Quote (josheide @ Feb 12 2014 09:30am)
Anno postoltad, hogy anyukad kiszamolta, hogy mennyi penzt fizetett be TB-re, es hogy mennyivel olcsobban megussza ha inkabb kozvetlenul az orvosi ellatasotokert fizet.
Ez felelotlen, elore nem lato gondolkodasra vall.
Nem tehetek rola, hogy te postolsz roluk. En csak kommentalom es elemzem azokat...
Ezt én mondtam, nem anyám
És kurvára elegem van, hogy postonly üzemmódban nyomod és telibe szarsz arra amit én mondok
Hogy mi a kurva anyámért lenne felelőtlen, előre nem látó gondolkodás, hogyha most ugyanúgy eladósodnánk ha valamelyikünk súlyos beteg lenne mintha nem fizettünk volna egy deka TB-t se
ezt már a múltkor is leírtam és érdekes módon gyorsan témát váltottál, ez szerintem kurva szánalmas
heim pál kórházban voltam önkéntes, láttam mi történik az ottani családokkal, kik tudják finanszírozni a kezeléseket, gyógyszereket, műtéteket, és ki nem. Szerinted ők nem fizettek TB-t??? Dehogynem
vagyis, már a múltkor is leírtam, hogyha a TB rendszer jól müködne(mindenki ugyanannyit fizet de mivel van aki nem használ el annyi zsetont mint amennyit be tett akkor az a többlet juthatna azoknak akik meg többet használnának el mint amennyit betettek) DE NEM így müködik. M?i többet fizettünk mint amit elhasználtunk, viszont akinek kéne az a többlet amit MI "termeltünk" nem kapnak kb SZART se. SEMMI, leírom mégegyszer, SEMMI bajom nem lenne azzal, hogy mi mennyi tb-t fizetünk azt orvost nem láttam 4 éve, ha a rákos gyerekek családainak nem kéne jelzáloghitelt felvenni a házra, hogy vizet tudjanak venni a gyereknek, mert a tb nem támogatja, amit meg igen azt csak 80-50-30-20-10%ban.
This post was edited by Vismajor on Feb 12 2014 02:49am