Quote (ace07 @ 4 Jun 2012 17:37)
hogy csinálod melee karival? Én barbbal vagyok (54K life, 8K armor) és néha 1-2 ütéstől behalok act2-n. Dodge meg block magas nálad? vagy a resistek?
~ 700 allres, 6k armor, 1200 dex, 800 vita (30k), 16k dmg, 800 life on hit
engem is ütnek rendesen, csak 6-ből 4 defensive skill (serenity, heal, wind, mantra, deadly-keen, ally), így vagy absolom a krvákat, vagy visszatöltődik
2 napja láttam hogy pont ilyen statokkal tolták a3-at streamen, csak 3x ennyi dmg-el, mondom kipróbálom és egész tűrhető -- akkor szereztem kis life on hit-et még, és tényleg jó deadly reach-el
fel kell őket húzni a lépcsőre, ally tankolja (legértékesebb skill kb), és sávban többet üt = többször 800 life
most igazából 200+ armor kéne minden cuccomra a meglévő statok mellé, egy string of ears 20%-al, és egy olyan fegyó mint ami most van, csak +250 dmg-el (1 hete nem találok értelmeset)
barbal dunno, mert Norbyt szoktam látni, igaz hogy neki mittudomén 1 millió K dmg-e van (57k+) azt hiszem, viszont nagyon könnyen begyakják -- én meg ott állok 3 percig, ütöm ütöm mint egy hülye, csak nem sebzem -- de így legalább halad a dolog (soloban sebzek is)
kékeket / lilákat már nem is kell dodgeolni, rare pack meg kb úgy néz ki h. behúzom a sarokba, meghalok és megyek tovább xd