Quote (tevetava @ 23 Apr 2013 22:09)
sajnálom az országomat, de legfőképp azokat, akik tenni akarnak a változásért. nem lesz könnyű dolguk.
Valóban nem lesz.
Hollóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy nem is értem hogy minek politizál? Eldöntötte hogy elmegy és vissza se jön, akkor meg mit érdekli hogy mi történik egy olyan országban amihez semmi köze (mert ugye az álláspontja szerint azoknak a magyaroknak semmi köze az országhoz akik kiutaztak, vagy kint születtek) Félre értés ne essék, nem ítélem én el azokat akik ki kényszerülnek, vagy kimennek pénzt gyűjteni egy kicsit, de azokat sem akik kint élnek és csak pár havonta, évente, vagy épp csak a nyugdíjas éveire jön haza, ők is hozzájárulnak a gazdasághoz, de még azokat sem ítélem el akik vissza se néznek. Van a könnyű, és van a helyes út (hogy egy filmből idézzek) mindenkinek maga kell eldöntenie hogy melyiket járja, de a másik úton járóknak nem róhatja fel hogy mit miért és hogyan csinál. Ezért irritál ez a kis (bocsánat a kifejezésért) tetű, hogy ő akarja nekem megmondani hogy a történelem a múlt, és elmúlt, nem kell vele foglalkozni. Engem személy szerint büszkeséggel tölt el a több mint ezer éves történelmünk, nem csak az államalapítástól, de egészen vissza Magna Hungariaig, sőt Attiláig. Nem bánom hogy téged ez nem érdekel és hidegen hagy, azt sem bánom ha elmész egy 200 vagy egy 20 éves országba, aminek a történelme egy smsben elküldhető, de azt neked nincs jogod megmondani nekem hogy én mit kezdjek az életemmel, csak menj és légy sikeresebb mint én itthon.