo arcokat akarja bemutatni, hanem kulonbozo featureoket
esakkor 6 oldalon keresztul magyarazza, hogy DE PEDIG BLIZZARD EGY DARAB ARCOT FOG CSAK CSINALNI MINDEN FAJNAK
aztan amikor mar huszonheten kuldik el az anyjaba, kitalal ilyeneket, hogy "de nem is amiatt a kep miatt, hanem mert a pandaknak is ugyanaz a fejuk, csak mas a szemszinuk meg mittomen"
aztan jon 5 masik ember elmagyarazni neki, hogy worgennel is ugyanez a helyzet, mert az ilyen medve- meg kutyafajzatoknak sokkal kezenfekvobb mas megkulonbozteto jegyeket csinalni, mint egy komplett arcberendezes, de attol meg a humanoidabb fajoknak tutira lesz legalabb annyi fele arcuk, mint most
DE NEM DE NEM MOCSKOS BLIZZARD *SIRASSIRASSIRAS*
eskuszom mmo-championnak is a haromnegyede annyira fajdalmasan idiota, hogy a pofam szakad le toluk... kb oda is csak azert jarok, hogy idegesitsem magam, tisztara mint regen 9gagre, most szerencsere lecsereltem egyiket a masikra, gg
/endrant