d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1152415251526152715282492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 343.00
Member
Gold: 13,000.00
Nov 28 2012 06:16pm
hihetetlenül gyökér baszd meg!

jajj, a link egész véletlen lemaradt

http://www.youtube.com/watch?v=apVZCG5zAxw

This post was edited by Flutter on Nov 28 2012 06:21pm
Member
Nov 28 2012 06:18pm
Quote (Flutter @ Nov 29 2012 12:16am)
hihetetlenül gyökér baszd meg!

na ez már szívből jött

kár hogy nem quoteolt
de talán kap valamit így is.. ha mást nem, majd összeadódik a többivel. ez a fiú se tudja túlzottan fékezni magát

végülis ezzel is megelégszem. hogy nem tudtok nyíltan takarodjozni meg kurvaanyázni és editelnetek, odafigyelnetek kell
nehogymár olyan istenkirálnyak képzeljétek magatokat, hogy bárkivel bármit megtehettek.

5 User(s) are reading this topic (0 Guests and 2 Anonymous): sylke, josheide, RRC

ég benned is a vágy mi, fiú?! :D:D
mit neked 50%! Ne fogd vissza magad!
hát hogy élhet egy ilyen utolsó pondró mint én ezen a bolygón! elképesztő
mondd meg nekem! tudjam már hol a helyem, az angyalát!

5 User(s) are reading this topic (0 Guests and 3 Anonymous): josheide, RRC

te meg már gondolom készíted a szervezett eltüntetésemet, magyar-külföldi tt-k és modok segítségével.
kíváncsi lennék mennyi postom van már összegyűjtve és mi a kérvény szövege

This post was edited by Senee on Nov 28 2012 06:33pm
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 28 2012 07:09pm
Quote (Senee @ Nov 29 2012 01:18am)
na ez már szívből jött

kár hogy nem quoteolt
de talán kap valamit így is.. ha mást nem, majd összeadódik a többivel. ez a fiú se tudja túlzottan fékezni magát

végülis ezzel is megelégszem. hogy nem tudtok nyíltan takarodjozni meg kurvaanyázni és editelnetek, odafigyelnetek kell
nehogymár olyan istenkirálnyak képzeljétek magatokat, hogy bárkivel bármit megtehettek.

5 User(s) are reading this topic (0 Guests and 2 Anonymous): sylke, josheide, RRC

ég benned is a vágy mi, fiú?! :D:D
mit neked 50%! Ne fogd vissza magad!
hát hogy élhet egy ilyen utolsó pondró mint én ezen a bolygón! elképesztő
mondd meg nekem! tudjam már hol a helyem, az angyalát!

5 User(s) are reading this topic (0 Guests and 3 Anonymous): josheide, RRC

te meg már gondolom készíted a szervezett eltüntetésemet, magyar-külföldi tt-k és modok segítségével.
kíváncsi lennék mennyi postom van már összegyűjtve és mi a kérvény szövege

eleinte nem értettem, hogy miért utálnak téged is meg azt a másik srácot is, de te hamar megértetted velem. köszönöm.
Member
Nov 28 2012 07:14pm
Quote (Eoghan @ Nov 29 2012 01:09am)
eleinte nem értettem, hogy miért utálnak téged is meg azt a másik srácot is, de te hamar megértetted velem. köszönöm.

nem hibáztatlak, leginkább engem látsz fasznak
de lófaszt se tudsz az egészről, hogy mi miből indult és mi miért van..
..viszont emiatt sem hibáztatlak, hogy ennek ellenére még te is bepofázol, hisz csak így haverkodhatsz össze az itteniekkel, ha azt rugdosod akit mindenki utál. majd tudtok együtt röhögni.. have fun with it
Member
Gold: 33,265.80
Nov 28 2012 07:19pm
Quote (Eoghan @ 29 Nov 2012 03:09)

Egesz normalis embernek tunsz. :)
Member
Gold: 2,650.01
Nov 28 2012 07:22pm

ezen besírtam
Member
Gold: 0.00
Warn: 10%
Nov 28 2012 07:42pm
Quote (Senee @ Nov 29 2012 02:14am)
nem hibáztatlak, leginkább engem látsz fasznak
de lófaszt se tudsz az egészről, hogy mi miből indult és mi miért van..
..viszont emiatt sem hibáztatlak, hogy ennek ellenére még te is bepofázol, hisz csak így haverkodhatsz össze az itteniekkel, ha azt rugdosod akit mindenki utál. majd tudtok együtt röhögni.. have fun with it

