d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > General That Feel When Topic > Mutasd Ki érzéseid
Prev1152015211522152315245001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 355.92
Feb 18 2013 05:18am
Quote (SnoopDogg @ Feb 18 2013 05:25am)
őőő kb eltörtem volna a kis szaros kezét úgy rögtön azzal a lendülettel, h befogja a szemem (ha nem is a kezét az egyik ujját rögtön) : D meg én verekedésnél jobban védem a faszom mint a fejem megpróbálna tökön rúgni valamelyik szinte biztos h a térdembe rúgna :D

amúgy annyira nem.. egy átlag embert combon rúgsz aki nem szokott hozzá (és rendesen combon rúgod, amit azért gyakorolni kell, h elsajátítsd a teknikát) akkor kurvára nem fog lábon maradni .. és ezután rögtön mehet térdel 1 fejes és bb.

amúgy meg ha 2 embernél több megy rád nem szabad hagyni, hogy körül vegyenek és csak mindig a legközelebbit szurkálni szép egyenesekkel ~ egy ütésből simán eltöröd az orrát -> bekönnyezik, ömlik a vér az orrából nem fog az már pattogni ... 2 embert olyan pikk pakk harcképtelennél lehet tenni, hogy csak na.. kb 5másodperc

nyáron balaton soundon 3 kis buzi odajött kötekedni az egyiket rögtön orron fejeltem eltört az orra a másiknak meg ment egy lendületes pörgésből a fejes (kézzel) ami olyan kibaszott gyors, hogy elhajolni nem tud előle a kezét meg hiába teszi bele mert akkora lendülettel megy az ütés, hogy lófaszt sem ér ... (2/2 ezzel a teknikával a kiütés) a 3. gyerek meg totál lesokkolt meg sem próbált megütni vagy védekezni :D

Verekedésnél ami kurvára számít, h te üss először mert kurva nagy helyzeti előnyhöz juttat imo.

de ferkipper tipikusan az "ez a gyerek kondizik, úgyhogy biztos jól verekszik" csoportot képviseli, amit évek óta nem bírok feldolgozni, és annyiban tényleg igaza van, hogy sokat tud számítani a súlykülönbség (mondjuk kb. azonos technikai szintnél), viszont sosem lehet tudni, hogy az az 50 kilós ropi gyerek mennyire tapasztalt és technikás (és sok cigánygyerek van, aki már 5 éves kora óta folyamatosan verekszik a többi majommal), szóval ez a "rám csimpaszkodik meg befogja a szemem, de én meg olyanokat lezúgatok neki, hogy összetöröm a csontjait" hozzáállás elég akciófilmesnek hangzik nekem.... (és most mondjuk vonatkoztassunk el a 14 éves kortól, vegyünk általánosságban ilyen kis ropi gyerekeket)

mikor jártam thaiboxolni, nem egyszer találkoztam olyan srácokkal, akikből ránézésre egy értelmes ütést nem néztem volna ki, meg 60 kilót sem, aztán pofozták végig a népet
az meg a másik, hogy egy tiszta találattal még 1 nő is simán ki tud ütni, úgyhogy csak nem képzelném magam terminátornak azért, mert megdicsértek a konditeremben
Member
Gold: 0.00
Feb 18 2013 05:42am
CP elképzelését nem értem, odamegy az egyik és befogja a szemét??? wtf :D
Member
Gold: 1.00
Feb 18 2013 05:52am
Quote (Fej @ 18 Feb 2013 13:42)
CP elképzelését nem értem, odamegy az egyik és befogja a szemét??? wtf :D

hárman megtámadnak, és az egyik arra megy, hogy az arcodba nyúljon. Amúgy az arcbanyúlás egy alaptechnika, ha a másik erősebb. Ez pedig nem egy megoldhatatlan dolog, ha egyszerre két irányból jönnek. Felfokozott állapotban elég durva, ha egy pillanatra nem látsz és ha oda kapsz, már támad is a másik, ha nem kapsz oda, akkor meg fogja a fejed.

