d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1152415251526152715285001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 100.00
Dec 1 2010 02:35pm
Quote (Baleee @ Dec 1 2010 10:34pm)
d2jsp Forums > Magyar >Official /care Topic

oh wai-

inkább használd egy icipicit az agyacskád, hidd el nekem, ha ez egy spamtopic lenne, már be lenne zárva
Member
Gold: 2,366.74
Dec 1 2010 02:39pm
Quote (Epiphone @ 1 Dec 2010 21:35)
inkább használd egy icipicit az agyacskád, hidd el nekem, ha ez egy spamtopic lenne, már be lenne zárva

hát akkor milyen topik?
Member
Gold: 535.00
Dec 1 2010 02:40pm
Ezt találtam FB-on. Tudom hogy az összes ilyen egy idióta kitaláció, de azért ezt nem tudtam csak úgy otthagyni . Ja amúgyis /Care

Egy fiú azt mondta a barátnőjének, aki műtét előtt állt, hogy majd a korházban amíg bentlesz, minden nap meglátogatja majd. A lány Mondta hogy nemkell, mert elég messze van a kórház a barátjától. De a fiú akkoris erősködött, hogy őt fogja először meglátni amikor feléb a lány a műtét után. Már 2 napja bent feküdt a kórházban, a vizsgálatok miatt, de a fiú sehol. Se telefon, se üzenet. Másnap a műtét előtt nemsokkal dobott egy sms-t, azzal hogy: Szia édes. Neharagudj.Ma mégsem tudok bemenni hozzád. De holnap esküszöm bemegyek, csak irj majd, ha felébredtél. Miután elolvasta, két könnycsepp jelent meg a szemében. De nemvolt ideje gondolkozni, mert jöttek is érte, hogy elvigyék a műtőbe. Édesanyja adott egy puszit, és őis sírt. Nagy műtét volt. Nemtudták eltávolítani a daganat teljes részét, de mindenki reménykedett benne, hogy ez nem jelent majd különösképp nagy bajt. A lányt lélegeztetőgépen tartották, amíg nemvoltak meggyőződve, hogy stabil e az álllapota. Gyenge volta lány, mivel el sem tudott búcsúzni a barátjától. A szülei mellette voltak éjjel-nappal, hogy életben maradjon. De hiába. A lány nem tudott koncentrálni, mert az akit a legjobban szeretett cserben hagyta. A barátja megijedt hogy nemjött sms a lánytól, ígyhát bement a kórházba, hogy meglátogassa. És ekkor hallotta a szörnyűű hírt, a lány meghalt. :'(( by:wikii

tanulság? Az életben maradáshoz KURVÁRA koncentrálni kell!!!!
Member
Gold: 80.00
Dec 1 2010 02:41pm
Quote (Epiphone @ 1 Dec 2010 21:35)

a subon minden topic spam
Member
Gold: 62.00
Dec 1 2010 02:43pm
Quote (LaserBack @ 1 Dec 2010 21:40)
Ezt találtam FB-on. Tudom hogy az összes ilyen egy idióta kitaláció, de azért ezt nem tudtam csak úgy otthagyni . Ja amúgyis /Care

Egy fiú azt mondta a barátnőjének, aki műtét előtt állt, hogy majd a korházban amíg bentlesz, minden nap meglátogatja majd. A lány Mondta hogy nemkell, mert elég messze van a kórház a barátjától. De a fiú akkoris erősködött, hogy őt fogja először meglátni amikor feléb a lány a műtét után. Már 2 napja bent feküdt a kórházban, a vizsgálatok miatt, de a fiú sehol. Se telefon, se üzenet. Másnap a műtét előtt nemsokkal dobott egy sms-t, azzal hogy: Szia édes. Neharagudj.Ma mégsem tudok bemenni hozzád. De holnap esküszöm bemegyek, csak irj majd, ha felébredtél. Miután elolvasta, két könnycsepp jelent meg a szemében. De nemvolt ideje gondolkozni, mert jöttek is érte, hogy elvigyék a műtőbe. Édesanyja adott egy puszit, és őis sírt. Nagy műtét volt. Nemtudták eltávolítani a daganat teljes részét, de mindenki reménykedett benne, hogy ez nem jelent majd különösképp nagy bajt. A lányt lélegeztetőgépen tartották, amíg nemvoltak meggyőződve, hogy stabil e az álllapota. Gyenge volta lány, mivel el sem tudott búcsúzni a barátjától. A szülei mellette voltak éjjel-nappal, hogy életben maradjon. De hiába.A lány nem tudott koncentrálni, mert az akit a legjobban szeretett cserben hagyta. A barátja megijedt hogy nemjött sms a lánytól, ígyhát bement a kórházba, hogy meglátogassa. És ekkor hallotta a szörnyűű hírt, a lány meghalt. :'(( by:wikii

