Quote (CyberPunk666 @ Jul 23 2014 09:02am)
Nem tudom minek ez a hadjárat vismajor ellen. Nyilván minden rendszerben vannak hibák, nincs olyan, ahol minden pont fair.
Nem ő tehet róla, hogy a szabályok szarok, most akkor mit kellene csinálnia? Közölni, hogy de ő akkor meg sem próbál egyetemre menni, mert a szabályok őt segítik?
Eleinte vicces volt, hogy poénkodtunk az ismerje fel a kék háromszöget dolgon, de szerintem ez már egy kicsit túlzás. A diákok elenyésző százaléka jut be így, simán lenyelhető probléma a rendszerben, pláne hogy mivel a keretszámot nem érik el ezekkel a ponthatárokkal még csak azt sem lehet mondani, hogy elveszi valakinek a helyét, mert nem (tavalyi statisztika alapján).
Szerintem hülye lenne nem csinálni, ha van rá lehetősége, azért legyen McDonaldsos dolgozó, mert lejt neki a pálya? Az egyetemen úgyis ugyanazt kell majd csinálnia, sőt egy csomószor majd szóbeliznie kell majd, ami sokszor lehet szívás.
Egyébként meg az egész felvételi rendszer egy rakás szar. Semmit sem mutat meg abból, hogy ki mire képes.
nem azzal van a gond, hogy szar a rendszer, hanem azzal, hogy vismajor szerint o megerdemelte a pontot ait elert (:
Quote (Vismajor @ Jul 23 2014 05:14am)
Istenem jarabekg
Miert buntetsz miert
jolvan vismajor, most ulj le es nyugodj meg, es fogadd el, hogy van jobb dolgom annal, hogy pontosan fejben tartsam hogy hany pluszpontod van osszesen
This post was edited by jarabekg on Jul 23 2014 02:56am