értem az elméletedet.
viszont az elmúlt 2 napban minden posztod egy önutálat-gerjesztő megjegyzés volt, amivel folyamatosan kihangsúlyoztad, hogy mennyire utálva vagy és még buzdítod is a jelenlévőket, hogy csinálják még. miért?
mint gyakorlatilag kívülálló mondtam neked azt, amit mert ezt látom. miért mondanék mást?

@Josheide: köszönöm. :)
Member
Nov 28 2012 08:47pm
Quote (Eoghan @ Nov 29 2012 01:42am)
értem az elméletedet.
viszont az elmúlt 2 napban minden posztod egy önutálat-gerjesztő megjegyzés volt, amivel folyamatosan kihangsúlyoztad, hogy mennyire utálva vagy és még buzdítod is a jelenlévőket, hogy csinálják még. miért?
mint gyakorlatilag kívülálló mondtam neked azt, amit mert ezt látom. miért mondanék mást?

@Josheide: köszönöm.  :)

mert nem tudnak normálisan szólni az emberhez
mikor idejöttem tök normális voltam első körben
aztán a sok tirpák tahó a már megszokott stílusával betalált és általában ez beválik nekik és mindenki elmegy miatta.. de most itt velem küzdenek már 2-3 éve, úgyhogy innentől kezdve remélhetőleg és ahogy látszik is a példádból; már normálisan fognak hozzáállni az újonnan idetévedőkhöz.

régen itt irtam egy szimpla véleményt az egyik topicban, SENKIT SEM MEGSÉRTVE, direkt figyelve rá, erre ilyen válaszok jönnek, hogy TAKARODJ meg le se írom, mert ez a sok retek reportolja és csak a szó miatt már suspit kapok

aztán én ezeket megjegyeztem, nem mentem el és azt adtam vissza amit kaptam
és ez megy már több éven keresztül
engem hibáztatnak, hogy fasz vagyok holott hogy a gecibe ne lennék fasz
kanyáznak, takarodjoznak aztán megvannak lepődve, ha valaki szétbaszná a hülye fejüket... érdekes felfogás...
és nem, nem megyek el, mert sokat lehet nevetni, mindettől függetlenül is + haragtartó ember se vagyok mert bármelyik faszhoz tudok normálisan is szólni. csak nem felejtek....
Member
Gold: 710.00
Nov 28 2012 09:08pm
Quote (Senee @ Nov 29 2012 02:47am)
mert nem tudnak normálisan szólni az emberhez
mikor idejöttem tök normális voltam első körben
aztán a sok tirpák tahó a már megszokott stílusával betalált és általában ez beválik nekik és mindenki elmegy miatta.. de most itt velem küzdenek már 2-3 éve, úgyhogy innentől kezdve remélhetőleg és ahogy látszik is a példádból; már normálisan fognak hozzáállni az újonnan idetévedőkhöz.

régen itt irtam egy szimpla véleményt az egyik topicban, SENKIT SEM MEGSÉRTVE, direkt figyelve rá, erre ilyen válaszok jönnek, hogy TAKARODJ meg le se írom, mert ez a sok retek reportolja és csak a szó miatt már suspit kapok

aztán én ezeket megjegyeztem, nem mentem el és azt adtam vissza amit kaptam
és ez megy már több éven keresztül
engem hibáztatnak, hogy fasz vagyok holott hogy a gecibe ne lennék fasz
kanyáznak, takarodjoznak aztán megvannak lepődve, ha valaki szétbaszná a hülye fejüket... érdekes felfogás...
és nem, nem megyek el, mert sokat lehet nevetni, mindettől függetlenül is + haragtartó ember se vagyok mert bármelyik faszhoz tudok normálisan is szólni. csak nem felejtek....

tldr
Go Back To Magyar Topic List
Prev1152415251526152715282492Next
Add Reply New Topic New Poll