ez tenyleg szar.
Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Dec 1 2010 03:02pm
Megfájdult a torkom... :wacko:
Member
Gold: 0.00
Dec 1 2010 03:08pm
Quote (Fezmin @ 1 Dec 2010 23:02)
Megfájdult a torkom...  :wacko:

nekem is jólenne. holnap duplairodalom
Member
Gold: 80.00
Dec 1 2010 03:08pm
Quote (LaserBack @ 1 Dec 2010 21:40)

Egy fiú azt mondta a barátnőjének, aki műtét előtt állt, hogy majd a korházban amíg bentlesz, minden nap meglátogatja majd. A lány Mondta hogy nemkell, mert elég messze van a kórház a barátjától. De a fiú akkoris erősködött, hogy őt fogja először meglátni amikor feléb a lány a műtét után. Már 2 napja bent feküdt a kórházban, a vizsgálatok miatt, de a fiú sehol. Se telefon, se üzenet. Másnap a műtét előtt nemsokkal dobott egy sms-t, azzal hogy: Szia édes. Neharagudj.Ma mégsem tudok bemenni hozzád. De holnap esküszöm bemegyek, csak irj majd, ha felébredtél. Miután elolvasta, két könnycsepp jelent meg a szemében. De nemvolt ideje gondolkozni, mert jöttek is érte, hogy elvigyék a műtőbe. Édesanyja adott egy puszit, és őis sírt. Nagy műtét volt. Nemtudták eltávolítani a daganat teljes részét, de mindenki reménykedett benne, hogy ez nem jelent majd különösképp nagy bajt. A lányt lélegeztetőgépen tartották, amíg nemvoltak meggyőződve, hogy stabil e az álllapota. Gyenge volta lány, mivel el sem tudott búcsúzni a barátjától. A szülei mellette voltak éjjel-nappal, hogy életben maradjon. De hiába.A lány nem tudott koncentrálni, mert az akit a legjobban szeretett cserben hagyta. A barátja megijedt hogy nemjött sms a lánytól, ígyhát bement a kórházba, hogy meglátogassa. És ekkor hallotta a szörnyűű hírt, a lány meghalt. :'(( by:wikii

hát ez jó szar.
viszont volt egy ami kifejezetten tetszett
here it is
olt 1x 1 lány, aki születésétől fogva vak volt, ezért utálta az egész világot, és benne mindenkit, kivéve a barátját...Ő mindig ott volt vele, segített nek, és bíztatta.. míg végre eljött a nap, a lányak találtak végre 1 donort, aki felajánlotta a szemeit..A lány nagyon örült neki, barátja megkérdezte tőle,: ha látni ...fog hozzá megy-e feleségül? A lány "IGEN"t mondott. Az operáció sikerült, mikor a lány elösszőr kinyitotta a szemeit, a barátját látta, de Ő is vak volt. A fiú megkérdezte, hogy akkor mostmár hozzá megy? De a lány elutasította, pár napon belül, a lány kapott 1 levelet, amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot, és a levél végén állt 1 mondat: "VIGYÁZZ KÉRLEK A SZEMEIMRE"

This post was edited by Cpt_Ghost on Dec 1 2010 03:10pm
Member
Gold: 0.08
Dec 1 2010 03:13pm
Quote (Fezmin @ Dec 1 2010 09:02pm)
Megfájdult a torkom...  :wacko:

mégiscsak kitömtek fasszal?
Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Dec 1 2010 03:14pm
Quote (Liliomtipro @ 1 Dec 2010 23:13)