Quote (Karan2_Returned @ Feb 18 2013 12:57pm)
Ha ennyivel erösebb vagy hogy több embert harckeptelenne teszel masodpercek alatt akkor mindegynek kene lennie hogy elöször ütsz.
Masreszt sokkal sokkolobb az atlagembernek hogy tamadni keszült es a vegen ö van a földön.
éppen ezért tudok 2embert pár másodperc alatt harcképtelenné tenni mert én kezdek ami azt jelenti, h az elsővel kb azt csinálok amit akarok, rákészülhetek rendesen arra, hogy fogom kiütni
ofc ez csak az átlagemberen működik akik nem tanultak verekedni
amúgy meg nem értek egyet azzal, h sokkal sokkolóbb, ha földre viszed .. mivel, ha többen jönnek rád nem az a lényeg, h az első sokkot kapjon , hanem, h a többi amit azzal érsz el, h pillanatok alatt lezúzod a főköcsögöt
Quote (Saenchai @ Feb 18 2013 01:18pm)
de ferkipper tipikusan az "ez a gyerek kondizik, úgyhogy biztos jól verekszik" csoportot képviseli, amit évek óta nem bírok feldolgozni, és annyiban tényleg igaza van, hogy sokat tud számítani a súlykülönbség (mondjuk kb. azonos technikai szintnél), viszont sosem lehet tudni, hogy az az 50 kilós ropi gyerek mennyire tapasztalt és technikás (és sok cigánygyerek van, aki már 5 éves kora óta folyamatosan verekszik a többi majommal), szóval ez a "rám csimpaszkodik meg befogja a szemem, de én meg olyanokat lezúgatok neki, hogy összetöröm a csontjait" hozzáállás elég akciófilmesnek hangzik nekem.... (és most mondjuk vonatkoztassunk el a 14 éves kortól, vegyünk általánosságban ilyen kis ropi gyerekeket)
mikor jártam thaiboxolni, nem egyszer találkoztam olyan srácokkal, akikből ránézésre egy értelmes ütést nem néztem volna ki, meg 60 kilót sem, aztán pofozták végig a népet
az meg a másik, hogy egy tiszta találattal még 1 nő is simán ki tud ütni, úgyhogy csak nem képzelném magam terminátornak azért, mert megdicsértek a konditeremben
persze kurva sokat számít, ha valaki teknikás, nekem is van olyan ismerősöm aki gyorsabban rúg fejbe , mint ahogy én ütök kb lol
This post was edited by SnoopDogg on Feb 18 2013 11:59pm