Ketten egy ellen a legalapvetőbb támadás, hogy meg kell fogni az egyedül lévő fejét. Lehetőleg karral körülfogni bármi áron. Az az 1-2 másodperc ameddig leszeded már bőven elég a másiknak, hogy mondjuk a bokádba úgy beletalpaljon, hogy nem tudsz ráállni. Ráugrani valakire nem nagy művészet, de persze csak akkor van értelme ,ha van társad.
Member
Gold: 22,413.07
Feb 18 2013 06:51am
ITT: szóban verekedés
Member
Gold: 355.92
Feb 18 2013 07:16am
Quote (lacketto @ Feb 18 2013 02:51pm)
ITT: szóban verekedés

tegnap ugy bevoltam baszva,és ugy megvertek hogy eltört az orrom háhá még amikor utotek akkor is csak rohogtem tongue.gif

de szar... mert olyanok vertek meg akik ismernek és könnyu olyan embert megverni aki hulla merev... mert 1 ik se mer hozzám szolni ha jozzan vagyok...

csicska gecik ezeket utálom én...

fogamat féltetem olyan ko voltam inkáb aptam bár 1 et ütötem 1 ikre asszem földön maradt utána...
de most ez csak jo 3000 sulis biztosito 3000 állami biztosito ez már 6 k meg tegnap bevittek haver anyák a sürgöségire ... oszt adtak valami papirt elmegyek a gyerekhez megmnodom neki fizetsz vagy 20k-t akkor nem verlek meg de ha nem fizetsz akkor toloszékbe verem meg megbasszák vagy 100 rel szall... inkább a 20 k-s maradjon aztm hiszem ambol legalabb lesz mibol inni
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Feb 18 2013 11:53pm
Quote (Karan2_Returned @ Feb 18 2013 12:57pm)
Ha ennyivel erösebb vagy hogy több embert harckeptelenne teszel masodpercek alatt akkor mindegynek kene lennie hogy elöször ütsz.

Masreszt sokkal sokkolobb az atlagembernek hogy tamadni keszült es a vegen ö van a földön.

éppen ezért tudok 2embert pár másodperc alatt harcképtelenné tenni mert én kezdek ami azt jelenti, h az elsővel kb azt csinálok amit akarok, rákészülhetek rendesen arra, hogy fogom kiütni
ofc ez csak az átlagemberen működik akik nem tanultak verekedni
amúgy meg nem értek egyet azzal, h sokkal sokkolóbb, ha földre viszed .. mivel, ha többen jönnek rád nem az a lényeg, h az első sokkot kapjon , hanem, h a többi amit azzal érsz el, h pillanatok alatt lezúzod a főköcsögöt

Quote (Saenchai @ Feb 18 2013 01:18pm)
de ferkipper tipikusan az "ez a gyerek kondizik, úgyhogy biztos jól verekszik" csoportot képviseli, amit évek óta nem bírok feldolgozni, és annyiban tényleg igaza van, hogy sokat tud számítani a súlykülönbség (mondjuk kb. azonos technikai szintnél), viszont sosem lehet tudni, hogy az az 50 kilós ropi gyerek mennyire tapasztalt és technikás (és sok cigánygyerek van, aki már 5 éves kora óta folyamatosan verekszik a többi majommal), szóval ez a "rám csimpaszkodik meg befogja a szemem, de én meg olyanokat lezúgatok neki, hogy összetöröm a csontjait" hozzáállás elég akciófilmesnek hangzik nekem....  (és most mondjuk vonatkoztassunk el a 14 éves kortól, vegyünk általánosságban ilyen kis ropi gyerekeket)

mikor jártam thaiboxolni, nem egyszer találkoztam olyan srácokkal, akikből ránézésre egy értelmes ütést nem néztem volna ki, meg 60 kilót sem, aztán pofozták végig a népet
az meg a másik, hogy egy tiszta találattal még 1 nő is simán ki tud ütni, úgyhogy csak nem képzelném magam terminátornak azért, mert megdicsértek a konditeremben

persze kurva sokat számít, ha valaki teknikás, nekem is van olyan ismerősöm aki gyorsabban rúg fejbe , mint ahogy én ütök kb lol :D

This post was edited by SnoopDogg on Feb 18 2013 11:59pm
Member
Gold: 2.70
Feb 19 2013 12:48am
tfw 3. napja cigaretta nélkül. feels good.
Member
Gold: 0.00
Feb 19 2013 05:03am
tfw durrdefekt 160-nal az M7-esen, igazi elmeny volt kereket cserelni mikozben 130-al hasogatnak a kamionok mellettem
Member
Gold: 3.03
Feb 19 2013 05:13am
Quote (Fej @ 19 Feb 2013 12:03)
tfw durrdefekt 160-nal az M7-esen, igazi elmeny volt kereket cserelni mikozben 130-al hasogatnak a kamionok mellettem

max 90-el mehet az a jármű, amelyik TGK-ként van nyílvántartva.
ettől függetlenül szar autópályán kocsi nélkül lenni, azt tudom

te vezettél? 160-nál durrdefekt... nem mindennapi.
Member
Gold: 33,265.80
Feb 19 2013 05:14am
Quote (Fej @ 19 Feb 2013 13:03)

Orulj neki hogy nem lett nagyobb bajod!
Go Back To Magyar Topic List
Prev1152015211522152315245001Next
Closed New Topic New Poll