Quote (Senee @ Nov 29 2012 03:47am)
mert nem tudnak normálisan szólni az emberhez
mikor idejöttem tök normális voltam első körben
aztán a sok tirpák tahó a már megszokott stílusával betalált és általában ez beválik nekik és mindenki elmegy miatta.. de most itt velem küzdenek már 2-3 éve, úgyhogy innentől kezdve remélhetőleg és ahogy látszik is a példádból; már normálisan fognak hozzáállni az újonnan idetévedőkhöz.
régen itt irtam egy szimpla véleményt az egyik topicban, SENKIT SEM MEGSÉRTVE, direkt figyelve rá, erre ilyen válaszok jönnek, hogy TAKARODJ meg le se írom, mert ez a sok retek reportolja és csak a szó miatt már suspit kapok
aztán én ezeket megjegyeztem, nem mentem el és azt adtam vissza amit kaptam
és ez megy már több éven keresztül
engem hibáztatnak, hogy fasz vagyok holott hogy a gecibe ne lennék fasz
kanyáznak, takarodjoznak aztán megvannak lepődve, ha valaki szétbaszná a hülye fejüket... érdekes felfogás...
és nem, nem megyek el, mert sokat lehet nevetni, mindettől függetlenül is + haragtartó ember se vagyok mert bármelyik faszhoz tudok normálisan is szólni. csak nem felejtek....
biztos én értelmezem rosszul, de gyakorlatilag azért is vagy itt, hogy osszad vissza a sok szart, amit kaptál annak ellenére, hogy azt mondod nem vagy haragtartó.
valamelyikünk nem ismeri a fogalom jelentését. továbbá éretlennek tartom ezt mentalitást. ha tudsz adni linket ahhoz a topikhoz, akkor szívesen beleolvasnék.