d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Felsőoktatás Topik > Bmebme
Prev1152153154155156327Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Jul 23 2014 01:00am
Quote (Vismajor @ 23 Jul 2014 01:18)
Ha kozepsuliban kellett volna emelteznem akkor valszeg igen, marmint tori
Igy 3 evvel iskola utan szobelizni sokkal egyszerubb volt. Ha kozepsuliban lennek es benne lennek a toriben hulye lettem volna ket tetelt huzni lol

De egyebkent honnan tudjam, nincs viszonyitasi alapom

Angolbol is csak szobeliztel, meg emelt toribol is, igy lett 468 pontod. Gondolom ennek a ket erettsegidnek az eredmenyet duplaztad...

Az angol irasbeli nyelvtani reszen tipikus, hogy minden egyes nyelvhelyessegi hibaert nem egy szazalekot vesztesz, hanem kettot.

Ha ezt duplazod, akkor egyetlen nyelvtani hibaert 4 pontot vesztettel volna azonnal. 468 --> 464.

Es bar nagyon folyekonyan beszelsz angolul, az ember konnyen ejt 1-1 hibat az irasbeliben.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 23 2014 01:12am
így elnézve az ilyen ponthatárokat,
szerencse h én fogyatékos képzőre járok, 240 (vagy már 300?) -as ponthatárral,
különben sose mehettem volna egyetemre :c
Member
Jul 23 2014 01:15am
Quote (Anarkin @ 23 Jul 2014 08:12)
így elnézve az ilyen ponthatárokat,
szerencse h én fogyatékos képzőre járok, 240 (vagy már 300?) -as ponthatárral,
különben sose mehettem volna egyetemre :c

Kozep Matek - info erettsegivel istentelen sok pontot ossze lehet szedni.
Member
Gold: 3,747.73
Jul 23 2014 02:01am
Quote (josheide @ Jul 23 2014 08:00am)
Angolbol is csak szobeliztel, meg emelt toribol is, igy lett 468 pontod. Gondolom ennek a ket erettsegidnek az eredmenyet duplaztad...

Az angol irasbeli nyelvtani reszen tipikus, hogy minden egyes nyelvhelyessegi hibaert nem egy szazalekot vesztesz, hanem kettot.

Ha ezt duplazod, akkor egyetlen nyelvtani hibaert 4 pontot vesztettel volna azonnal. 468 --> 464.

Es bar nagyon folyekonyan beszelsz angolul, az ember konnyen ejt 1-1 hibat az irasbeliben.

Angol yy, abban egyertelmuen elonyom volt, hisz arra a szobelire tanulni sem kellett.
Member
Gold: 1.00
Jul 23 2014 02:02am
Nem tudom minek ez a hadjárat vismajor ellen. Nyilván minden rendszerben vannak hibák, nincs olyan, ahol minden pont fair.
Nem ő tehet róla, hogy a szabályok szarok, most akkor mit kellene csinálnia? Közölni, hogy de ő akkor meg sem próbál egyetemre menni, mert a szabályok őt segítik?

Eleinte vicces volt, hogy poénkodtunk az ismerje fel a kék háromszöget dolgon, de szerintem ez már egy kicsit túlzás. A diákok elenyésző százaléka jut be így, simán lenyelhető probléma a rendszerben, pláne hogy mivel a keretszámot nem érik el ezekkel a ponthatárokkal még csak azt sem lehet mondani, hogy elveszi valakinek a helyét, mert nem (tavalyi statisztika alapján).
Szerintem hülye lenne nem csinálni, ha van rá lehetősége, azért legyen McDonaldsos dolgozó, mert lejt neki a pálya? Az egyetemen úgyis ugyanazt kell majd csinálnia, sőt egy csomószor majd szóbeliznie kell majd, ami sokszor lehet szívás.

Egyébként meg az egész felvételi rendszer egy rakás szar. Semmit sem mutat meg abból, hogy ki mire képes.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 23 2014 02:07am
Member
Gold: 5,390.00
Jul 23 2014 02:49am
Quote (CyberPunk666 @ Jul 23 2014 09:02am)
Nem tudom minek ez a hadjárat vismajor ellen. Nyilván minden rendszerben vannak hibák, nincs olyan, ahol minden pont fair.
Nem ő tehet róla, hogy a szabályok szarok, most akkor mit kellene csinálnia? Közölni, hogy de ő akkor meg sem próbál egyetemre menni, mert a szabályok őt segítik?

Eleinte vicces volt, hogy poénkodtunk az ismerje fel a kék háromszöget dolgon, de szerintem ez már egy kicsit túlzás. A diákok elenyésző százaléka jut be így, simán lenyelhető probléma a rendszerben, pláne hogy mivel a keretszámot nem érik el ezekkel a ponthatárokkal még csak azt sem lehet mondani, hogy elveszi valakinek a helyét, mert nem (tavalyi statisztika alapján).
Szerintem hülye lenne nem csinálni, ha van rá lehetősége, azért legyen McDonaldsos dolgozó, mert lejt neki a pálya? Az egyetemen úgyis ugyanazt kell majd csinálnia, sőt egy csomószor majd szóbeliznie kell majd, ami sokszor lehet szívás.

Egyébként meg az egész felvételi rendszer egy rakás szar. Semmit sem mutat meg abból, hogy ki mire képes.

nem azzal van a gond, hogy szar a rendszer, hanem azzal, hogy vismajor szerint o megerdemelte a pontot ait elert (:

Quote (Vismajor @ Jul 23 2014 05:14am)
Istenem jarabekg
Miert buntetsz miert

jolvan vismajor, most ulj le es nyugodj meg, es fogadd el, hogy van jobb dolgom annal, hogy pontosan fejben tartsam hogy hany pluszpontod van osszesen

This post was edited by jarabekg on Jul 23 2014 02:56am
Member
Jul 23 2014 04:14am
Quote (jarabekg @ Jul 23 2014 09:49am)
nem azzal van a gond, hogy szar a rendszer, hanem azzal, hogy vismajor szerint o megerdemelte a pontot ait elert (:

jolvan vismajor, most ulj le es nyugodj meg, es fogadd el, hogy van jobb dolgom annal, hogy pontosan fejben tartsam hogy hany pluszpontod van osszesen

Senki sem kerte hogy tudd hogy hany plusz pontom van, csak basic matek skillt hogyha 40 ponttal 506 pontom van es annyi nem lehet akkor nyilvan kitoltottem a 100as keretet
Es bar szerintetek nekem ingyen adtak az erettsegit azert kellett huznom ket tetelt es azokat eloadni, es ez nagyon jol sikerult. 95% lett ugy h ez ket tetelnek az atlaga, masok egy tetel huzasaval sem ernek el ilyen szazalekot(csak szobelirol beszelek persze) miert ne hihetnem hogy "elertem valamit"?
Member
Jul 23 2014 04:44am
Quote (Vismajor @ 23 Jul 2014 11:14)
Senki sem kerte hogy tudd hogy hany plusz pontom van, csak basic matek skillt hogyha 40 ponttal 506 pontom van es annyi nem lehet akkor nyilvan kitoltottem  a 100as keretet
Es bar szerintetek nekem ingyen adtak az erettsegit azert kellett huznom ket tetelt es azokat eloadni, es ez nagyon jol sikerult. 95% lett ugy h ez ket tetelnek az atlaga, masok egy tetel huzasaval sem ernek el ilyen szazalekot(csak szobelirol beszelek persze) miert ne hihetnem hogy "elertem valamit"?

Sajnos ki kell abranditsalak. Altalaban a szobelin az emberek eleg jo pontokat szoktak kapni. (nekem ha jol emlekszem minden szobelim max pontos lett , ugyanez a tesomnak es megsem volt annyi pontom mint neked ((lol nem is vettek volna fel a Corvinusra))

Szoval igen, az atlaghoz kepest neked kb. ingyen adtak az erettsegit es az atlaghoz kepest elenyeszo teljesitmennyel jutottal be a Corvinusra. Ezert el kene fogadnod, hogy nem ertel el lofaszt se csak ugyesen kihasznaltad a rendszer adta kiskapukat.

Persze ha ezt achievementnek szamitjuk akkor vegulis...

Majd az egyetemi teljesitmenyeddel bizonyithatsz, de addig kicsit tobb szerenyseget.
Member
Jul 23 2014 04:53am
Quote (josheide @ Jul 23 2014 11:44am)
Sajnos ki kell abranditsalak. Altalaban a szobelin az emberek eleg jo pontokat szoktak kapni. (nekem ha jol emlekszem minden szobelim max pontos lett , ugyanez a tesomnak es megsem volt annyi pontom mint neked ((lol nem is vettek volna fel a Corvinusra))

Szoval igen, az atlaghoz kepest neked kb. ingyen adtak az erettsegit es az atlaghoz kepest elenyeszo teljesitmennyel jutottal be a Corvinusra. Ezert el kene fogadnod, hogy nem ertel el lofaszt se csak ugyesen kihasznaltad a rendszer adta kiskapukat.

Majd az egyetemi teljesitmenyeddel bizonyithatsz, de addig kicsit tobb szerenyseget.

Milyen tobb szerenyseget te szardarab? Egy percig se vertem magam itt amig megint elnem kezdtel ugralni mibt vmi kis ovodas kisfasz akinek kurvara faj hogy en nem irasbeliztem
Es en felvin olvastam csomo forumot emelt torin egyetlen egy hozzaszolo mondta hogy 100% lett tobbi mint 90 alatti kb. De persze mindenki 100%ot felel emelt toribol mon es az en 95%ommal otvarfos vagyok es nem ertem el semmit. Te meg irtal par szep esszet es kint vered magad bufeszakon es megse szolok be neked te kis fasz pedig akkora egod van hogy az megy be eloszor az ajton ha bemesz valahova, disztingvalj mar kocsoggyerek molesztalt apad kiskorodban vagy mivan?
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jul 23 2014 04:54am
Quote (josheide @ 23 Jul 2014 11:44)

pls
Go Back To Magyar Topic List
Prev1152153154155156327Next
Add Reply New Topic New Poll